Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 22:52

ultra gitano je napisao/la::thumbup: zovi ićemo zajedno :bih: dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion :urnebes:

a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.

Bogami si ti komsija nesto dobro zamjenio. Zna se odavno ko je 94 godine tu a ko je prije 2oak dosao iz medjugorja :wave:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 jan 2016, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:@mortemhz

Ima veze jer se djelila historija sa njima pa mozemo imati uvid kako to izgleda kada se nasi klubovi nadju u borbi sa Hr ili Srb klubovima..

Ako cemo o nasim uslovima i samo drzavi BiH onda su ispred ostalih Zeljo i Sarajevo jer imaju najvise pluseva.
Slobodi i Celiki treba sportskih uspjeha, a Zrinjski i Siroki nemaju neke stvari i pored trofeja, a u uspjesima su u 4 ekipe.
Znaci mozete onda praviti neku veliku dvojku jer su Zeljo i Sarajevo ispred ove dvije ekipe.

A niti ja vam necu niti bilo koji Tuzlak, Zenicanin, Velezovac ili Banjalucanin priznati da su Zrinjski i Siroki ispred nasih ekipa jer koliko god oni imaju pozitivnih stvari toliko imaju i Celik, Sloboda, Borac i Velez. Ali spletom okolnosti kradje i lopovluci nam nisu dali prodisat sve ovo vrijeme. Ali veci kapacitet imamo, znaci ako imamo kapacitet i navijace iza sebe siguran sam da u normalnim uslovima mozemo i na sportskom planu pruziti vise od ove dvije ekipe.
Čiji smo mi :D :urnebes:
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 jan 2016, 23:47

Cocaine je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la::thumbup: zovi ićemo zajedno :bih: dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion :urnebes:

a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.

Bogami si ti komsija nesto dobro zamjenio. Zna se odavno ko je 94 godine tu a ko je prije 2oak dosao iz medjugorja :wave:
Stariji sam od Zrinjskog. :opaopa: :opaopa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 jan 2016, 23:59

U Mostaru je danas u Narodnom pozorištu održana dugo najavljivana izborna skupština FK Velež. Iako se skupština kod navijača iščekivala s velikim nadama, ona nije donijela nikakve spektakularne promjene…

Nakon trosatne skupštine, kojom je predsjedavao Nermin Nikšić, jedini važniji epilog je formalno razrješenje dosadašnjeg upravnog odbora kluba.

Osnovana je i radna grupa, bolje reći krizni štab, koju čini petnaestak imena, među kojima su dosadašnji članovi vodstva kluba, bivši zvaničnici Veleža te predstavnici navijača.Nikšić ostaje i dalje na čelu skupštine.

Jedan detalj sa današnje skupštine posebno upada u oči. Nakon što su mnogi održali svoje govore za riječ se javio ‘dedo Ibro’ koji ima 79 godina.

U svom u govoru rekao da je spreman, ako nije račun kluba blokiran, mjesečno izdvajati po 500,00 KM od svoje penzije za klub na što je cijela sala reagovala gromoglasnim aplauzom, a ako je račun blokiran tada bi davao po 200,00 KM. Dedo je danas postao počasni član U.O

Dedo Ibro već godinama iz Zenice dolazi na svaku domaću utakmice mostarskog Veleža i može biti primjer kako se i koliko voli jedan klub.
Respect Ibri :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 00:04

Ljubav koja ne poznaje granice
slika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2016, 00:58

Cocaine je napisao/la:Ljubav koja ne poznaje granice
slika
Škobalj, jesi ti ovaj u sredini...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 01:03

staragarda je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ljubav koja ne poznaje granice
slika
Škobalj, jesi ti ovaj u sredini...
Idi bola sadi kukuruz. Jao ti fora ko da si prije posata imao moždani :urnebes:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 17 jan 2016, 09:01

maxmore je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:@mortemhz

Ima veze jer se djelila historija sa njima pa mozemo imati uvid kako to izgleda kada se nasi klubovi nadju u borbi sa Hr ili Srb klubovima..

Ako cemo o nasim uslovima i samo drzavi BiH onda su ispred ostalih Zeljo i Sarajevo jer imaju najvise pluseva.
Slobodi i Celiki treba sportskih uspjeha, a Zrinjski i Siroki nemaju neke stvari i pored trofeja, a u uspjesima su u 4 ekipe.
Znaci mozete onda praviti neku veliku dvojku jer su Zeljo i Sarajevo ispred ove dvije ekipe.

