Eno se citava drzava smije
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Nije ovo s vaseg portala. Ovo je postavila Navijacka Scena BiH

ako se iko ofira ove godine to je Velez koji gubi od drugoligasa na svom terenu i ljudi na njemu nabijaju gol razlikuCocaine je napisao/la:Kad se pljuvalo po Veležu a nikog nije bilo na forumu onda niko od vas lafo ozbiljnijih nije rekao halo sprcim vam mater stipu ljude i nama je isto bilo nego ste se zajedno naslađivali i hinjski smijali. Sad kad vas ofiram da vam se citav forum smije onda sam neozbiljni džuturum. Daj brato evo prestat cu ako je dotle doslo. Ako treba i idem s foruma majka mu stara ako cete se okanit tih seljackih fora kad su Rođeni u pitanjufukaratz je napisao/la:pa pastrmka jel te dosta vise, nekad si bio interesantan ali covjece poceo si smarati po forumui onda govoris za starugardu ili solinasa da su opsjednuti Velezom a ti udaras po Slobodi od kako smo se vratili u ligu
ovu podgrupu cine momcici koji daj Boze da su punoljetni........ cekas bolan bilo kakvu sliku da nesto kao podyebavas a klub ti se fakticki raspada. ako si mator ko sto pricas uozbilji se malo
Sloboda Tuzla
Ja bas gledam al djazira uzivo prenosiCocaine je napisao/la:Nije ovo s vaseg portala. Ovo je postavila Navijacka Scena BiH
Eno se citava drzava smije![]()
Moj tikvane kakav si bolesnik...
Daj frajeru samo nastavi ionako si tu dok je pauze cim pocne sex zasnjiras pizdu i nema te 6 mjeseci na forumu
Jos samo fali da odron iz saveza najavi ujedinjenje drugih liga mozete se upucat kolektivno kada pocne silovanje po federalnoj
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Agamemnon je napisao/la:bilo je i 10000 puta gorih stvari kod drugih grupa

U pravu si Krleza
pa i manijacima pao trans (prije naseg) pa niko ovdje ne svrsava na to desilo se i proslo......daj nesto interesantnije prije par mjeseci postavljas da nam je odradjena zastava u Lukavici a ono bila prijateljska skupina sa Sokolovima
al ti ne godimo to je drama. sta ce tek biti na kraju sezone, bombom ces se raznjeti 
Sloboda Tuzla
Ma prcamo se malo. Haj sad vi postavite RA Carina što je prodao nas jedan narkić žutalj za dvi stoje ili Mostar u srcu velež do groba što su odradili s noževima od simpatizera jednom pijanom konobarufukaratz je napisao/la:pa i manijacima pao trans (prije naseg) pa niko ovdje ne svrsava na to desilo se i proslo......daj nesto interesantnije prije par mjeseci postavljas da nam je odradjena zastava u Lukavici a ono bila prijateljska skupina sa Sokolovimaal ti ne godimo to je drama. sta ce tek biti na kraju sezone, bombom ces se raznjeti
Bez zayebancije sada jesu li ikad fukare odradile nekome trans. Nije provokacija svega mi
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 19 jan 2016, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvoj 
Ultrasima se nesto slicno moglo desiti vise puta, ali je nas mup profesionalan bio i osigurao sve do najsitnijeg detalja. A kada nije vratio ih je jer nije mogao garantovati..
Ultrasima se nesto slicno moglo desiti vise puta, ali je nas mup profesionalan bio i osigurao sve do najsitnijeg detalja. A kada nije vratio ih je jer nije mogao garantovati..
Nebi ti znao odgovoriti na to jer se nikad nismo oslanjali na osiguranje. Vazda nam je draze bilo bez njegatuzlak1987 je napisao/la:Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvoj
pa sto ste muriju zvali u Zivinicama da vam vracaju transCocaine je napisao/la:Nebi ti znao odgovoriti na to jer se nikad nismo oslanjali na osiguranje. Vazda nam je draze bilo bez njegatuzlak1987 je napisao/la:Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvoj
Sloboda Tuzla
-
fukara1919
- Kontakt:
Pastrmko ta slika hz nisu nikakvi transovi, tih salova i zastava se moglo kupit u gradu u to vrijeme na svakoj pijaci
Nama je pao jedan trans i to od strane Manijaka i za to momku svaka cast.
Mada ovo sto je EF uradio po meni je smijesno i zalosno za renome ne samo nase grupe nego bile koje Ultras grupe u Svijetu. Mene kao navijaca Slobode i pripadnika Fukara stid ovoga. Ja sam mogao imati kuci ovakvih parola sigurno 20ak. Od Kranja, Ljubljane, Maribora, Zagreba, Stutgarta, Minhena...Ali smatram da je debilno skinuti neki carsaf na kojem pise "Svi na stadion" i potpis grupe.
Navijacka scena kod nas je otisla u k.u.r.a.c.Hz su uradile istu stvar u BL, Torca se u Zenici slikala sa transom pred BP i predstavili su to kao neku akciju,sad ovi moji.
Da li je to nedostatak muda da se na sceni desi nesto konkretno pa daj sta das ne znam, ali smatram da su ova internet s.r.a.nja unistili navijacki svijet.
Mada ovo sto je EF uradio po meni je smijesno i zalosno za renome ne samo nase grupe nego bile koje Ultras grupe u Svijetu. Mene kao navijaca Slobode i pripadnika Fukara stid ovoga. Ja sam mogao imati kuci ovakvih parola sigurno 20ak. Od Kranja, Ljubljane, Maribora, Zagreba, Stutgarta, Minhena...Ali smatram da je debilno skinuti neki carsaf na kojem pise "Svi na stadion" i potpis grupe.
Navijacka scena kod nas je otisla u k.u.r.a.c.Hz su uradile istu stvar u BL, Torca se u Zenici slikala sa transom pred BP i predstavili su to kao neku akciju,sad ovi moji.
Da li je to nedostatak muda da se na sceni desi nesto konkretno pa daj sta das ne znam, ali smatram da su ova internet s.r.a.nja unistili navijacki svijet.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nesposobna vam je policijaCocaine je napisao/la:Nebi ti znao odgovoriti na to jer se nikad nismo oslanjali na osiguranje. Vazda nam je draze bilo bez njegatuzlak1987 je napisao/la:Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvoj
Sa nekim sikirama i hladnim oruzjem
Cuj muriju zvalifukaratz je napisao/la:pa sto ste muriju zvali u Zivinicama da vam vracaju transCocaine je napisao/la:Nebi ti znao odgovoriti na to jer se nikad nismo oslanjali na osiguranje. Vazda nam je draze bilo bez njegatuzlak1987 je napisao/la:Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvojkoji su vam i vratili na kraju
@fukara1919 to brato ja i pricam. Evo da su se slikali pored parole ali skidat je i okrecat naopako nije za renome ni jedne ozbiljnije grupe. Mladi momci ali izofirase grupu beze. Ma normala malo se prcamo a znas nas mostarce ako te za dlaku mogu uhvatit pocupat cu te

