KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Ta vaša priča bi pila vodu da je sistem kao prošle godine pa da finalisti ideu u evroligu
Svaka slabija ekipa koja igra protiv objektivno jače ekipe veće šanse ima na manji broj utakmica nego li na veći.
Cedevitine šanse rastu na manji broj utakmica protiv CZ i varijanta 1+1+1 im je mnogo bolja opcija nego li 2+2+1 s obzirom da se recimo prve dvije utakmice igraju dan za danom i čisto sumnjam da oni mogu u toj varijanti povesti recimo sa 2:0 u pobjedama.
Jasno ko dan je bilo da su oni pobjedom protiv nas u BG završili posao u ligaškom dijelu takmičenja i da su (po meni) svjesno prepustali podgoričanima mjesto broj 1.Ta priča o umoru posle evroligaških utakmica ne pije puno vode jer su oni imali i evroligašku utakmicu i prije našeg susreta u Bg pa su bili svježi da ne mogu biti svježiji.
Po meni,zagrepčani razmišljaju racionalno i na jedini mogući način,izbaciti nas u 1/2 i tu je 90 % posla odrađeno na putu ka evroligi.
Eventualno finale sa podgoričanima bi bilo čišćenje sa 3:0 ili eventualno 3:1
Svaka slabija ekipa koja igra protiv objektivno jače ekipe veće šanse ima na manji broj utakmica nego li na veći.
Cedevitine šanse rastu na manji broj utakmica protiv CZ i varijanta 1+1+1 im je mnogo bolja opcija nego li 2+2+1 s obzirom da se recimo prve dvije utakmice igraju dan za danom i čisto sumnjam da oni mogu u toj varijanti povesti recimo sa 2:0 u pobjedama.
Jasno ko dan je bilo da su oni pobjedom protiv nas u BG završili posao u ligaškom dijelu takmičenja i da su (po meni) svjesno prepustali podgoričanima mjesto broj 1.Ta priča o umoru posle evroligaških utakmica ne pije puno vode jer su oni imali i evroligašku utakmicu i prije našeg susreta u Bg pa su bili svježi da ne mogu biti svježiji.
Po meni,zagrepčani razmišljaju racionalno i na jedini mogući način,izbaciti nas u 1/2 i tu je 90 % posla odrađeno na putu ka evroligi.
Eventualno finale sa podgoričanima bi bilo čišćenje sa 3:0 ili eventualno 3:1
@ppppp ovo ti je gomila nebuloza. sjeti se partizana godinama. uvijek bi na kraju osvojio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Što ?DANTES je napisao/la:@ppppp ovo ti je gomila nebuloza. sjeti se partizana godinama. uvijek bi na kraju osvojio
I Boga ti kakve veze ima Partizan sa gore napisanim ?
koristim partizan kao primjer. vi ste u situaciji u kojoj smo mi bili godinama. najjači ste. pozicija je nebitna
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije baš da je situacija ista,prohodnost u evroligu je kroz ABA i ide samo jedan iz regiona dok je u vaše "vrijeme" bilo drugačijeDANTES je napisao/la:koristim partizan kao primjer. vi ste u situaciji u kojoj smo mi bili godinama. najjači ste. pozicija je nebitna
Išao je prvak Srbije,Cibona je imala zagrantovano mjesto ako se ne varam i tu je bila Olimpija
Drugo,ja sam gore pričao o Cedeviti a ne o CZ.
Treće,ne bih se ja baš složio da smo mi toliko kvalitetniji u odnosu na Cedevitu i Budućnost.razlike su male možda malo u našu korist (prvenstveno mislim na Cedevitu koja ima i veći budžet od nas) ali ne toliko da sa sigurnošću možemo tvrditi da ćemo ih proći.
imala je cibona veći budžet od nas, prednost domaćeg terena pa opet nisu mogli
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onako prosjecna igra za sad,sreca pa je i Pao prosjecna ekipa.
Ova promasena bacanja bi nas mogla kostati pobjede na kraju(valjda nece).
Ova promasena bacanja bi nas mogla kostati pobjede na kraju(valjda nece).
Svake godine od kako smo mi u EL postoji mit kako Pao ima prosjecnu ekipu, a ljudi svake godine u top 8. A trenutno su i bez poraza u ligi i u finalu grckog kupa, ako nesto nisam pomijesao.
