Ma kakvi brate to haha svako odigra svoje a ko prepise i padne pa trazi ili psuje boljee i da ne igra nista nek prati onako rezultateMirsoNi je napisao/la:Haha, sretno nam drug.. nemoj me samo kuditi ako se obrukam haha.. nešto je analizirano, nešto na osjećaj..muhamed121 je napisao/la:Prepisat cu ovo pa cemo vidjet sta ce bitMirsoNi je napisao/la:Da probamo opet jedan ovakav, jučer 7/10 bilo sličan listić 1.000 dobitak.. sad sam još malo podebljao![]()
![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
muhamed121 je napisao/la:Ma kakvi brate to haha svako odigra svoje a ko prepise i padne pa trazi ili psuje boljee i da ne igra nista nek prati onako rezultate

Gubi Basaksehir, ali dobro nije toliko tragično.. može valjda Eto'o uzvratiti

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Evo jedan i od mene:
Alaves-Gimnastic 1 (1,80)
Rio Ave-Belenenses 1 (1.80)
Chaves-Covilha gol (2.20)
Bologna- Lazio 2 (2.05) Steta
Chievo-Empoli X (3.10)
Carpi-Sampdoria gol (1.80)
Sretno!!!
Alaves-Gimnastic 1 (1,80)
Rio Ave-Belenenses 1 (1.80)
Chaves-Covilha gol (2.20)
Bologna- Lazio 2 (2.05) Steta

Chievo-Empoli X (3.10)
Carpi-Sampdoria gol (1.80)
Sretno!!!
Zadnja izmjena: mirza_it, dana/u 17 jan 2016, 18:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Jos malo rukometa od mene, nemam bas vremena za analizu ali mislim da je svima jasna:
Bosna - Litvanija (4.5) H2
SAMO ČELIK !
- muhamed121
- Kontakt:
Meni nije jer vidim da ovaj selektor izjavljuje idemo na pobjedu da se zahvalimo Tuzlanskoj publici a sigurno ih mozemo dobit u hendikepu ako budemo igrali na svom nivouViper je napisao/la:Jos malo rukometa od mene, nemam bas vremena za analizu ali mislim da je svima jasna:

šifra 8 je 3+
šifra 47 je oba daju i 3+
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A sta treba izjavit da ce pustit Litvaniju ? Mislis da se oni nece doci borit.. 4.5 i nije bas mali hendikep za reprezentaciju koja nece postici prevelik broj golova, a kvalitet nase repke nije na zavidnom nivou.muhamed121 je napisao/la:Meni nije jer vidim da ovaj selektor izjavljuje idemo na pobjedu da se zahvalimo Tuzlanskoj publici a sigurno ih mozemo dobit u hendikepu ako budemo igrali na svom nivouViper je napisao/la:Jos malo rukometa od mene, nemam bas vremena za analizu ali mislim da je svima jasna:
Mozda i budes u pravu, vidjecemo.
SAMO ČELIK !
14:00 Pro Patria - Pavia 1/2 @25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
lorient-monaco 2+ 1.pol., oba daju u 1.pol.
Sto se tiče rukometa mislim da će Hrvati uzeti danas. Mina je Makedonija - Poljska. Odlična igra Makedonaca protiv Francuske i mislim da ko igra na WWinu ima ovaj siguran par Makedonija (6,5+) - Poljska 1,25. Poljaci nisu nesto odigrali protiv Srbije. Imaju dosta jacu odbranu, nego napad i ne mogu mnogo zabit. Nece ovdje biti puno golova, a kad uzmemo u obzir da ce Kiro ubacit 7-8 golova, nema sanse da bude 7 razlike za poljake.
Francuzi su zicer isto, a fina kvota 1,2.
E sad ne znam da li bih igrao Gigua over. Sta vi kontate za Gigua? Je l nam bilo dosta prosli put
?
I sto je na Atletico ovolika kvota? To mi se cini kao zicer
E sad ne znam da li bih igrao Gigua over. Sta vi kontate za Gigua? Je l nam bilo dosta prosli put

