Pa dobro, on je igrac pod vazecim ugovorom i logicno je da ide na pripreme dok je jos u ekipi. Meni je draga jedna cinjenica a to je da su svi igraci koji su dosli prilicno spremni i ne vidim nijedan slucaj koji je slican sa nespremnoscu Joce kada je dosao. Koliko vidim, nijedan igrac nece imati poseban program u kojem ce morati vracati fizicku spremu i da ce na tome gubiti vrijeme, svi su odmah poceli raditi zestoko. To me izuzetno raduje, jer to Edisu daje odmah optimalne uslove da sa svim igracima radi jednako i da je odmah sve konkurentno.cikazubo je napisao/la:Ja se iskreno nadam da na proljece Kesu gledamo na golu, Marijanu svaka cast za odrajeno al muka mi vise kad ga vidim, evo ide i u Medjugorje nece valjda ostat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
samo da mu jos i ovu 2-3 ili 4 kako god zavrse ubrzo pa da ima kompletan kadar i onda da kompletni odrade zajedno pripreme hvala bogu pa je nasa pauza duuuugaaboccaccio je napisao/la:Pa dobro, on je igrac pod vazecim ugovorom i logicno je da ide na pripreme dok je jos u ekipi. Meni je draga jedna cinjenica a to je da su svi igraci koji su dosli prilicno spremni i ne vidim nijedan slucaj koji je slican sa nespremnoscu Joce kada je dosao. Koliko vidim, nijedan igrac nece imati poseban program u kojem ce morati vracati fizicku spremu i da ce na tome gubiti vrijeme, svi su odmah poceli raditi zestoko. To me izuzetno raduje, jer to Edisu daje odmah optimalne uslove da sa svim igracima radi jednako i da je odmah sve konkurentno.cikazubo je napisao/la:Ja se iskreno nadam da na proljece Kesu gledamo na golu, Marijanu svaka cast za odrajeno al muka mi vise kad ga vidim, evo ide i u Medjugorje nece valjda ostat

- PlavaPorodica
- Kontakt:
Samba iz Kube, uz ti moje zlato laganini rješavaju..obojica po tri komadaElegant je napisao/la:U cetvrtak prva probna utakmica.

Jedva cekam utakmicu i izvjestaj.
Koliko god je izgledalo da se gomilaju igrači, činjenice govore drugačije.
Jutros otputovalo 23 igraca i 3 golmana.
Dvojica će se nakon priprema vratiti u juniore i odigrati polusezonu (Osmankovic i Durakovic ).
Trojica su povrijeđeni, a od njih trojice je samo Dado izvjestan ta ovu polusezonu.
Znaci da smo na cifri od 22 igrača.
Kako reče Edis,moguć je dolazak još par igrača. Ali takodje treba imati u vidu da su medju sadašnjih 22 dvojica 98.g (Mujaga i Žera ),te da će oni vjerovatno neke jače utakmice igrati za juniore.
Ovo je mjera, 22,23 igrača. A kvalitet, vidjecemo. Neki preduvjeti da bude dobro su tu.
Jutros otputovalo 23 igraca i 3 golmana.
Dvojica će se nakon priprema vratiti u juniore i odigrati polusezonu (Osmankovic i Durakovic ).
Trojica su povrijeđeni, a od njih trojice je samo Dado izvjestan ta ovu polusezonu.
Znaci da smo na cifri od 22 igrača.
Kako reče Edis,moguć je dolazak još par igrača. Ali takodje treba imati u vidu da su medju sadašnjih 22 dvojica 98.g (Mujaga i Žera ),te da će oni vjerovatno neke jače utakmice igrati za juniore.
Ovo je mjera, 22,23 igrača. A kvalitet, vidjecemo. Neki preduvjeti da bude dobro su tu.
Ma nasa boljka je izgleda sto smo navikli na 15-16 igraca pa nam 22-23 izgleda mnogo... ali nije
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Ja se ne sjecam kada smo bolje bili popunjeni pogotovo na krilima sto nam je bila boljka i kada smo bili najaci.. Nekad su se na toj poziciji zavaljivali igraci poput zebe, Svrake, Bekrica a danas haman da imamo viska krila 
@pile
Midzic mi djeluje dosta zrelo i kvalitetnije u odnosu na Hirosa i ove ostale juniore pa sam mislio da moze uletiti ponekad i u ovakvoj konkurenciji.. I Dino nije daleko od njega kao ni Osmankovic.. Ovi ostali su mi onako..

