[youtube][/youtube]nele-BHF je napisao/la:Kakav novčić?bugojanac1234 je napisao/la:
Ja sam u šoku kakva utakmica i na kraju produzetak i nakon sto se novcic u zraku ne okrene ni jednom arizona dobija napad i zavrsava utakmicu touchdownom
Uzmite **** marku i bacajte je cijeli dan, ako se ne okrene ni jednom vi ste genije
strasan kakav pad
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ova trojica lagano prošli.. Gasol odigrao 2. najbolju utakmicu ove sezone, uzeo čak 29 šuteva.. dok Cousins koji je u proteklim utakmicama uzimao 20+ šuteva, sinoć uzeo 14..MirsoNi je napisao/la:Prijedlozi za NBA:
J. Clarkson under 16.5
D. Cousins over 27.5
A. Afflalo under 15.5
J.J. Reddick over 16.5
M. Gasol under 17.5
3/5
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
12:00 Mallorca - Valladolid 4+ @4.20 i 5+ @8.50
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- muhamed121
- Kontakt:
Prepisao sam ovo al umjesto Gasola ubacio Okafora over samo Cousins padeMirsoNi je napisao/la:Ova trojica lagano prošli.. Gasol odigrao 2. najbolju utakmicu ove sezone, uzeo čak 29 šuteva.. dok Cousins koji je u proteklim utakmicama uzimao 20+ šuteva, sinoć uzeo 14..MirsoNi je napisao/la:Prijedlozi za NBA:
J. Clarkson under 16.5
D. Cousins over 27.5
A. Afflalo under 15.5
J.J. Reddick over 16.5
M. Gasol under 17.5
3/5
Prijedloog
Liverpool - United GG3+
Stoke - Arsenal GG3+
Roma - Verona 3+
Udinese - Juventus 2
St.Etiene - Lyon 1X
Kvota: 28.
Liverpool - United GG3+
Stoke - Arsenal GG3+
Roma - Verona 3+
Udinese - Juventus 2
St.Etiene - Lyon 1X
Kvota: 28.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Valencia-Rayo 1.pol. 2 5.15, 5+ 5.10
Domaćin pod novim trenerom još uvijek ne zna za pobjedu u prvenstvu, imaju dvije u kupu ali u prvenstvu neće pa neće. Rayo zna biti neugodan ali ga često suci a i oni sami sebe oštete i otežaju si glupim crvenim kartonima i penalima, mislim da gosti mogu dobiti barem prvi dio. Znali su imati efikasnih utakmica recimo u kupu 4-4 pa da vidimo kako će to danas izgledati.
Domaćin pod novim trenerom još uvijek ne zna za pobjedu u prvenstvu, imaju dvije u kupu ali u prvenstvu neće pa neće. Rayo zna biti neugodan ali ga često suci a i oni sami sebe oštete i otežaju si glupim crvenim kartonima i penalima, mislim da gosti mogu dobiti barem prvi dio. Znali su imati efikasnih utakmica recimo u kupu 4-4 pa da vidimo kako će to danas izgledati.
- muhamed121
- Kontakt:
A kartoni miky? 5,5 granicazgmiky je napisao/la:Valencia-Rayo 1.pol. 2 5.15, 5+ 5.10
Ko sudi liverpul?? Igrao sam manje od 5 zuti kartona 

Prieto od zadnjih 8 samo 3 išao preko, ja bih prije pokušao sa penalom a možda se i zacrveni netko pa ode i preko ovih 5.5muhamed121 je napisao/la:A kartoni miky? 5,5 granicazgmiky je napisao/la:Valencia-Rayo 1.pol. 2 5.15, 5+ 5.10

@spy Clattenburg sudi lpool
a Hrvatska ?zgmiky je napisao/la:
kvota od 1,45 na vas

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadam se pobjedi ali ne igram to na veći ulog, naći će se na nekom listiću sigurno
al meni se cini kao sigurica fakat, jaci ste od Norvezana duplo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To je za mene utakmica na golove. Odlicne kontre kod obe reprezentacije, krila jako pokretljiva, odbrane ne narocito dobre. Skandinavci poznati po brzom rukometu (nek vas ne vara utakmica s Islandom)
Hrvatska - Norveska over 53.5
SAMO ČELIK !
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jos bih se nadovezao Cupica over, prosli put je promasio svoj prvi penal i prebacio, mislim da ce sada dati bar 2/3 iz penala. Dok bi Duvnjaka igrao under. SretnoViper je napisao/la:To je za mene utakmica na golove. Odlicne kontre kod obe reprezentacije, krila jako pokretljiva, odbrane ne narocito dobre. Skandinavci poznati po brzom rukometu (nek vas ne vara utakmica s Islandom)

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Da probamo opet jedan ovakav, jučer 7/10 bilo sličan listić 1.000 dobitak.. sad sam još malo podebljao

- muhamed121
- Kontakt:
Prepisat cu ovo pa cemo vidjet sta ce bitMirsoNi je napisao/la:Da probamo opet jedan ovakav, jučer 7/10 bilo sličan listić 1.000 dobitak.. sad sam još malo podebljao![]()

Palermo daje dva gola u prvom poluvremenu!
Kvota 13!
Kvota 13!
rOma 1 novi ttrener , pozitivni šok
juventus 2 redovvna musterija juvea je udine a u strasnom naletu forme su
arsenal x2 mislim da ce ovo arsenal uzeti ali bi ipak osigurao se sa dvoznakom
PAOK također u naletu zadnjih nekoliko utakmica a prrotivnik nije nesto posebno
juventus 2 redovvna musterija juvea je udine a u strasnom naletu forme su
arsenal x2 mislim da ce ovo arsenal uzeti ali bi ipak osigurao se sa dvoznakom
PAOK također u naletu zadnjih nekoliko utakmica a prrotivnik nije nesto posebno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Haha, sretno nam drug.. nemoj me samo kuditi ako se obrukam haha.. nešto je analizirano, nešto na osjećaj..muhamed121 je napisao/la:Prepisat cu ovo pa cemo vidjet sta ce bitMirsoNi je napisao/la:Da probamo opet jedan ovakav, jučer 7/10 bilo sličan listić 1.000 dobitak.. sad sam još malo podebljao![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.