zadaj mu sad onu svoju poznatu seriju
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
nedaj se botaga
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- majestic24
- Kontakt:
200 000 Crnogoraca dolazi u Bosnu - kazu "nema posla"

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- __Liedson__
- Kontakt:
ooj ne ponovilo se....
piva k'o u priči !!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

huh
- ___Benny___
- Kontakt:
ej momci znate li onaj ludjak sto ulazi na terene sto e federeru bacio spansku zastavu,sto je rafu poljubio,figu baci zastavu barce.,i na eurosong dosao uletio kad je spanija nastupala.,koji lik,.sljedeci koraj je najavio sutanje penala nautamici i ulijetanje na finale world cupa,.,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Joj jbt,jedva cekam!___Benny___ je napisao/la:ej momci znate li onaj ludjak sto ulazi na terene sto e federeru bacio spansku zastavu,sto je rafu poljubio,figu baci zastavu barce.,i na eurosong dosao uletio kad je spanija nastupala.,koji lik,.sljedeci koraj je najavio sutanje penala nautamici i ulijetanje na finale world cupa,.,
Jimmy je strasan.
Ja reko uletio neki plesac,nesto,kad ona dvojica iz osiguranja udjose(ja reko otkud izlijecu ovi plesaci vise
Zadnja izmjena: Johnyx95, dana/u 29 maj 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
to je onaj katalonac___Benny___ je napisao/la:ej momci znate li onaj ludjak sto ulazi na terene sto e federeru bacio spansku zastavu,sto je rafu poljubio,figu baci zastavu barce.,i na eurosong dosao uletio kad je spanija nastupala.,koji lik,.sljedeci koraj je najavio sutanje penala nautamici i ulijetanje na finale world cupa,.,
nek mu je sa srecom.
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
bili zadnji a nakon glasanja Srbije , Turske ,Hrvatske , trenutno na 3 mjestu
koje je sranje ova Evrovizija .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
kako je ovo ofirno. gura svak svog.
Ako ovo Njemačka ne dobije onda se p..... na ovo Euroviziju. Lena daleko najbolja.
BiH ne može dobiti, zato let's go NJEMAČKA, GERMANY w\e
19 godina....ljepotica Lena.
http://img405.imageshack.us/f/46568127.jpg/
BiH ne može dobiti, zato let's go NJEMAČKA, GERMANY w\e
19 godina....ljepotica Lena.
http://img405.imageshack.us/f/46568127.jpg/
koje sranje
svi za svoga bivseg komsiju i ako se mrze tako da bi se ubijali da mogu daju medjusobno jedni drugima 12 bodova i to redovno svake god
sta je sa Velikom Britanijom
svake godine najlosiji a ljudi sinonim za rock 'n' roll
Hebes ovo nema smisla da se trose pare na ova sranja 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Lena je avion, a pjesma je dobra, spominje donje rublje
Ne može se više sa images staviti slike da se vide.

Ne može se više sa images staviti slike da se vide.

Pa ovo nema sanse da je korektno na eurosongu. Bosna je 10000% dobila mnogo glasova u sloveniji,njemackoj, norveskoj,svedskoj,engleskoj....od slovenije 4 boda???????? Od ostalih ni boda. Nema sanse..s ovim neko upravlja,u to sam sigurna. Za razliku od mnogih nas Vukasin izgleda "normalno" ;ovo ostalo sve dercinepe.
Fc.Bayern Munchen , Stern des Sudens
- reds_forever
- Kontakt:
al vala oni grci i ono njihovo hukanje 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Glasa i ziri i vjerovatno tu gubimo bodoveSenchy je napisao/la:Pa ovo nema sanse da je korektno na eurosongu. Bosna je 10000% dobila mnogo glasova u sloveniji,njemackoj, norveskoj,svedskoj,engleskoj....od slovenije 4 boda???????? Od ostalih ni boda. Nema sanse..s ovim neko upravlja,u to sam sigurna. Za razliku od mnogih nas Vukasin izgleda "normalno" ;ovo ostalo sve dercinepe.
Pola žiri, pola gledaoci. Ne vidim ništa sporo u pobjedi Njemačke, s tim da je BiH loša bila i to je to. Očigledno da mnogima nije odgovorala pjesma. 
slusam pjesmu i ne vjerujem usima koliko je glupa

ma eurovizija je sranje.. samo poslusajte pjesme iz studia i pjesme kako su ih isti pjevaci otpjevali ma sranje tesko... lena je bila favorit i prije same eurovizije nekako se znalo da ce pobijediti kao i prosle godine da ce i norveska kao i godinu prije rusija malo smijesno.. a vidite sad ovo svake godine susjedi daju poene jedni drugima a kako to da svake godine ne osvaja isti???
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team