Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Šta napisa za giganta ovog foruma 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
većinom ne citiram ni dobitne, pogledaj pa ćeš vidjeti a uostalom ne vidim smisla u tome, ko je pratio zna jel fulao ili ne, lp
fulao sam zato i bolizgmiky je napisao/la:većinom ne citiram ni dobitne, pogledaj pa ćeš vidjeti a uostalom ne vidim smisla u tome, ko je pratio zna jel fulao ili ne, lp
daj podatke za wwin ako imaš i pošalji mi listić da vidimmika1999 je napisao/la:fulao sam zato i bolizgmiky je napisao/la:većinom ne citiram ni dobitne, pogledaj pa ćeš vidjeti a uostalom ne vidim smisla u tome, ko je pratio zna jel fulao ili ne, lp
nemam wwin,na premieru i dodao hrvate vaterpolozgmiky je napisao/la:daj podatke za wwin ako imaš i pošalji mi listić da vidimmika1999 je napisao/la:fulao sam zato i bolizgmiky je napisao/la:većinom ne citiram ni dobitne, pogledaj pa ćeš vidjeti a uostalom ne vidim smisla u tome, ko je pratio zna jel fulao ili ne, lp
- Revolucija
- Kontakt:
Dabogda nikad ne imo cigane mika smradu jedan sta prepisujes koji qrac odigraj sam tiket ubleho jedna
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
If you're afraid to fail,then you're probably going to fail
koji si ti lik jbtRevolucija je napisao/la:Dabogda nikad ne imo cigane mika smradu jedan sta prepisujes koji qrac odigraj sam tiket ubleho jedna
mika1999, nije u redu da, tek što si došao na forum, napadaš renomiranog forumaša, jer je promašio par. Piše ti koliko imam postova, nikad nikog nisam napao jer sam prepisao par i pao. Onda nemoj prepisivati, igraj po svom, pa šta bude.
Ma Willy i ostala ekipa nema veze, razumijem da je dečko ljut jbg nikom nije drago kad padne a nije ni meni drago da padne radi mene ali oni koji su tu duže su navikli na padove kad prepišu od mene
ponudio sam čovjeku da mu prebacim lovu a on nema wwin jbg ja nemam premier niti sam iz BIH prema tome žao mi je, biti će bolje ak hoće nek prihvati ispriku ako neće ja mu ne mogu pomoći 

ma ne napadam ja covjeka sve je ok i uzelo se finih para prepisujuci od njega,na kraju krajeva i od tebe willy i jos par forumasa,vise sam mislio da kao okolele kad vec postavi parove onda da i pokaze sta je proslo a sta ne.evo i sad sam ga ispratio i za napoli za neku sicu ali sam isto tako juce na zug-lugano +5 pao,al da ne smaramo temu svaku vama cast i samo nastavite,ovo je samo prijedlog bio.lp
Hajmo ljudi malo prognozu NBA.
Real Sociedad-Deportivo 1 2.00, X/1 4.60
znači prijedlog da ne bi bilo poslije
znači prijedlog da ne bi bilo poslije
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj dana i frustracija
Monroe 16+
Batum 16+
Teague 15+
Horford 16+
Bradley 15+
Wall 21+
Noel 11+
Thompson 24+
Stavio sam marku na ovo, necu ni pratiti sranje... odoh fudbal gledat', yebes ovo.

Monroe 16+
Batum 16+
Teague 15+
Horford 16+
Bradley 15+
Wall 21+
Noel 11+
Thompson 24+
Stavio sam marku na ovo, necu ni pratiti sranje... odoh fudbal gledat', yebes ovo.

Batum 15,5 +suarez7 je napisao/la:
Tottenham-1
Celta-1
Napoli-1
Benfica-2
Avellion-1
@7,19 x 10=71,90
Middleton 18,5+
Hayward 21.5+
Reddick 16,5 +
kv 11,71
lagano winzgmiky je napisao/la:

- bugojanac1234
- Kontakt:
PRIJEDLOG
Arizona - Green Bay kp 2 3,40 kvota ???
Ja ovo moram pokupiti, koliko je potcjenjen green bay to je strasno, ok razbio ih je tim kardinalsa u predzadnjem kolu regulrane ssezone, ali mislimd a je tu green bay puno toga sakrivao, vec su imali osiguran play off i mislim da su vise 10 puta naucili u tom porazu nego sto je arizona dobila iz te pobjede. Ko i malo rpati nfl zna d aje sve moguce a seatle je otkrio sve slabosti arizone koje ce lisat aaron rodgers znati iskoristiit,inace ce Olivia Moon opet morati na koljena hahahha ( lani bilo, koga zanima nek googla ) Oprostite na rpavopisu slova i velika mala, malo sam pospan i cekam utakmicu,
ko isprati sretno !
Ja ovo moram pokupiti, koliko je potcjenjen green bay to je strasno, ok razbio ih je tim kardinalsa u predzadnjem kolu regulrane ssezone, ali mislimd a je tu green bay puno toga sakrivao, vec su imali osiguran play off i mislim da su vise 10 puta naucili u tom porazu nego sto je arizona dobila iz te pobjede. Ko i malo rpati nfl zna d aje sve moguce a seatle je otkrio sve slabosti arizone koje ce lisat aaron rodgers znati iskoristiit,inace ce Olivia Moon opet morati na koljena hahahha ( lani bilo, koga zanima nek googla ) Oprostite na rpavopisu slova i velika mala, malo sam pospan i cekam utakmicu,
ko isprati sretno !
Prijedlozi za NBA:
J. Clarkson under 16.5
D. Cousins over 27.5
A. Afflalo under 15.5
J.J. Reddick over 16.5
M. Gasol under 17.5
J. Clarkson under 16.5
D. Cousins over 27.5
A. Afflalo under 15.5
J.J. Reddick over 16.5
M. Gasol under 17.5
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- bugojanac1234
- Kontakt:
Ja sam u šoku kakva utakmica i na kraju produzetak i nakon sto se novcic u zraku ne okrene ni jednom arizona dobija napad i zavrsava utakmicu touchdownombugojanac1234 je napisao/la:PRIJEDLOG
ko isprati sretno !
Uzmite **** marku i bacajte je cijeli dan, ako se ne okrene ni jednom vi ste genije
strasan kakav pad
Kakav novčić?bugojanac1234 je napisao/la:
Ja sam u šoku kakva utakmica i na kraju produzetak i nakon sto se novcic u zraku ne okrene ni jednom arizona dobija napad i zavrsava utakmicu touchdownom
Uzmite **** marku i bacajte je cijeli dan, ako se ne okrene ni jednom vi ste genije
strasan kakav pad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.