Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Pokazuju se slabosti ekipe.. nikako uvezati 2 dobra da napad odigra odlicno a tako i odbrana.. uvijek jedna strana zakaze i naravno za ovakve oscilacije trener je kriv.. jer on je birao igrace i krojio sebi tim.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Fuj sve im **** usta pa mi smo dno dna sta bi od ovakvog kluba, lvg odlazi i vodi sa sobom ove polovnjake sve vam **** glupo i nesposobno !!!!!!
04.10.2009 !!
Ne da se usranom do potoka... Odbrana danas kriminalna, baš me srklet uhvatio nakon 897 greške koju smo danas napravili. Jadna nam majka kada mi ne znamo zaokružiti utakmicu protiv ekipe koja je u zoni ispadanja.
Ne branim cak sta vise al nije on kriv sto Linggard i drvo ne znaju da rijese tekmu,a Smalling danas nadje da odigra najgoru tekmu **** ga mitrovic u supak!Ethel je napisao/la:Boli te qurac Van Gaale uzeo si bod, znaci i ako izgubis od Liverpoola i dalje si tu..
- King_James
- Kontakt:
Fellaini je najgori igrac kojeg sam gledao u dresu MU... Covijek evo skoro svaku tekmu promasi po jedan zicer, a sto se tice njegove igre u veznom redu tu je nepostojeci... I nezz jeste li primjetili Lingarda je uzveo cim je fulio jednu priliku, al Fellu ne jer ipak on je zvijezda ovoga tima 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ko spomene LvG jede ****.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Yebo te on etoLvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.
Da ja tebe block da ne gledamLvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- majestic24
- Kontakt:
On je stavio Darmiana na poziciju lijevog beka,konstantno koristi blinda kao stopera ali ovaj iz utakmicu u utakmicu sve gori. Van Gaal je ostavio Fellainija na terenu nakon prvih 45 minuta iako je ovaj krivac za gol gostiju,izgbuio vecinu zracnih dueala a na sredini terena ga protivnicki igraci konstanto pravili smijesnim.LvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.
On (Van gaal) kasnije ponovo ostavlja fellainija u igri a izbacuje herreru a da nespomijnjem glavnu gresku a to je stavljanje MARTIALA na poziciju lijevog krila.
Ovaj Newcastle sto je veceras igrao protiv nas bi sve i jedna top ekipa nabila sa 3-4 gola razlike
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jadno, da jadnije ne može biti516MK je napisao/la:LvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.. Kakav debil...
United nije top ekipa.sve i jedna top ekipa nabila sa 3-4 gola razlike
Jadno je koliko si ti nesvjestan, tačno toliko da čovjeku bude žao.LvG je napisao/la:Jadno, da jadnije ne može biti516MK je napisao/la:LvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.. Kakav debil...
Kvazi navijaci!
United nije top ekipa.sve i jedna top ekipa nabila sa 3-4 gola razlike
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- theboss_RD07
- Kontakt:
A guzite l' se vi kad?LvG je napisao/la:Ko spomene LvG jede ****.
⭐

Fellaini...
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 17 jan 2016, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
**** ga fella u supak da ga ****
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Yebo mu Fellaini sve, yebem mu i ja sve, ma daj ogadi mi utakmicu sat prije, fuj, umri yebem ti najmilije
Da pozelim srecu nasem klubu i da pobjedimo abd ! GGMU !!
, i nikako mi se ne svidja fella sto pocinje utakmicu 
04.10.2009 !!
Confirmed #LFC team to face @ManUtd: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino.
Evo i njihovog sastava
Evo i njihovog sastava
Nije mi samo jasno sto Mata ne igra,svi se sjacamo kako je odigrao prosle godine na Anfildu,yebo ga Fellaini da ga yebo aBd ovo mu je zadnji mec na klupi
Mata, koji je inace cener ne igra iz razloga sto Gaal zeli brzinu na krilima. Zato ce gurati Fellu na dm (prividno) ali ovaj ide prema naprijed opasno zapostavljajuci defanzivu. Uvijek na ivici kartona, itd itd. Fuj
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.