I sto je na Atletico ovolika kvota? To mi se cini kao zicer
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Hrvatsku bih igrao over golova u 1.pol. jer mislim da će puno ozbiljnije ući u utakmicu a Norvežani igraju brzo, ako smo dali Bjelorusima 15 uz onako lošu igru onda bi trebali dati i Norvežanima 14 tako da mi se čini to kao prilično sigurna oklada, za poljake se slažem da će imati problema i tu bih probao da Makedonija daje 12 ili više golova u 1.pol. a što se Francuza tiče Guigou bi trebao imati dobar dan protiv Srbije i mislim da ide preko 4.5. Dodao bih još Island koji igra brz rukomet over 27.5 u 1.pol. vjerujem da ide i 30 ali vidjet ćemoDesmond je napisao/la:Sto se tiče rukometa mislim da će Hrvati uzeti danas. Mina je Makedonija - Poljska. Odlična igra Makedonaca protiv Francuske i mislim da ko igra na WWinu ima ovaj siguran par Makedonija (6,5+) - Poljska 1,25. Poljaci nisu nesto odigrali protiv Srbije. Imaju dosta jacu odbranu, nego napad i ne mogu mnogo zabit. Nece ovdje biti puno golova, a kad uzmemo u obzir da ce Kiro ubacit 7-8 golova, nema sanse da bude 7 razlike za poljake.
E sad ne znam da li bih igrao Gigua over. Sta vi kontate za Gigua? Je l nam bilo dosta prosli put?

U Rimu se očekuje golijada pa probati na 2+ i 3+ 1.pol. a ukupno 5+ i 6+
15:30 Sturm Graz - Hoffenheim 1 6.10
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dobrnin - Linz 2 @4,30 WTF !?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zadnje kolo regularnog dijela, domaćima treba pobjeda da osiguraju playoff, a gosti su sigurni na drugom mjestu.Minjore je napisao/la:Dobrnin - Linz 2 @4,30 WTF !?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Milan Fiorentina 2.Ja ne znam zasto ove kladionice navode Milan kao favorita kad je realnost sasvim drugacija.Fiorentina dosta kvalitetnija ekipa
-
- Kontakt:
Karabatić 4,5 manje
Jurecki 4,5 više
Rutenka 6,5 više
Lazarov 7,5 više
Čupić 4,5 više
Karačić 2,5 manje
Hrvatska-Nor 1
Poljska-Mak 1
Kv:62,19
Jurecki 4,5 više
Rutenka 6,5 više
Lazarov 7,5 više
Čupić 4,5 više
Karačić 2,5 manje
Hrvatska-Nor 1
Poljska-Mak 1
Kv:62,19
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Cupic 4,5 vise
Lijewski 3,5 vise
Sigurdson 5,5 vise
Kopljar 3,5 vise
BiH- Litvanija 1
Hrvatska-Norveska 53,5 vise
Island-Bjelorusija 1
Lijewski 3,5 vise
Sigurdson 5,5 vise
Kopljar 3,5 vise
BiH- Litvanija 1
Hrvatska-Norveska 53,5 vise
Island-Bjelorusija 1
Od rukometa igrači ovako ćemo danas
5,5/Sigurdsson G.V. (Bjelo-Islan) 2 1.60
puca sedmerce a trebalo bi ih biti, Bjelorusi su protiv naših napravili puno sedmeraca očekujem i ovdje dosta barem 5
3,5/Shilovich S. (Bjelo-Islan) 2 1.85
protiv naših uzeo 10 šuteva uz 7 pogođenih, valjda i danas ispoštuje, igra puno i ne libi se šutati, ako Rutenku zatvore njega neće
4,5/Island(Bjelorusija-Island) broj sedmeraca 2 1.85
Kao što sam napisao gore Bjelorusi su protiv naših puno stajali u prostoru pa se nadam da i danas bude bar 5 sedmeraca

Sretno ako isprati netko i nemojte poslije da bude prozivki, pozdrav!
5,5/Sigurdsson G.V. (Bjelo-Islan) 2 1.60
puca sedmerce a trebalo bi ih biti, Bjelorusi su protiv naših napravili puno sedmeraca očekujem i ovdje dosta barem 5
3,5/Shilovich S. (Bjelo-Islan) 2 1.85
protiv naših uzeo 10 šuteva uz 7 pogođenih, valjda i danas ispoštuje, igra puno i ne libi se šutati, ako Rutenku zatvore njega neće
4,5/Island(Bjelorusija-Island) broj sedmeraca 2 1.85
Kao što sam napisao gore Bjelorusi su protiv naših puno stajali u prostoru pa se nadam da i danas bude bar 5 sedmeraca

Sretno ako isprati netko i nemojte poslije da bude prozivki, pozdrav!
19:00 Besiktas - Mersin 5+ @3.35
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.