BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
hajde džumi!
To je bilo protiv Berdiha u trećem kolu, trebo igrati ovako 3 ujutro a počeo čini mi se oko 5, pola 6samirr je napisao/la:vidi ja sam i zaboravio za to sad se sjeti kad si ovo napisao da sam te ja budio hahaahMomciluk je napisao/la:Joj brate nmg da vjerujem cega sam se sjetio ili bar mislim da si me ti budio telefonom ujutru kad je Damir igrao prvi put na AOsamirr je napisao/la:Idemoooooooooooo.
Više šansi dajem Mirzi, nego Damiru ali sve je moguce da hoce barem jedan proci u drugo kolo.![]()
znam da je nismo znali tacno kad igra pa smo ostavljali brojeve ovima sto su bili budni citavu noc da nas probude kad pocne
to je ja mislim bas bilo onde godine kad je bilo ono sa Enverom hahaha
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima li kakva harmonika na tribinama? 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kindže, kindže...
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Kod mene ima ton nema slikeUnofficialpage je napisao/la:Acestream i sopcast nema bar koliko ja znam.esprit24 je napisao/la:Ajde unno postavljaj obecao si ybg
Damir:
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 27978.html
Mirza:
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 28097.html
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Kod mene ima sve.esprit24 je napisao/la:Kod mene ima ton nema slikeUnofficialpage je napisao/la:Acestream i sopcast nema bar koliko ja znam.esprit24 je napisao/la:Ajde unno postavljaj obecao si ybg
Damir:
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 27978.html
Mirza:
http://live.batmanstream.com/streaming/ ... 28097.html
"We need to suffer. And we need to fight."
stream-ovi rade perfektno.hvala 
Jest to je toFaraonTM je napisao/la:To je bilo protiv Berdiha u trećem kolu, trebo igrati ovako 3 ujutro a počeo čini mi se oko 5, pola 6samirr je napisao/la:vidi ja sam i zaboravio za to sad se sjeti kad si ovo napisao da sam te ja budio hahaah
This time next year we'll be millionaires.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mirza nije impresioniran protivnikom niti turnirom, miran je, grize, ceka samo pocetak i da napadne svoga rivala. Najava ala boks mec
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
dzumhur i bašic prvi serviraju.
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 18 jan 2016, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Aaaa strim do strima, teren do terena, sretno obojici, nek' obraduju i fine love klepe !

Ovaj Haase mi je najdrazi igrac na touru, pratio sam ga dosta prije pa znam kakav je igrac i mozda zato i mislim da Mirza nema sanse ali vidjet cemo..
A za Haasea steta sto nije iskoristio do kraja potencijal mogao je biti mnogo bolji igrac.
A za Haasea steta sto nije iskoristio do kraja potencijal mogao je biti mnogo bolji igrac.
This time next year we'll be millionaires.
Ae prvo cu Damira...
15.10.2013.
Ja cu za pocetak gledati
Mirzu nekako imam osjecaj da ce Mirzet
da ovo dobije u 3 seta 
A dzumija cu gledati drugi set ma da njemu dajem manje sanse
Mirzu nekako imam osjecaj da ce Mirzet
A dzumija cu gledati drugi set ma da njemu dajem manje sanse
Prikopcao laptop preko hdmi kabla na plazmu milina gledat
a na mobu se gleda damir hajmo nasi
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
jest se odužilo zagrijavanje 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.