Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dzeko postaje prosjecan napadac, nazalost.
Ako im napadac ne proradi za par sedmica njega se trebaju rijesiti. Kepec nije budala da dodaje napadacu jer ovaj napadac gadja ptice.Ajax je napisao/la:Florenzi ne zna dodati, Digne ne zna a kepec jedva da zna samo ne dodaje kad je najpotrebnije. Ova Roma je **** od ekipe. Treba pola ovih Garcijinih igraca prodati i kupiti normalna krila. Koji znaju ubaciti normalnu loptu u 16m na centarfora. Inace nema nista od ovoga. Evo opet umjesto 2:0 , sad je 1:1, opet !!!!!
oni uvijek krenu s velikim očekivanjima (čitaj: Scudetto) u sezonu, kako uprava kluba, tako i navijači
ne šprda ih džaba čitava Italija oduvijek, govoreći im Campioni d'agosto

Sve ja razumijem ali da te navijac Lacija provocira e to nikako necu shvatitiChinaglia je napisao/la:oni uvijek krenu s velikim očekivanjima (čitaj: Scudetto) u sezonu, kako uprava kluba, tako i navijači![]()

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
pa ko će vas zajebavat' ako neće Laziali, sreća vaša pa neću da vas mezetim kako to inače radimo s vama 

hehe upravu si. Nema titule u Romu. Oba tima iz glavnog grada su tanka, Lacio je nesto slabiji.Chinaglia je napisao/la:oni uvijek krenu s velikim očekivanjima (čitaj: Scudetto) u sezonu, kako uprava kluba, tako i navijači![]()
e moj chinaglia moš ti njih yebavat, a samo se stavi u njihovu poziciju i zamisli da je City tvom klubu uvalio Džeku ne bi ti bio tako veseo..
pa ja takve stvari trpim otkad navijam za Laziocoelho41 je napisao/la:e moj chinaglia moš ti njih yebavat, a samo se stavi u njihovu poziciju i zamisli da je City tvom klubu uvalio Džeku ne bi ti bio tako veseo..

a njih volim šprdat', šta ću

Da bi se upustilinu borbu, sa Juventusom, za titulu mora puno puno bolji projekat i puno bolji posao da se uradi. Od predsjednika do domara mora sve da funkcionise i bez ubleha, prevara, trenera vizionara i sl plus sto je najvaznije da se ovaj luzerski mentalitet prelomi.
Edinu bi bolje bilo da ništa ne piše na Faceu, kao ni njegov PR tim, sve dok ne počne zabijat' golove, inače će mu počet' psovat' i vrijeđat' ga na najgore načine, jer iako ga do sada podržavaju uprkos svemu, na račun toga što je dokazan, odličan napadač, za njih je zvijezda, ima i njihovo strpljenje granicu, prema tome ..
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 17 jan 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam kako mozes nekog sprdati ako je bolji od tebe.Chinaglia je napisao/la:pa ja takve stvari trpim otkad navijam za Laziocoelho41 je napisao/la:e moj chinaglia moš ti njih yebavat, a samo se stavi u njihovu poziciju i zamisli da je City tvom klubu uvalio Džeku ne bi ti bio tako veseo..
a njih volim šprdat', šta ću

Ja ne navijam ni za jedan od ovih klubova.
pa vidim da ne znaš, ali te ne sprječava da pišeš gluposti jebga
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Dijamantu, jel' vakat više?
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 17 jan 2016, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Prije da ti pises glupostiChinaglia je napisao/la:pa vidim da ne znaš, ali te ne sprječava da pišeš gluposti jebga

veza za vezom
Ovako mali forum a govana ko u priči.
EDIN DžEKO
EDIN DžEKO

Krenem da nesto kazem, i onda skontam covjek za Lacio navija, dovoljna kaznaChinaglia je napisao/la:pa ko će vas zajebavat' ako neće Laziali, sreća vaša pa neću da vas mezetim kako to inače radimo s vama

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ma Edin nije fokusiran na fudbal, ima on nekih problema sigurno, kakve god da su prirode, prema tome, trebao bi on malo kod psihologa, da ga vrati na pravi put, jer Edin je nekada ovakve šanse s lakoćom rješavao
u Laziju je prije par godina igrao panj Libor Kozak, on bi iz svih ovih šansi koje je Edin imao od početka sezone, zabio barem 5 golova više, a nemate predstavu o kolikom panju se radi i to zapravo govori koliki je panj trenutno Edin
u Laziju je prije par godina igrao panj Libor Kozak, on bi iz svih ovih šansi koje je Edin imao od početka sezone, zabio barem 5 golova više, a nemate predstavu o kolikom panju se radi i to zapravo govori koliki je panj trenutno Edin
Nemoj tako o bosnji.Chinaglia je napisao/la:ma Edin nije fokusiran na fudbal, ima on nekih problema sigurno, kakve god da su prirode, prema tome, trebao bi on malo kod psihologa, da ga vrati na pravi put, jer Edin je nekada ovakve šanse s lakoćom rješavao

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Da je salah dao edinu onaj zicer kad je edin bio sam , sve bi bilo drugacije al jok hoce magare sam ...
Kao što je Bešića promjenilo dijete na bolje, možda će i njega.
Samo je problem što on ni izbliza nema mentalitet Bešića, imam dojam da njemu već polako, ali sigurno počinje pucati qrac za fudbalom. Mislim, sve je to ok dokle god on fercera u reprezentaciji i to je konkretno za nas najbitnije, ali pitanje je vremena kada će (ne)forma uzeti danak i što se reprezentacije tiče.
Nadam se da griješim jer još uvijek ima kuveta u njemu, ali...
Očekujem da sad ubrzo na proljeće proradi, vakat ti je Edine.
Bit' će i nekih promjena u Romi, od beka, stopera pa do Šaravija/Perotija na krilu koji će sigurno donijeti neku svježinu, a treba dati i Spaletiju vremena da konsoliduje ekipu, ne može se to za 5 dana. Bit će to bolje.

Samo je problem što on ni izbliza nema mentalitet Bešića, imam dojam da njemu već polako, ali sigurno počinje pucati qrac za fudbalom. Mislim, sve je to ok dokle god on fercera u reprezentaciji i to je konkretno za nas najbitnije, ali pitanje je vremena kada će (ne)forma uzeti danak i što se reprezentacije tiče.
Nadam se da griješim jer još uvijek ima kuveta u njemu, ali...
Očekujem da sad ubrzo na proljeće proradi, vakat ti je Edine.

Bit' će i nekih promjena u Romi, od beka, stopera pa do Šaravija/Perotija na krilu koji će sigurno donijeti neku svježinu, a treba dati i Spaletiju vremena da konsoliduje ekipu, ne može se to za 5 dana. Bit će to bolje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.