FK Željezničar (opšte diskusije)

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la zeljeznicar1 » 16 jan 2016, 15:00

Vidi moderacije, zašto se na ovoj temi piše o FK kobilja glavusa kad je ovo tema za opšte diskusije Zelje?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2016, 16:24

evo pantelije u drugu smjenu došo :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jan 2016, 16:53

Pantelija je napisao/la: ti da pprijavis post? Pa tvoj je svaki za banane pa si i dalje tu jer ste zasticeni ko polarni međedi
Maloprije kontam da mu zalijepim one postove sa teme Slobode gdje vrijeđa ili ovdje gdje nase naziva svakakvim imenima, a ono prijavljuje nekom! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 17 jan 2016, 14:28

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5703FFA6

Još jedan od boljih juniora vas napustio..
Armin Bijedic

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 jan 2016, 16:05

Zar Armin nije pjevac

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jan 2016, 16:11

Prešo u grand
DRUG NEBI TI PUNCA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 00:42

HenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
http://fak.tor.ba/ognjen-delmic-otvorio ... -prozivku/ (obrisati ovu tacku u "faktor")

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jankov ... car/164510

Opet lažete i varate igrače, Kokotu marke niste platili, a raju hajcate na Đelmića da mu je nađeno povećanje a u praksi nije, to je to nova uprava, pojačana forumašima koja laže normalne navijače i ljude. Politika poznata od prije, obećaj jedno daj drugo. Tomić, Čolić, Janković, Kokot i Đelmić su do sad izašli u javnost ko je slijedeći?
Bahati, bahati Željkan!
1946

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 18 jan 2016, 00:47

A ti fakat vjerujes ovim igracima?
Plavo proljece! 1921

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 jan 2016, 00:49

Al smo majstori za sad izvarasmo koliko ono 9 novih igrača :bow: majstori :bow:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 00:49

HenryLloyd je napisao/la:A ti fakat vjerujes ovim igracima?
Ako izađe Kokot u javnost i kaze ovo, pa izađe Jankovic i kaze kako su mu nudili prvo jedno, pa drugo, pa onda izađe i Đelmic i kaze isto.. hmmm :hmmmmm: Oni bas svi lazovi, a vasi cisti?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 18 jan 2016, 00:52

JoseMourinho je napisao/la:Al smo majstori za sad izvarasmo koliko ono 9 novih igrača :bow: majstori :bow:
U narednim danima taj ce se broj još povecati :mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 18 jan 2016, 01:00

Cuj pacenika udbaskog :lol: :lol:

Bravo upravo, ni jedan igrac nije veci od kluba. Đelmiću čkopi :!:
FORZA ZELJO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 01:03

Naravno nema odgovora za ove izvarane, samo ove nove pišete, kakve to sad ima veze? Šta ćemo s ovim crno na bijelo prevarenim? Tomic, Kokot, Đelma mali, protiv svih njih su pokusali navijace okrenuti i da oni ispadnu pizde i krivci za sve i tako je i bilo..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 01:08

Blago vasoj upravi. Sta god se desava, vi im slijepo vjerujete. Isto janjad koja slijede pastira, al na kraju svako janje zavrsi na klanju.
Svi su drugi u krivu, samo po vama oni ne grijese. Cak i ogromne propuste presutite.
Lako je raditi u takvom okruzenju. :D
Ali je problem sto tad nema napredka, a tlo za malverzacije je jako pogodno. ;)

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 18 jan 2016, 01:12

Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Tomić trebao da ode u Češku i da klub zaradi na njemu i zbog njegovog menadžera odbio tu ponudu, cekao kraj ugovora da bi otišao u Grčku, gdje se nije proslavio..
Čoliću klub nije ništa ostao dužan.
Jankoviću ponuđen ugovor on nacelno prihvatio i rekao treba mi još par dana da razmislim, nakon toga razgovarao sa ženom i tražio povecanje vec dogovorenih stavki iz ugovora i onda je izasla u javnost prica ponudili mu ugovor a kad je došao dali mu skroz nešto drugo i odmah nakon toga Jankovic zvao ljude iz kluba i izvinjavao im se, hvala Bogu pa nije došao.
O Đelmiću sam na glavnoj temi sve napisao..
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 18 jan 2016, 01:15

