FK Željezničar (opšte diskusije)
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Vidi moderacije, zašto se na ovoj temi piše o FK kobilja glavusa kad je ovo tema za opšte diskusije Zelje?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Maloprije kontam da mu zalijepim one postove sa teme Slobode gdje vrijeđa ili ovdje gdje nase naziva svakakvim imenima, a ono prijavljuje nekom!Pantelija je napisao/la: ti da pprijavis post? Pa tvoj je svaki za banane pa si i dalje tu jer ste zasticeni ko polarni međedi

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5703FFA6
Još jedan od boljih juniora vas napustio..
Armin Bijedic
Još jedan od boljih juniora vas napustio..
Armin Bijedic
Zar Armin nije pjevac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
http://fak.tor.ba/ognjen-delmic-otvorio ... -prozivku/ (obrisati ovu tacku u "faktor")HenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jankov ... car/164510
Opet lažete i varate igrače, Kokotu marke niste platili, a raju hajcate na Đelmića da mu je nađeno povećanje a u praksi nije, to je to nova uprava, pojačana forumašima koja laže normalne navijače i ljude. Politika poznata od prije, obećaj jedno daj drugo. Tomić, Čolić, Janković, Kokot i Đelmić su do sad izašli u javnost ko je slijedeći?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HenryLloyd
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Al smo majstori za sad izvarasmo koliko ono 9 novih igrača
majstori 

Ako izađe Kokot u javnost i kaze ovo, pa izađe Jankovic i kaze kako su mu nudili prvo jedno, pa drugo, pa onda izađe i Đelmic i kaze isto.. hmmmHenryLloyd je napisao/la:A ti fakat vjerujes ovim igracima?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U narednim danima taj ce se broj još povecatiJoseMourinho je napisao/la:Al smo majstori za sad izvarasmo koliko ono 9 novih igračamajstori

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cuj pacenika udbaskog

Bravo upravo, ni jedan igrac nije veci od kluba. Đelmiću čkopi

Bravo upravo, ni jedan igrac nije veci od kluba. Đelmiću čkopi

FORZA ZELJO
Naravno nema odgovora za ove izvarane, samo ove nove pišete, kakve to sad ima veze? Šta ćemo s ovim crno na bijelo prevarenim? Tomic, Kokot, Đelma mali, protiv svih njih su pokusali navijace okrenuti i da oni ispadnu pizde i krivci za sve i tako je i bilo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Blago vasoj upravi. Sta god se desava, vi im slijepo vjerujete. Isto janjad koja slijede pastira, al na kraju svako janje zavrsi na klanju.
Svi su drugi u krivu, samo po vama oni ne grijese. Cak i ogromne propuste presutite.
Lako je raditi u takvom okruzenju.
Ali je problem sto tad nema napredka, a tlo za malverzacije je jako pogodno.
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Svi su drugi u krivu, samo po vama oni ne grijese. Cak i ogromne propuste presutite.
Lako je raditi u takvom okruzenju.

Ali je problem sto tad nema napredka, a tlo za malverzacije je jako pogodno.

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Tomić trebao da ode u Češku i da klub zaradi na njemu i zbog njegovog menadžera odbio tu ponudu, cekao kraj ugovora da bi otišao u Grčku, gdje se nije proslavio..
Čoliću klub nije ništa ostao dužan.
Jankoviću ponuđen ugovor on nacelno prihvatio i rekao treba mi još par dana da razmislim, nakon toga razgovarao sa ženom i tražio povecanje vec dogovorenih stavki iz ugovora i onda je izasla u javnost prica ponudili mu ugovor a kad je došao dali mu skroz nešto drugo i odmah nakon toga Jankovic zvao ljude iz kluba i izvinjavao im se, hvala Bogu pa nije došao.
O Đelmiću sam na glavnoj temi sve napisao..
Tomić trebao da ode u Češku i da klub zaradi na njemu i zbog njegovog menadžera odbio tu ponudu, cekao kraj ugovora da bi otišao u Grčku, gdje se nije proslavio..
Jankoviću ponuđen ugovor on nacelno prihvatio i rekao treba mi još par dana da razmislim, nakon toga razgovarao sa ženom i tražio povecanje vec dogovorenih stavki iz ugovora i onda je izasla u javnost prica ponudili mu ugovor a kad je došao dali mu skroz nešto drugo i odmah nakon toga Jankovic zvao ljude iz kluba i izvinjavao im se, hvala Bogu pa nije došao.
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
- kenan_tm87
- Kontakt:
De ba pitari, idite placite za Velkoskim, manite se najveceg BH kluba, imate svoj klubic, igraci samo odlaze i odlaze. Meni se fkt ne da odgovarati na sranja i besmislice koje pisete, svaka cast onome ko ima zivaca nakon 100.000 slicnih, do sada napisanih, sranja.
FORZA ZELJO
Ono sto je zajednicko za sve ove igrace je da su bili ljubimci jedno vrijeme, a poslije popljuvani nakon sto su ispali glavni krivci za sve, a vasa uprava cista.Brkoo je napisao/la:Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Evo sta rece Jankovic, a pricaj ti to za zenu nekom drugom, eto ona mu rekla da vise trazi, daj ba!"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.
"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.

Za Đelmica na glavnoj znam da ste pisali o 40% i tako to da mu je nuđeno, evo momak u clanu sve odgovori iskreno, kakvih crnih 40%! I evo ako ima momak platu 2000km, povecanje od 40% mu nije nista posebno, a najbolji igrac bio u prethodnom periodu.. A sve je momak demantovao, brutalno izvaran!!
Stanica pljuvali i sprdali se kako mu je stara dolazila u klub da moli za pare, kako je on kukavica. Pisali su neki vasi da nije tako, da on nije trazio povecanje plate, ali naravno nadglasani su od ovih plavih vitezova i branioca uprave..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gori sam ja sto sam uopste usao u neku diskusiju sa tobom, ignor je najbolja stvar koja postoji na ovom forumu..
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Sve ja tebe kontam, ali što se ti zamaraš sa tim?joker90 je napisao/la:Ono sto je zajednicko za sve ove igrace je da su bili ljubimci jedno vrijeme, a poslije popljuvani nakon sto su ispali glavni krivci za sve, a vasa uprava cista.Brkoo je napisao/la:Šta je Kokot izjavio ? Trener rekao da mu on nije potreban i sa njim je raskinut ugovor..
Evo sta rece Jankovic, a pricaj ti to za zenu nekom drugom, eto ona mu rekla da vise trazi, daj ba!"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.
"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.![]()
Za Đelmica na glavnoj znam da ste pisali o 40% i tako to da mu je nuđeno, evo momak u clanu sve odgovori iskreno, kakvih crnih 40%! I evo ako ima momak platu 2000km, povecanje od 40% mu nije nista posebno, a najbolji igrac bio u prethodnom periodu.. A sve je momak demantovao, brutalno izvaran!!
Stanica pljuvali i sprdali se kako mu je stara dolazila u klub da moli za pare, kako je on kukavica. Pisali su neki vasi da nije tako, da on nije trazio povecanje plate, ali naravno nadglasani su od ovih plavih vitezova i branioca uprave..
DRUG NEBI TI PUNCA
Cudna ste sorta ljudi. Izjave za virsle i hljeb uzete kao tacne (kao sto i jesu) kroz par minuta i dan danas (proslo je oko 5 godina) se spominju, momentalno se povjerovalo nasim igracima. Medjutim kad ste vi u pitanju onda slijedi ovo tvoje pitanje...HenryLloyd je napisao/la:A ti fakat vjerujes ovim igracima?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.