FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Imam nekakav osjecaj da ce Haurdic bit pravi BOOM
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Prepuna tribina na pomoćnom terenu Tušnja. Igrači i kasnije Zeba i Husref dočekani burnim aplauzima.Zeba i Husref su zakasnili zbog presice.Iznenađenje je prisustvo Salihovića.Došlo i nekih fudbalera "živičara", da Bog sakloni i sačuva.Prvo je kondicioni Seferović uzeo riječ.Trčanje i razgibavanje.Onda lopte, gotovo preko cijelog terena, pokretni gol je postavljen na šesnesterac.Sa jedne strane uglavnom prvi tim a na drugoj rezerve i "živičari".Haurdić se nije vidio , potpuno je nespreman.
Igrači Slobode ,stiče se dojam mogli bi već naredne subote nastaviti sa prvenstvom.Vidi se da su izuzetno vježbali.Oni su kompaktna cjelina i teško će bilo ko moći izboriti i mjesto i na klupi ovakve Slobode.Ista ona mašina od jesenas, jednostavno melju.Sloboda, slobodaši ,Tuzla, na korak su do titule Prvaka BiH. Svaka čast Predsjedniku Husiću, Musemiću i igračima.Kakva brza igra , milimetarski pasovi, postavljanje,požrtvovanje.Radujem se sutrašnjem treningu u 11:00.
Igrači Slobode ,stiče se dojam mogli bi već naredne subote nastaviti sa prvenstvom.Vidi se da su izuzetno vježbali.Oni su kompaktna cjelina i teško će bilo ko moći izboriti i mjesto i na klupi ovakve Slobode.Ista ona mašina od jesenas, jednostavno melju.Sloboda, slobodaši ,Tuzla, na korak su do titule Prvaka BiH. Svaka čast Predsjedniku Husiću, Musemiću i igračima.Kakva brza igra , milimetarski pasovi, postavljanje,požrtvovanje.Radujem se sutrašnjem treningu u 11:00.
Ja volim FK Tuzla City
Beduin je napisao/la:Mi smo doveli skoro cijeli tim na polusezoni (silom prilika) pa znamo kako smo zavrsili na kraju, a zatim i nastavili u ovoj. Mada, ne desava se ni to uvijek u svijetu fudbala, a narocito sto smo tad imali 3 utakmice vise nego u nastavku ove sezone.Gorki je napisao/la: Jeste li kada vidjeli da su Udineze,Herta,Chievo i sl. ,bili u sredini tabele,doveli 7 i više igrača i osvojili na kraju titulu?
![]()
Takodjer, ni Zeljo u nasoj ligi nije kao sto je Udineze, Herta u njihovoj, a svi poznajemo i prilike u PLBiH tako da me nista vise ne bi iznenadilo. Zeljo npr. nece osvojiti ligu, ali se vrlo lahko moze ugurati medju 3 ekipe za Evropu.
Samo mi svoju brigu brinemo, ostali imaju svoje obaveze i probleme.
Doduše kod nas je sve moguće,tako da...
Mada znam po nama da to valja sve uigrati,ovako,onako,pun Qrac posla

Otom potom,jedino što me udaljava od titule jeste stadion

Pobjeda je bolja od orgazma!
Evo Kajkut slobodan igrac iskreno ne bi nam bio los izbor u napadu...Jeste star al bi mogao zamijeniti Ahmeta kad zaskripi
- tuzlak1987
- Kontakt:
........................ Piric.........................
Efendic.... Kostic..... Skahic.. Ivetic
................... Stjepanovic................
.......... Zeba.............. Ordagic.........
Haurdic........................ Veselinovic
................... Ahmetovic..................
.................. ... ..... Hamzabegovic................... .....
Skahic...... Mehmedagic....... Moranjkic... Husic
................................... Kiso..................................
.................. Saric................ Prses........................
Mehidic...............................................Govedarica
............................... Krpic......................................
Au buraz kad si ti ovo ovako prikazao baš fino izgleda. Imamo finu ekipu to je definitivnotuzlak1987 je napisao/la:........................ Piric.........................

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Probisvjet
- Kontakt:
Amel Alibašić, igrač Sturm Graca.intercontinental je napisao/la: neko je spomenuo prije par dana pojačanje iz Sturma ...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamo dobar strucni stab, s obzirom da u BiH nikad nismo imali ovu dozu profesionalizma u strucnom stabu i toliko ljudi da podjele posao..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Nego ko je ona mackica, novinarka, za koga ona radi? Bas me zanima njen danasnji izvjestaj.
Hoces profil na facebook-u...

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako ce biti momak spreman mjesecima nije trening kako treba odradio... Ali upravu si,dotjerat ce njega Husref,siguran sam,ako ne klupa mu ne gine.staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Složio bi se s tvojim komentarom vezan za pojačanja. Desna strana nam škripi i naprijed i nazad i mislim da nam tu treba igrač bar bek ako ne i desno krilo. Rezervni napadač također jer bi Krpa mogao u tvorza a nije realno kadar da zamijeni Ahmeta.staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
Ako su oni odlučili da je to TO, onda slijedi velika bitka za europu, za titulu je ovo možda malo jer nas povreda ili karton mogu puno koštati.
-
- Kontakt:
Solinas brate jesil ovo ti

Saša Kajkut bi nam legao samo tako...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ma jok,ali svidja mi se autoSloboda1919 je napisao/la:Solinas brate jesil ovo ti![]()
![]()

Protiv Radnika i selje biti cu dole,to je sigurno,za dalje vidicemo,najvjerovatnije protiv pitara pokusati cu doci,
moramo se stediti za evrope

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Auu ljudi 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Auto ili sta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.