FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj prvi bordo dres po meni sasvim ok, dok o ovom rezervnom bi se dalo diskutovati 

Gdje nam je @primorac, evo malog hadzica u prvom timu. Kazem ja samo polako neka on bude normalan kao sto je sad i neka trenira sve ce to samo doci i ako bog da da ga zdravlje posluzi
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Slavi čovjek vjerovatno.keli1946 je napisao/la:Gdje nam je @primorac, evo malog hadzica u prvom timu. Kazem ja samo polako neka on bude normalan kao sto je sad i neka trenira sve ce to samo doci i ako bog da da ga zdravlje posluzi

Ma dobro sigurno je da su oni tu da malo vide kako se radi sa seniorima, da osjete atmosferu. Ne vjerujem da će u nastavku igrati ikako za prvi tim, vjerovatno će u Čitluk ići, ali u Tursku neće sigurno.
Ma naravno rano je za njih djecica su to al fakat su djeca strasna neznas koga bi prije izdvojio
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
- Kontakt:
Vozdra.
Kada je sutra trening raja, ovaj prvi ciklus treninga sto je u Sarajevu predvidjen je u kampu jel?
Kada je sutra trening raja, ovaj prvi ciklus treninga sto je u Sarajevu predvidjen je u kampu jel?
-
- Kontakt:
Dresovi su odlicni.
Na koje dresove kojeg kluba podsjecaju ovi nasi, nije tesko pogoditi?:))
Na koje dresove kojeg kluba podsjecaju ovi nasi, nije tesko pogoditi?:))
Tu negdje izmedju Galate i Rome. Vise Galata.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bordospartanac je napisao/la:Ma jasta bruda, imat će evropska fudbalska elita pored kvalitetnih dresova, i kvalitetnog najboljeg BH predstavnika.
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao i uvijek.bordospartanac je napisao/la:Ma jasta bruda, imat će evropska fudbalska elita pored kvalitetnih dresova, i kvalitetnog najboljeg BH predstavnika.
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
složio bi se..možda da je sav dres žut sa bordo prugama negdje.. pa hajde..ovako mi je nekakoAdo76 je napisao/la:Prvi dobar,a drugi nedaj Boze nikome

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja sam čuo da se radi o radnom dresu za treninge, valjda ne mogu dva bordo bitiZagor je napisao/la:složio bi se..možda da je sav dres žut sa bordo prugama negdje.. pa hajde..ovako mi je nekakoAdo76 je napisao/la:Prvi dobar,a drugi nedaj Boze nikome

Mosa RajvoSa
I ja nesto mislim da je ovo drugo neka trening majica, na to mi i lici, a ne na dres uopste. A ovaj dres u kojem bi trebali igrati jepitarlOOk je napisao/la:Ja sam čuo da se radi o radnom dresu za treninge, valjda ne mogu dva bordo bitiZagor je napisao/la:složio bi se..možda da je sav dres žut sa bordo prugama negdje.. pa hajde..ovako mi je nekakoAdo76 je napisao/la:Prvi dobar,a drugi nedaj Boze nikome

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ODLIČNO PITANJE ! 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moguce da se radi o potencijalnoj domacoj garnituri, valjda ce biti neka od ta dva dresa, taj prvi nije loš, al nekako mi loše kragna odnosno taj dio u sredini ne izgleda najbolje ušiven...Ado76 je napisao/la:Ma ovo je trening dres sta ste se prepali![]()
isto bi valjalo da je haad logo u istoj liniji kao i grb Sarajeva
Selam i pozdrav za svu moju bordo bracu, "novi"
sam ovdje pa polahko sa mnom.
Dresovi su super, ima nekima se ne svidjaju ali vjerujte mi na rijeci i ja sam za svoj klub narucio haad-ove garnituru dresova i mogu vam reci da sam jako zadovoljan. Toliko za sad....

Dresovi su super, ima nekima se ne svidjaju ali vjerujte mi na rijeci i ja sam za svoj klub narucio haad-ove garnituru dresova i mogu vam reci da sam jako zadovoljan. Toliko za sad....

FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Moramo te malo preventivno popljuvat... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i ss.ba pise kako nas Velkoski napusta. Hvala ti za sve ali mi je drago sto ides i realno nema vise mjesta za tebe + si na cijeni 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Konzerva, Varijantas8 i 83 gosta.