I sopcastesprit24 je napisao/la:Valjda ce biti streamova i za mob, objasnjavao je @virto nekoliko stranica prije. Treba skinuti ace stream i jos nesto...Captain4 je napisao/la:Kako na mobitelu?esprit24 je napisao/la:Ja gledam na mobitelu Mirzu, na racunaru Damira
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa djesi kralju mojshminka je napisao/la:ES za istočnu europuesprit24 je napisao/la:Ciji signal uzima srpski eurosport![]()
![]()
Kod njih je ja msm francuski
Mogul ovi nasi uzet makar po jedan set
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: BiH Tenis
Nije francuski, mislim da je centrala za Balkan EuroSporta u Ceskoj ili Poljskoj nisam siguran.esprit24 je napisao/la:Ciji signal uzima srpski eurosport![]()
![]()
Mislim da preuzimaju signal sa njemačkog ES-a, bar im se sa njemačkim poklapa TV program za razliku od britanskog i francuskog...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://www.batmanstream.com/tennis-live ... video.html
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 28094.html (basic)
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 27978.html (dzumhur)
I za mob i za laptope.
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 28094.html (basic)
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 27978.html (dzumhur)
I za mob i za laptope.
Zadnja izmjena: badel62, dana/u 18 jan 2016, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo !
Računaj 1 meč za ženeFaraonTM je napisao/la:A koga ES prenosi od ovih 6 mečeva (ako izuzmemo Bašića i Džumija) pošto ne vidim neki specijalno dobar meč, mogli su i nekog od naših prenositi![]()
Možda Nishikori-Kohlschreiber prenose?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Damir možda usljed fizičkog pada Edmunda, Mirza teškoesprit24 je napisao/la:Pa djesi kralju mojshminka je napisao/la:ES za istočnu europuesprit24 je napisao/la:Ciji signal uzima srpski eurosport![]()
![]()
35.000 američkih dolara mislimMomciluk je napisao/la:Hocel Mirza makar 10K dobit za prvo kolo?
Ja bih za te pare dao da me yebe cijeli stadion 
15.10.2013.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Yebo Hasea od 2011 godine nije vidio drugog kruga australije, ne mora ni vcrs, a i zujan bi se mogao istrcati do mreze i nazad kad mu dzumi pocne skracivati lopticeshminka je napisao/la:Damir možda usljed fizičkog pada Edmunda, Mirza teškoesprit24 je napisao/la:Pa djesi kralju mojshminka je napisao/la: ES za istočnu europu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa dobro na ES 1 žene a na ES 2 muškarci ili obrnuto nebitnoForster je napisao/la:Računaj 1 meč za ženeFaraonTM je napisao/la:A koga ES prenosi od ovih 6 mečeva (ako izuzmemo Bašića i Džumija) pošto ne vidim neki specijalno dobar meč, mogli su i nekog od naših prenositi![]()
Zato kažem da ima 8 muških mečeva u ovom terminu a od tih osam dva su "naša". Pa kontam koga bi mogli prenositi jer osim Nishikorijevog meča ne vidim nešto atraktivno. Daleko od toga da su naši atraktivni al' bi podigli gledanost a i sevapa bi zaradili kad bi jednog od naših stavili
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Znači da mu je Mirza došao ko naručen, a treba doći u poziciju da se odigra DSesprit24 je napisao/la: Yebo Hasea od 2011 godine nije vidio drugog kruga australije, ne mora ni vcrs, a i zujan bi se mogao istrcati do mreze i nazad kad mu dzumi pocne skracivati loptice
Nishikori je tu glavni, Švaba ima hvala Bogu, što je jedino čime se vodi ES, naravno uz to da prenose nosioceFaraonTM je napisao/la:Pa dobro na ES 1 žene a na ES 2 muškarci ili obrnuto nebitnoForster je napisao/la:Računaj 1 meč za ženeFaraonTM je napisao/la:A koga ES prenosi od ovih 6 mečeva (ako izuzmemo Bašića i Džumija) pošto ne vidim neki specijalno dobar meč, mogli su i nekog od naših prenositi![]()
Zato kažem da ima 8 muških mečeva u ovom terminu a od tih osam dva su "naša". Pa kontam koga bi mogli prenositi jer osim Nishikorijevog meča ne vidim nešto atraktivno. Daleko od toga da su naši atraktivni al' bi podigli gledanost a i sevapa bi zaradili kad bi jednog od naših stavili
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rod Laver ide na ES1 a na ES2 nešto drugo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Stranica bh tenis na fb: "Enver i veceras snima"
Koja legendarna noc
Koja legendarna noc
Nad tobom sunce najljepše sja
pa sunce ti zamislite da nekad zapamtimo da naš igra finale grand slama

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Za početak BašićaCaptain4 je napisao/la:Koga gledati , još sam u dilemi? :3
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gledaj Basica mozda ga vise nikad ne vidis na grand slamuCaptain4 je napisao/la:Koga gledati , još sam u dilemi? :3
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.