Sve je ovo lijepo za Guarina,ali sta je taj već sve odbio...Ne vidim kako će na ovo pristat osim ako ga se Mancini osobno ne odrekne.
Izbori
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Isto to.arminz je napisao/la:Sta vi mislite o Sorianu? Ja mislim da bi to bile dzaba bacene pare
Taj čovjek je morao dobiti dobar dio Melove i Guarinove minutaze.arminz je napisao/la:Goku izgleda ode u Genou, posudba s pravom otkupa na kraju sezone i pravo da ga se vrati ako ga kupe.
Slazem se, nadam se da ga necemo izgubit ko DuncanaSiamoNoi je napisao/la:Taj čovjek je morao dobiti dobar dio Melove i Guarinove minutaze.arminz je napisao/la:Goku izgleda ode u Genou, posudba s pravom otkupa na kraju sezone i pravo da ga se vrati ako ga kupe.
Izbori
Duncan i jos Benassi, oni idu uzlaznom putanjom.Ovi ostali niko nista. Crisetig se malo jos cupa al brzo ce i on past u zaborav, vidim da ne igra u Bologni nikako. Od Besse sam ocekivo da ce napravit dobru karijeru, al ga zayeba ona povredaHuska je napisao/la:Duncan izrastao u najboljeg igraca iz nase zlatne primavere... Meni je i tada bio najbolji, samo sto su se najviše isticali Longo, Bessa, Crisetig, M'Baye i Livaja... Sta smo sve ocekivali od njih, al nista ni jedan kod nas...
arminz je napisao/la:Sta vi mislite o Sorianu? Ja mislim da bi to bile dzaba bacene pare
U zavisnosti od tipa utakmice moze igrati i zadnjeg veznog ili ti razbijaca. Protiv jacih protivnika bio je Mihajloviceva karta da igra nesto poput De Yonga. Gledao sam Sampu masu puta prosle sezone i znao je igrati i Fredijevu poziciju, ali za razliku od njega kada dodje u gol sansu zabija. Nema puno petljanja i to je to. Jedina mana je narav, poprilicno tanak na zivcima i zna gadno uletiti u kosti. Ne sjecam se da sam gledao Sampu a da nije popušio zutacaarminz je napisao/la:Pa zar on nije ofanzivni vezni il tako nesto. Iskren da budem nisam ga bas nesto puno pratio, zato sam i pito.
Eto vidis, uopste nisam imo takvu sliku o njemu. Hvalakrmpotich je napisao/la:U zavisnosti od tipa utakmice moze igrati i zadnjeg veznog ili ti razbijaca. Protiv jacih protivnika bio je Mihajloviceva karta da igra nesto poput De Yonga. Gledao sam Sampu masu puta prosle sezone i znao je igrati i Fredijevu poziciju, ali za razliku od njega kada dodje u gol sansu zabija. Nema puno petljanja i to je to. Jedina mana je narav, poprilicno tanak na zivcima i zna gadno uletiti u kosti. Ne sjecam se da sam gledao Sampu a da nije popušio zutacaarminz je napisao/la:Pa zar on nije ofanzivni vezni il tako nesto. Iskren da budem nisam ga bas nesto puno pratio, zato sam i pito.Sve u svemu za Guarina je spejs šatl, ovaj ima samo jaci šut i to je sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.