pa jel to majke ti tvrdis da nije istina za trans u Zivinicama
cuj ne bi ti niko uzeo, pa niko nije ni ocekivao da ce murija biti pozvana, imas hrpu policijskih stanica u Tuzli jedna odmah na ulazu u grad a realno s nasim MUP-om nema puno zayebancije za razliku od vaseg ili zenickog (s kojim smo imali iskustva). dovoljno sto smo grobarima dva komada odradili ostalo ne treba ni spominjati, nije vrijedno
ali kad insistiras evo pitaj guzne prijatelje koji nas takodjer ocima ne mogu da li im je sta odradjeno prije pada naseg transa 
Sloboda Tuzla
Vidi ovo brato ako vam se na tome temelji prica onda ste stvarno pravi pokemoni. Sve dok ne vidim uslikan trans a pored njega vase obiljezje tu pricu mozete pricat ispred djecijeg vrtica. Volio bi da vidim te od grobarafukaratz je napisao/la:pa jel to majke ti tvrdis da nije istina za trans u Zivinicamacuj ne bi ti niko uzeo, pa niko nije ni ocekivao da ce murija biti pozvana, imas hrpu policijskih stanica u Tuzli jedna odmah na ulazu u grad a realno s nasim MUP-om nema puno zayebancije za razliku od vaseg ili zenickog (s kojim smo imali iskustva). dovoljno sto smo grobarima dva komada odradili ostalo ne treba ni spominjati, nije vrijedno
ali kad insistiras evo pitaj guzne prijatelje koji nas takodjer ocima ne mogu da li im je sta odradjeno prije pada naseg transa
Brato necemo se lagat a i argumenti ti slabi bez dokaza. Nego kazu protrča Krleža milion na sat kroz Lukavac a za njim neka nena se dere "Vrati čaršaf,vrati čaršaf "fukaratz je napisao/la:ok nije se desilo, eto nek bude po tvom
pa kako ce biti dokaz kad murija oduzme trans nakon 10 min (tolko treba od Zi do Tz)Cocaine je napisao/la:Brato necemo se lagat a i argumenti ti slabi bez dokaza. Nego kazu protrča Krleža milion na sat kroz Lukavac a za njim neka nena se dere "Vrati čaršaf,vrati čaršaf "fukaratz je napisao/la:ok nije se desilo, eto nek bude po tvom![]()
pozz brato
Sloboda Tuzla
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Tako da je od zadnjih 7 godina vratio ultrase 6 puta?tuzlak1987 je napisao/la:Kad ti neko zapali autobus to moze biti greska samo onih koji osiguravaju konvoj
IdoliCocaine je napisao/la:Sta je ovo grob te yebo
Odo se propucat kroz but![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.