Kad su prosle godine dosli do TOP 8 sa onom ekipom, rijec prosjecna za njih ne postoji.dscile je napisao/la:Svake godine od kako smo mi u EL postoji mit kako Pao ima prosjecnu ekipu, a ljudi svake godine u top 8. A trenutno su i bez poraza u ligi i u finalu grckog kupa, ako nesto nisam pomijesao.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
A ove godine im je ekipa jaca nego prosle.
Kakva partija veceras.. i ofanzivno gdje se igralo odlicno timski i racionalno, a narocito defanzivno
Kinzi me covjek odusevio.. kakva odbrana, kako pametna igra u napadu..
U sledecem kolu ako bog da pada Unikaha u paklu Pionira.
Kakva partija veceras.. i ofanzivno gdje se igralo odlicno timski i racionalno, a narocito defanzivno
Kinzi me covjek odusevio.. kakva odbrana, kako pametna igra u napadu..
U sledecem kolu ako bog da pada Unikaha u paklu Pionira.
Iznenadila Zvezda.
Realno, Pao je bio jako loš. Diamantidis skroz prop'o čovjek.
Realno, Pao je bio jako loš. Diamantidis skroz prop'o čovjek.
To kakav je Pao je najvise zbog odbrane.. dugo nisam vidio odbranu Zvezde na ovakom nivou, narocito u drugom poluvremenu kada je bila brutalna. A realnost je da Pao nema nekog igraca kao CSKA, Real, Fener.. koji moze svaku ekipu natrpati bez obzira na odbranu, samo ako je u ritmu.
Stimara dominator
Bravo momci, vracamo se u igru. Uz pun pionir mozemo skinuti i Unikahu sledece sedmice...
Bravo momci, vracamo se u igru. Uz pun pionir mozemo skinuti i Unikahu sledece sedmice...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Pobjeda u Atini
a sljedeće dvije utakmice igramo kući. Kako bi bilo fenomenalno dobiti obje.
Strašna odbrana, Radonja večeras podsjetio koliko dobro zna defanzivu.
Štimac mi je skakao po živcima onim promašenim bacanjima. Kriminalno smo ih izvodili večeras.
Štimac mi je skakao po živcima onim promašenim bacanjima. Kriminalno smo ih izvodili večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
lakše smo dobili Pao nego li Olimpijualan_kardec je napisao/la:Pobjeda u Atini![]()
a sljedeće dvije utakmice igramo kući. Kako bi bilo fenomenalno dobiti obje.
Da se ne lažemo,iskoristili smo s pola snage katastrofalno izdanje Panatenaikosa
Da smo dobili Efes u Istanbulu uz 5-6 pobjeda kući bili bismo jako blizu top 8
- alan_kardec
- Kontakt:
Zadar odradio dobar posao za nas. Moramo sutra dobiti Metalac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma moramo dobiti sve do kraja i čekati još jedan kiks Cedevite(Olimpija ili Mega)alan_kardec je napisao/la:Zadar odradio dobar posao za nas. Moramo sutra dobiti Metalac.
- alan_kardec
- Kontakt:
ppppp je napisao/la:Ma moramo dobiti sve do kraja i čekati još jedan kiks Cedevite(Olimpija ili Mega)alan_kardec je napisao/la:Zadar odradio dobar posao za nas. Moramo sutra dobiti Metalac.
Po meni je realno i da ih Partizan mlatne.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislim da oni igraju zadnje kolo a do tad bi se trebalo znati sve.Oni će najvjerovatnije obezbjediti opstanak,igra se(ako se ne varam) u hali sportova na N.Beogradu(nešto je Pionir zauzet) a ako to bude odlučivalo ovi su dosta jači i riješiće to bez problemaalan_kardec je napisao/la:ppppp je napisao/la:Ma moramo dobiti sve do kraja i čekati još jedan kiks Cedevite(Olimpija ili Mega)alan_kardec je napisao/la:Zadar odradio dobar posao za nas. Moramo sutra dobiti Metalac.
Po meni je realno i da ih Partizan mlatne.
Mada,iskren da ti budem "Pionir" bez "severa" i nije bog zna kakav domaći teren.
Ja ne znam koji je njima više qrac sa tim bojkotom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.