Ja sam vec napisao da ovdje ima nasih momaka jer je ovo tekma BIH-Grcka ..Tu su Jasko Zvjerka, Brzi I td ..ja bi volio da ima neka slika nas sa juga sa te tekme...ljepo je bilo samo ne I rezultat..doduse I drot je pokvario sve jer je jednu baklju sa atletske bacio u nas I pogodio naseg momka u lice koje je prebaceno u bolnicu tokom utakmiveMortemHz je napisao/la:Ljudi dragi ovo je sjever Koševa, ovdje Fukare ne mogu biti protiv Sarajeva tako da je ovo nesto drugo..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:'98 godina, mislim da je kup ,protiv FK Sarajeva na Kosevu. Dado, imal te na slici ?![]()
Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sarajevo Velez sezona 1956/1957.

Tad kisa nije smetala.

Tad kisa nije smetala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Sarajevo Velez sezona 1956/1957.
Tad kisa nije smetala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je nastalo prije utakmice, kvalifikacije bile. Čini mi se da smo izgubili 2-1 ili 1-0. Tada se nosilo sta god ti je živo ostalo od rata, a imalo boje kluba ili repke. I rivaliteti su bili drugačiji, pogotovo izmedju vas i nas.SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam vec napisao da ovdje ima nasih momaka jer je ovo tekma BIH-Grcka ..Tu su Jasko Zvjerka, Brzi I td ..ja bi volio da ima neka slika nas sa juga sa te tekme...ljepo je bilo samo ne I rezultat..doduse I drot je pokvario sve jer je jednu baklju sa atletske bacio u nas I pogodio naseg momka u lice koje je prebaceno u bolnicu tokom utakmiveMortemHz je napisao/la:Ljudi dragi ovo je sjever Koševa, ovdje Fukare ne mogu biti protiv Sarajeva tako da je ovo nesto drugo..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:'98 godina, mislim da je kup ,protiv FK Sarajeva na Kosevu. Dado, imal te na slici ?![]()
Lijepi nas drug TitoCocaine je napisao/la:
Old School
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Lijepi nas drug TitoCocaine je napisao/la:
Old School

Postovanje 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
Convicts1988
- Kontakt:
ta slika hz je s ove tekme.. strasna atmosfera
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Auu, gdje ovo iskopaste... Jedno od najluđih gostovanja koje pamtim, grupa na vrhuncu, bruku nas u Zenicu otišlo, a i mlađe se bilo.
Mi poveli 0-1, Haris Handžić dao iz slobodnjaka i to pred sjeverom, ludnica... Do kraja Čelik okrenuo i dobio nas, 2-1 ili 3-1 ne sjećam se tačno, ali ono što je obilježilo ovo je prolom oblaka, iz neba i iz zemlje je lilo, a ludnica na tribinama. I to kad je tek počela tekma normala vrijeme bilo, ništa nije dalo naslutiti takav pljusak, al' kad je počelo jadna ti majka, grmi, sijeva, lije...

Mi poveli 0-1, Haris Handžić dao iz slobodnjaka i to pred sjeverom, ludnica... Do kraja Čelik okrenuo i dobio nas, 2-1 ili 3-1 ne sjećam se tačno, ali ono što je obilježilo ovo je prolom oblaka, iz neba i iz zemlje je lilo, a ludnica na tribinama. I to kad je tek počela tekma normala vrijeme bilo, ništa nije dalo naslutiti takav pljusak, al' kad je počelo jadna ti majka, grmi, sijeva, lije...
1946
Tri jedan rezultat bio.Gdje bi se vecina navijackih skupina pokupilo,otislo,ili otvorilo kisobrane ovdje je atmosfera bila za nepovjerovati.Od Robova,do Hz.Odlicno i tesko da ce se ovako nesto ponoviti.
!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zadnja utakmica u ligi, isti broj bodova i borba za titulu. Vidio bi koliko bi Hordi/RZ doslo i kakva bi bila atmosfera jer nase finale kupa i nije bilo nesto, nije bilo lose ali je moglo bolje svakako.bambus je napisao/la:Tri jedan rezultat bio.Gdje bi se vecina navijackih skupina pokupilo,otislo,ili otvorilo kisobrane ovdje je atmosfera bila za nepovjerovati.Od Robova,do Hz.Odlicno i tesko da ce se ovako nesto ponoviti.
Sto se tice finala kupa,sva paznja je sa njega i skrenuta radi poplava,realno.A i trenutno stanje u klubu sto se Zenice tice,ovakva atmosfera sa videa tesko da ce se ponoviti za jos par godina.A bila je fina zajebancija prije 5+ godina kad je snijeg napadao pa kad se malo gadjalo ahahMortemHz je napisao/la:Zadnja utakmica u ligi, isti broj bodova i borba za titulu. Vidio bi koliko bi Hordi/RZ doslo i kakva bi bila atmosfera jer nase finale kupa i nije bilo nesto, nije bilo lose ali je moglo bolje svakako.bambus je napisao/la:Tri jedan rezultat bio.Gdje bi se vecina navijackih skupina pokupilo,otislo,ili otvorilo kisobrane ovdje je atmosfera bila za nepovjerovati.Od Robova,do Hz.Odlicno i tesko da ce se ovako nesto ponoviti.
!
[youtube][/youtube]
Zadnji pravi derbi, posjeta i nije bila nesto na ostalim tribinama, ali zato kopovi navijački gledano, perverzija.
Navijanje i atmosfera za 10, te i sama utakmica.
Ko ovog Kajkuta klepi sad ko slobodnog igraca alal mu vera, realno najbolji napadac sto je zadnjih par godina igrao nasu ligu
Zadnji pravi derbi, posjeta i nije bila nesto na ostalim tribinama, ali zato kopovi navijački gledano, perverzija.
Navijanje i atmosfera za 10, te i sama utakmica.
Ko ovog Kajkuta klepi sad ko slobodnog igraca alal mu vera, realno najbolji napadac sto je zadnjih par godina igrao nasu ligu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
novi joco stokic!BadrHari je napisao/la:Ko ovog Kajkuta klepi sad ko slobodnog igraca alal mu vera, realno najbolji napadac sto je zadnjih par godina igrao nasu ligu
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
kod nas ga lik iz prve ekipe istetoviro, ako pređe u zelju ne znam kako ce mu to objasnitjovanmaksimovic je napisao/la:novi joco stokic!BadrHari je napisao/la:Ko ovog Kajkuta klepi sad ko slobodnog igraca alal mu vera, realno najbolji napadac sto je zadnjih par godina igrao nasu ligu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Do sada sam postavljao samo gostujuce pa evo i jedan mali djelic ovih kod kuce iz bogate kolekcije Crvene Armije

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

-
Convicts1988
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.