De ba pitari, idite placite za Velkoskim, manite se najveceg BH kluba, imate svoj klubic, igraci samo odlaze i odlaze. Meni se fkt ne da odgovarati na sranja i besmislice koje pisete, svaka cast onome ko ima zivaca nakon 100.000 slicnih, do sada napisanih, sranja.
FORZA ZELJO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 01:20

Brkoo je napisao/la:Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Tomić trebao da ode u Češku i da klub zaradi na njemu i zbog njegovog menadžera odbio tu ponudu, cekao kraj ugovora da bi otišao u Grčku, gdje se nije proslavio..
Jankoviću ponuđen ugovor on nacelno prihvatio i rekao treba mi još par dana da razmislim, nakon toga razgovarao sa ženom i tražio povecanje vec dogovorenih stavki iz ugovora i onda je izasla u javnost prica ponudili mu ugovor a kad je došao dali mu skroz nešto drugo i odmah nakon toga Jankovic zvao ljude iz kluba i izvinjavao im se, hvala Bogu pa nije došao.
Ono sto je zajednicko za sve ove igrace je da su bili ljubimci jedno vrijeme, a poslije popljuvani nakon sto su ispali glavni krivci za sve, a vasa uprava cista.
"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.

"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.
Evo sta rece Jankovic, a pricaj ti to za zenu nekom drugom, eto ona mu rekla da vise trazi, daj ba! :urnebes:

Za Đelmica na glavnoj znam da ste pisali o 40% i tako to da mu je nuđeno, evo momak u clanu sve odgovori iskreno, kakvih crnih 40%! I evo ako ima momak platu 2000km, povecanje od 40% mu nije nista posebno, a najbolji igrac bio u prethodnom periodu.. A sve je momak demantovao, brutalno izvaran!!

Stanica pljuvali i sprdali se kako mu je stara dolazila u klub da moli za pare, kako je on kukavica. Pisali su neki vasi da nije tako, da on nije trazio povecanje plate, ali naravno nadglasani su od ovih plavih vitezova i branioca uprave..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 18 jan 2016, 01:23

Gori sam ja sto sam uopste usao u neku diskusiju sa tobom, ignor je najbolja stvar koja postoji na ovom forumu..
Aleksandar Kosorić!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2016, 01:33

joker90 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Ono sto je zajednicko za sve ove igrace je da su bili ljubimci jedno vrijeme, a poslije popljuvani nakon sto su ispali glavni krivci za sve, a vasa uprava cista.
"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.

"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.
Evo sta rece Jankovic, a pricaj ti to za zenu nekom drugom, eto ona mu rekla da vise trazi, daj ba! :urnebes:

Za Đelmica na glavnoj znam da ste pisali o 40% i tako to da mu je nuđeno, evo momak u clanu sve odgovori iskreno, kakvih crnih 40%! I evo ako ima momak platu 2000km, povecanje od 40% mu nije nista posebno, a najbolji igrac bio u prethodnom periodu.. A sve je momak demantovao, brutalno izvaran!!

Stanica pljuvali i sprdali se kako mu je stara dolazila u klub da moli za pare, kako je on kukavica. Pisali su neki vasi da nije tako, da on nije trazio povecanje plate, ali naravno nadglasani su od ovih plavih vitezova i branioca uprave..
Sve ja tebe kontam, ali što se ti zamaraš sa tim?
DRUG NEBI TI PUNCA

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 18 jan 2016, 01:52

HenryLloyd je napisao/la:A ti fakat vjerujes ovim igracima?
Cudna ste sorta ljudi. Izjave za virsle i hljeb uzete kao tacne (kao sto i jesu) kroz par minuta i dan danas (proslo je oko 5 godina) se spominju, momentalno se povjerovalo nasim igracima. Medjutim kad ste vi u pitanju onda slijedi ovo tvoje pitanje...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.