@pile
Midzic mi djeluje dosta zrelo i kvalitetnije u odnosu na Hirosa i ove ostale juniore pa sam mislio da moze uletiti ponekad i u ovakvoj konkurenciji.. I Dino nije daleko od njega kao ni Osmankovic.. Ovi ostali su mi onako..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 18 jan 2016, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
On da ima imalo obraza otisao bi sam, jer jedan kapiten da se onako ponasa u bijeljini i psuje mater navijacima je van svake pameti..ZeljoSampioneGo je napisao/la:Da hoce aBd ostat Marijan. ja bi neesto rahatniji bio.. Vecu gurat kroz kup jos ovu polusezonu a onda naredne staviti ga na gol. Vazna je ova polusezona vaznije nego dosadasnje..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jel jos neko primjetio na slikama da Tiago i Mailson nose u kesama kolu,fantu..!? 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bas bezveze sto su to uzeli. Trebali su piva uzeti bolje bi im put prosao.Rios je napisao/la:Jel jos neko primjetio na slikama da Tiago i Mailson nose u kesama kolu,fantu..!?

-
- Kontakt:
Njima dvojici i treba dodatnih doza secera nebi li se malo udebljali 

BUDI ŽELJO !!!
Ne znam da li si sad htio da isfuras mene ili onako da se nasalis,ali profesionalni sportisti ne trebaju piti ni jedno ni drugoarelinho je napisao/la:Bas bezveze sto su to uzeli. Trebali su piva uzeti bolje bi im put prosao.Rios je napisao/la:Jel jos neko primjetio na slikama da Tiago i Mailson nose u kesama kolu,fantu..!?![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Upravo tako, potpuno se slazem s tobom. I tacno je ovo izgledalo na startu kao prebacivanje realnog broja igraca,ali se vidi da to nije slucaj. Ipak se vidi da smo ostali bez sedam igraca, a ovaj broj viska kod nas stvara vecu konkurenciju i konacno daje sirinu gdje ces i na klupi imati prilican kvalitet. Posebno je dobro to sto su se popunjavala mjesta igracima na one pozicije koje su bile cesto krpljene i gdje smo uvijek trazili rjesenja koja cesto nisu davala pozeljan rezultat. Imamo i golmane, i bekove, i stopere i vezne igrace i krilne igrace i napadace. Svi na svojim mjestima. A stvarno me raduje da ih imamo i dovoljno i da su spremni usli u pripreme ,jer nije mala stvar kada krenes sa pripremama maltene sa devetoricom novih, od kojih su svi igraci dosli da odmah pocnu pripreme, spremni da odmah pocnu i njihova kondicija ne izgleda upitno. Odmah se pocinje sa kvalitetnim radom, to je meni vrhunski sve odradjeno.Hadzijalagic je napisao/la:Ja se ne sjecam kada smo bolje bili popunjeni pogotovo na krilima sto nam je bila boljka i kada smo bili najaci.. Nekad su se na toj poziciji zavaljivali igraci poput zebe, Svrake, Bekrica a danas haman da imamo viska krila
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Sad je red da se dobro uigraju i to ce biti poprilican izazov s obzirom da je tu dosta novih imena.. Ako se uigraju na pravi nacin moglo bi na proljece biti svasta dok se za sledecu sezonu uopce ne sikiram..
BUDI ŽELJO !!!
jeste,ali ih jos treba doci zato ja jutros napisa nadam se da ce ih zavrsiti barem dok su u Medugorju ,ali dobro sta bude biceHadzijalagic je napisao/la:Sad je red da se dobro uigraju i to ce biti poprilican izazov s obzirom da je tu dosta novih imena.. Ako se uigraju na pravi nacin moglo bi na proljece biti svasta dok se za sledecu sezonu uopce ne sikiram..

Ne zezaj raju neće više niko doćiDR.HOUSE je napisao/la:jeste,ali ih jos treba doci zato ja jutros napisa nadam se da ce ih zavrsiti barem dok su u Medugorju ,ali dobro sta bude biceHadzijalagic je napisao/la:Sad je red da se dobro uigraju i to ce biti poprilican izazov s obzirom da je tu dosta novih imena.. Ako se uigraju na pravi nacin moglo bi na proljece biti svasta dok se za sledecu sezonu uopce ne sikiram..![]()

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kad posjeduješ kvalitet lahko se uigrati, kad ti veze nemaš džaba da pripreme traju 3 godine.
DRUG NEBI TI PUNCA
ok meni svejedno dovoljno je meni i ovo nego kazem sta je Edis rekaotm8782 je napisao/la:Ne zezaj raju neće više niko doćiDR.HOUSE je napisao/la:jeste,ali ih jos treba doci zato ja jutros napisa nadam se da ce ih zavrsiti barem dok su u Medugorju ,ali dobro sta bude biceHadzijalagic je napisao/la:Sad je red da se dobro uigraju i to ce biti poprilican izazov s obzirom da je tu dosta novih imena.. Ako se uigraju na pravi nacin moglo bi na proljece biti svasta dok se za sledecu sezonu uopce ne sikiram..![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], elSaik, Google Adsense [Bot], itatabisine, Levin i 45 gostiju.