Mislim da se i zna koja 4. Samo da rijese papire sa svojom sadasnjim klubovima.super je napisao/la:dolaze jos 4 igraca ovih dana,samo da se potrebna papirologija zavrsi,sve je dogovoreno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
najbolje dovesti najbolje ribe grada u minicima da malo uljepsaju tribinu i tako povecaju posjecenost utakmica... garantujem da bi imali 30 posto vise gledalaca u prosjeku... jbg, sport, navijanje i dobre ribe idu skupa...ChWilla je napisao/la:uprava je na potezu da pojača tim i u tom pogledu. hoćemo starlete instagrama na pripremama!
FOR PAUL
MuhamedTM je napisao/la:Sastali se-sastali se pitari na brijegu, našli kur.ac zatrpan u snijegu, uzeli ga-uzeli ga pa u njega PUŠU, ne bili mu povratili dušu.
Tako je bilo prije 100%
U pravu si i ti i Pile87....prije rata se pjevalo "uzeli ga, uzeli ga", a poslije češće "trljaju ga, trljaju ga"
Ostalo je isto...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pregledao sam ovaj klip iznad i moram reći da se svaki put iznova pozitivno iznenadim kad ga slušam o kako se elokventnom i kulturnom čovjeku radi. Upravo tom elokventnošću uspostavlja neki oblik autoriteta, tako mi se čini i to mi je stvarno zanimljivo.
Ne znam za vas ali meni djeluje zaista iskreno i sposobno, i ne samo on nego cijela ta ekipa unutar kluba, samo što sam njega više puta imao priliku čuti nego ostale.
- HenryLloyd
- Kontakt:
japanski microsoft reklama za surface pro sa Ivicom Osimom
pitari na aparatima
Eto i Kokot i Kosoric i ko je jos produzio ugovor prosle godine, svi su glupi ispali i produzili ugovor , a nisu vidjeli da smo ih zayevali, tj da su procitali jedno a potpisali drugo, samo je Dzelmic pametan.. Zelim mu sve najbolje u buducem klubuHenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
- HenryLloyd
- Kontakt:
Ma citam i nevjerujem sta lik sve prica. **** ja takve igrace i zelim mu sve najgore!Minjore je napisao/la:Eto i Kokot i Kosoric i ko je jos produzio ugovor prosle godine, svi su glupi ispali i produzili ugovor , a nisu vidjeli da smo ih zayevali, tj da su procitali jedno a potpisali drugo, samo je Dzelmic pametan.. Zelim mu sve najbolje u buducem klubuHenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
- HenryLloyd
- Kontakt:
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Amar je jedan od nas obicnih.Momak koji zivi normalan zivot a uz sve to iskreno i bez interesa voli klub.Izrazito sposoban u svom poslu gdje itekako visoko kotira.Jedan je od osnivaca udruzenja navijaca koje na zalost vise ne funkcionise.Po zavrsetku angazmana u udruzenju na mala vrata ulazi u klub gdje svojim dobrovoljnim i volonterskim angazmanom rijesava dosta ptavnih stvari u klubu i za klub.Dosta tuzbi je rijeseno bas njegovim anggazmanom.ceze je napisao/la:Koliko godina ima gospodin Bajramović?
Pregledao sam ovaj klip iznad i moram reći da se svaki put iznova pozitivno iznenadim kad ga slušam o kako se elokventnom i kulturnom čovjeku radi. Upravo tom elokventnošću uspostavlja neki oblik autoriteta, tako mi se čini i to mi je stvarno zanimljivo.
Ne znam za vas ali meni djeluje zaista iskreno i sposobno, i ne samo on nego cijela ta ekipa unutar kluba, samo što sam njega više puta imao prilikuj čuti nego ostale.
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otpu ... rje/18046/
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, Bonton, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, Ferroviere1987, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, Kaunas, KimJongEsmer, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Levin, Lewy21, Lynx, Mahalasi, mavi, MrkiMedo, NazorUso, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, VibeTribeX, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, ZaZelju i 436 gostiju.