TV program-preporučite
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV program-preporučite
Yebes hajatovce, evo Đekna na federalnoj.
ono se uvijek moze gledatEmirTM87 je napisao/la:Yebes hajatovce, evo Đekna na federalnoj.

This time next year we'll be millionaires.
Ne trebaš čekati Hayat, na yt mislim da imaju sve epizode.
[youtube][/youtube]
Isti Wenger.
[youtube][/youtube]
Isti Wenger.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja na TV samo pogledam kad stignem trgovce automobilima,ona 2 engleza.ono mi je korisna emisija nauči se nešto. A ima SAD puuuno američkih emisija pokušavaju ih kopirati al im ne ide.
Meni su omiljeni dokumentarci na HRT, Đelo Hadžiselimović i Miljenko Kokot legende. Takođe na HRT pratim Law and Order i By Any Means. Bogovi su za britnanske serije. Večeras u 20h možete pogledati Igre moći, meni je dobra serija.
Nije mi ni Al Jazeera loša, volim da gledam njihove putopise i dokumentarce. FTV, BHT i slične televizije uopšte ne gledam, čekam dan da propadnu. Sramota je da državna TV samo vrti turske i indijske serije, repriziraju iste domaće serije i filmove godinama. Mislim da im ne fali toliko para koliko im fali kreativnih ljudi koji će to organizovat i isplanirati dobru šemu.
večeras na hrt1 u 23 ima odličan dokumentarac o istočnoj obali Amerike, vrijedi pogledati
Nije mi ni Al Jazeera loša, volim da gledam njihove putopise i dokumentarce. FTV, BHT i slične televizije uopšte ne gledam, čekam dan da propadnu. Sramota je da državna TV samo vrti turske i indijske serije, repriziraju iste domaće serije i filmove godinama. Mislim da im ne fali toliko para koliko im fali kreativnih ljudi koji će to organizovat i isplanirati dobru šemu.
večeras na hrt1 u 23 ima odličan dokumentarac o istočnoj obali Amerike, vrijedi pogledati
Zadnja izmjena: Maestro21, dana/u 19 okt 2015, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Milan!
Znas li kad idu ti dokumentarci odabrao Djelo HadziselimovicMaestro21 je napisao/la:Meni su omiljeni dokumentarci na HRT, Đelo Hadžiselimović i Miljenko Kokot legende. Takođe na HRT pratim Law and Order i By Any Means. Bogovi su za britnanske serije. Večeras u 20h možete pogledati Igre moći, meni je dobra serija.
Nije mi ni Al Jazeera loša, volim da gledam njihove putopise i dokumentarce. FTV, BHT i slične televizije uopšte ne gledam, čekam dan da propadnu. Sramota je da državna TV smo vrti turske i indijske serije, repriziraju iste domaće serije i filmove godinama. Mislim da im ne fali toliko para koliko im fali kreativnih ljudi koji će to organizovat i isplanirati dobru šemu.
Prije su svaki radni dan davali u 10 ujutro te dokumentarce a sad su nešto prestali. Ja sam samo upratio ovu što ide naveče u 23, bilo je o obalama Amerike. Imaš večeras u 23 a sutra će biti novi serijal Pogled odozgo, Rajna.
Forza Milan!
Mucke na Hrt 3 radnim danima u 14,repriza oko 8
Mnogo dobra emisija.dema je napisao/la:Ja na TV samo pogledam kad stignem trgovce automobilima,ona 2 engleza.ono mi je korisna emisija nauči se nešto.

Sto se tiče TVa pratim svega par programa, sportske (SK, Arene, Eurosport) i Discovery.

ma ljudi su doktori za auta,objasne pokazu ,vidim aute koje nisam ni znao da imajumandraX je napisao/la:Mnogo dobra emisija.dema je napisao/la:Ja na TV samo pogledam kad stignem trgovce automobilima,ona 2 engleza.ono mi je korisna emisija nauči se nešto.Takodjer nije losa ni ona sa Charlijem i onim malim bradonjom, zanimljiva pravo.
![]()
Sto se tiče TVa pratim svega par programa, sportske (SK, Arene, Eurosport) i Discovery.
u 23 na HTV 1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
filip13 je napisao/la:u 23 na HTV 1
[youtube][/youtube]

Prvo pohvala za temu,tek sam je sad vidio 
Od programa,včrs na 'Pink family' 2 epizode kultne serije 'Mućke'
Jedna je u toku,a druga počinje već za par minuta.

Od programa,včrs na 'Pink family' 2 epizode kultne serije 'Mućke'
Jedna je u toku,a druga počinje već za par minuta.

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Prati li iko kviz Potjera na hrtu? 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Moj stari to ne propušta , dobar kviz. Volim ja pogledati kada imam vremena.irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?

"We need to suffer. And we need to fight."
Pratim skoro svaku emisiju , rijetko kad da propustim. Odličan kviz sa odličnim lovcima.irfo je napisao/la:Prati li iko kviz Potjera na hrtu?

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Stvarno je odlicna emisija posebno kad je Mirko lovac, ne mozes vjerovat kolko stvari zna covjek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hodajuća enciklopedija.irfo je napisao/la:Stvarno je odlicna emisija posebno kad je Mirko lovac, ne mozes vjerovat kolko stvari zna covjek

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma Mirko je odavno poznat po svom znanju iz prijašnjih kvizova. Iznenadili su me Kotiga i Morana , pošto sam mislio da nema niko ravan Mirku po znanju , ali eto pogriješih. 
Bio sam naletio na rezultate nekih svjetskih kvizova na kojima je Kotiga učestvovao i vazda ostvari neke dobre rezultate. Čini mi se da je u temi razno i nekoj temi vezanoj za umjetnost bio 1.

Bio sam naletio na rezultate nekih svjetskih kvizova na kojima je Kotiga učestvovao i vazda ostvari neke dobre rezultate. Čini mi se da je u temi razno i nekoj temi vezanoj za umjetnost bio 1.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.