A niti ja vam necu niti bilo koji Tuzlak, Zenicanin, Velezovac ili Banjalucanin priznati da su Zrinjski i Siroki ispred nasih ekipa jer koliko god oni imaju pozitivnih stvari toliko imaju i Celik, Sloboda, Borac i Velez. Ali spletom okolnosti kradje i lopovluci nam nisu dali prodisat sve ovo vrijeme. Ali veci kapacitet imamo, znaci ako imamo kapacitet i navijace iza sebe siguran sam da u normalnim uslovima mozemo i na sportskom planu pruziti vise od ove dvije ekipe.
Čiji smo mi :D :urnebes:
Svidja mi se sto pise, definitivno je sigurno da "njihovi" nismo, a i nikada bez ponosa. Stara kaze: tko se okrece kao cvijece, ni Walter ga nece! Bravo za Tuzlu i da docekaju normalne okolnosti prije apokalipse. Tuzla da ostane jedini klub na svijetu nakon ssmaka, opet bi se borila za peto. Kaj su pak tulike truljafi, prafzapraf ?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 jan 2016, 09:31

Cocaine je napisao/la:

mozes li mi napisat rezultate veleza od proljeca 92. do 1994.?

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 jan 2016, 09:33

Usput mozes stavit grb fk velez iz '92 i ovog iz '95?

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 09:58

Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 jan 2016, 10:18

Cocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Famozni forumas mijenja temu :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:21

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Famozni forumas mijenja temu :wave:
Ako me ti dozivljavas kao famoznog forumasa onda ok. Sasvim sam obican i ne volim kad se neko kretenizira i postavlja glupa pitanja kao ti maloprije

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 10:27

Ovdje se najavljuju neki trening kampovi i stadion u Sjevernom logoru, pričaju se bajke u stilu braće Grimm a predsjednik skupštine Veleža, inače stari mostarac iz Konjica, zaključuje jučerašnje zasjedanje rečenicom: " Neka nam je Bog na pomoći "... E, kad' jedan ortodoksni komunista zaziva božiju pomoć jasno je koliko je sati...cirkus Colorado...
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:35

PiazzaGrande je napisao/la:Ovdje se najavljuju neki trening kampovi i stadion u Sjevernom logoru, pričaju se bajke u stilu braće Grimm a predsjednik skupštine Veleža, inače stari mostarac iz Konjica, zaključuje jučerašnje zasjedanje rečenicom: " Neka nam je Bog na pomoći "... E, kad' jedan ortodoksni komunista zaziva božiju pomoć jasno je koliko je sati...cirkus Colorado...
Drago mi je da pratis desavanja u klubu za koji ti je dedo navijao i nemoj da pjenis sto se stvorila inicijativa za gradnju stadiona. O mostarluku necemo niti ima potrebe. Sve se zna. Nisi mostarac ako ti je soko ili vranica dao stan sedamdesetih i izvuko te iz neke kamenjarske vukoyebine.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 10:42

Lakše malo braca...raja svašta priča kad se zalipa i popije koja piva...
Kako ste to prodavali utakmice Čeliku, Želji i Sarajevu...i o tome je jučer bilo govora na skupštini...
Pusti Džumhurove fantazije...
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:49

PiazzaGrande je napisao/la:Lakše malo braca...raja svašta priča kad se zalipa i popije koja piva...
Kako ste to prodavali utakmice Čeliku, Želji i Sarajevu...i o tome je jučer bilo govora na skupštini...
Pusti Džumhurove fantazije...
Vi najbolje znate jesmo li prodavali jer da jesmo prodali bi onda Rudaru a vas spremili u drugu ligu gdje bi vam kraj i bio. Ne vjerujem u te price jer je to sve rekla kazala. Mlatnuli smo i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titule tako da ti i ta prica pada u vodu. Nego ugasi taj nick i napravi novi. Čedo stari veležovac koji je sada u Beogradui koji je dao tom kvartu naziv Piazza Grande pi sad izvadio tuki i udaro te po celu sve dok nebi mozdani dobio

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 11:10

Ne pada mi na pamet...nemoj mi tih seljačkih prozivanja...pjeniš bezze
Pusti tu šuplju sa Rudarom, i da je drugačije završilo Zrinjski bi ostao u ligi te sezone...
Ne odnosi se ono za Želju, Sarajevo i Čelik samo za prošlu sezonu nego za prijašnje...
Kad ste pustili Čeliku u kupu?
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 11:13

PiazzaGrande je napisao/la:Ne pada mi na pamet...nemoj mi tih seljačkih prozivanja...pjeniš bezze
Pusti tu šuplju sa Rudarom, i da je drugačije završilo Zrinjski bi ostao u ligi te sezone...
Ne odnosi se ono za Želju, Sarajevo i Čelik samo za prošlu sezonu nego za prijašnje...
Kad ste pustili Čeliku u kupu?
Komsija haj ti put Jara vidim ja ti se pravis pametan a pojma nemas. Cuj Zrinjski bi ostao u ligi da smo pustili Rudaru. Pretpostavljam da ti je tlinest

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 17 jan 2016, 11:14

Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []