Fino apliciras da udjes u upravu kluba, i onda nam ti dovodis pojacanja tipa Sharbini, Vukcevic, Babovic...a mi ostali ti se divimo i **** prethodnoj upravi sve po spisku jer su nam dovodili istrosene igrace kao sto je Lede.HeraklitMracni je napisao/la:ko god misli da je lede pojacanje taj je mislio i da je ostrakovic i hebibovic pojacanje , sta je vama ljudi kakav lede , kao borac ha ha mani se toga, kakav on i savjet , gdje je on to igrao pa da se vraca u sarajevo ? da je igrao npr po bundes ili turskoj ligi pa aj , al on u raspalom olimpicu ...
vidis da dzemica nema mjesta a u olimpicu bi najbolji bio ,,, ako dodje lede neka dodje i dilaver iz mladosti .... ili avdukic eto i oni su borci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fakat je očajno čitati tolike negativnosti koje izlaze iz ovih postova "navijača" SarajevaHordas Doboj je napisao/la:Ovo vise i nije kritika vec samo kontriranje i omalozavanje svega i svacega.
Da ce se bar izvinuti poslije. Al eto, pljujte jos malo...
Mosa RajvoSa
Pojedinci daj da vidimo barem 2-3 pripremne utakmice, pa onda pljujte ili napadajte ako bude potrebe za tim.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma vec smijesno postaje. Nabijaju nepotrebne tenzije.pitarlOOk je napisao/la:Fakat je očajno čitati tolike negativnosti koje izlaze iz ovih postova "navijača" SarajevaHordas Doboj je napisao/la:Ovo vise i nije kritika vec samo kontriranje i omalozavanje svega i svacega.
Da ce se bar izvinuti poslije. Al eto, pljujte jos malo...bukvalno se trudim da što manje čitam sve ovo, nema niko sabura sekunde da se ekipa iskristalizira nakon još nekih dolazaka i da se konačan sud donese o ekipi
razumio bi toliku frusrtraciju da mi nismo aktuelni šampioni i da i dalje godina plačemo za titulom, ne kontam vas nikako
Sve bi to bilo ok da je prvenstvo pocelo i da imamo 1 kiks. Al ovo sada sto pojedinci rade je dno. Plasiranje raznoraznih gluposti bez po argumenta. Argumente ne mogu ni imati naravno jer su pripreme tek startale, a gdje je jos pocetak prvenstva. Samo dragi Bog zna kako cemo igrati. Nadam se da ce Jesic posloziti ove sve kockice i da ce to biti ona prava ekipa koja ce da gine na svaku loptu.
Ocito je vec da ti ne trebaju neka imena da bi uzeo titulu ili lijepo igrao. Ne vidim te neke zvijezde ni u jednoj ekipi koja je ispred nas. Nas je jednostavno mucilo nesto drugo, i nadam se da je sada ova cistka igrackog kadra urađena da bi se razbili ti "klanovi" i stvorila neka zdrava takmicarska atmosfera.

KLUPA: Simeunovic, Radovac, Muharemović, Kallasi, Okic, Berberovic i klinci iz akademije na klupi. Po meni vise nego solidna ekipa za nasu ligu.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Đe ste pičići udbaski gdje vam je buđet **** vam obitelj 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potrosilo sePantelija je napisao/la:Đe ste pičići udbaski gdje vam je buđet **** vam obitelj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Citam ove komentare vec 2 dana i sve mi mrsko da bilo sta napisem jer se iznerviram sta procitam al evo da kazem i ja svoje misljenje ...
- Prvo pricate o nekoj 2013 kad Lede nije htjeo doch u Sarajevo a "fol ga voli" ..... koliko od vas radi ? koliko placa racune ...kredit pi*ke materine ....? bil vi otisli radit negdje gdje znate da nema para ..... od ljubavi se ne zivi ....tako je i u sportu nazalost .... brakovi pucaju radi nedostatka para a ne ugovori sta vam je ....
- Drugo svima mora biti jasno da mi nemamo neke velike pare pa da dovodimo neka dobra pojacanja jer bi to vech davno bilo realizovano ... jednostavno je..... koliko imash tako dovodish .... po realizaciji uprave mozete naslutiti koliko imamao na raspolaganju .... i neznam sta serete ...da je Tan odobrio milione dovodili bi se igraci vrijednosti TM-a 2-3 mil. al nije....
- Trece bolje Lede nego neki polovnjak iz Srbije....Hrv....itd... covjek je nekad bio tu i prosle god je fantastican bio u Olimpiku .... ovu polusezonu nije al mozda je vec bilo finansijskih problem pa nije "htjeo" .... vidjet cemo na terenu .....u nasoj ligi ima njegove generacije koja je opet iznad prosjeka .... Iskreno ja sam licno protiv dovodjenja igraca koji su zavrsili sa Sarajevom mi treba da idemo stepenicu gore ne nazad....
Mozda je vecinski vlasnik milijarder MI NEMAMO MILIJARDE i sto se prije pomirite sa tim manje cete se nervirat i pljuvat po svemu i svacemu .... neznam sta vam je .... klub prvo mora prodat par igraca da se ostvari profit da se vidi da je vrijedan ulaganja na duze staze ...... prva stepenica je kaNp i to lagano ide ....Dobili smo trenera takvog da nam dusmani zavide .... ljudi polako .... spominjete neki Dinamo pa ludjaci Mamic je prvo vadio kajmak 5 godina prodao Boga oca prije nego sto je poceo u ozbiljno ulagat u igracki kadar .... SIDJE MENADJERI NISAM VAS PREPOZNAO odigrali par puta managera na kompu i mislite da to sve tek tako ide .... ouzbiljite se ....
- Prvo pricate o nekoj 2013 kad Lede nije htjeo doch u Sarajevo a "fol ga voli" ..... koliko od vas radi ? koliko placa racune ...kredit pi*ke materine ....? bil vi otisli radit negdje gdje znate da nema para ..... od ljubavi se ne zivi ....tako je i u sportu nazalost .... brakovi pucaju radi nedostatka para a ne ugovori sta vam je ....
- Drugo svima mora biti jasno da mi nemamo neke velike pare pa da dovodimo neka dobra pojacanja jer bi to vech davno bilo realizovano ... jednostavno je..... koliko imash tako dovodish .... po realizaciji uprave mozete naslutiti koliko imamao na raspolaganju .... i neznam sta serete ...da je Tan odobrio milione dovodili bi se igraci vrijednosti TM-a 2-3 mil. al nije....
- Trece bolje Lede nego neki polovnjak iz Srbije....Hrv....itd... covjek je nekad bio tu i prosle god je fantastican bio u Olimpiku .... ovu polusezonu nije al mozda je vec bilo finansijskih problem pa nije "htjeo" .... vidjet cemo na terenu .....u nasoj ligi ima njegove generacije koja je opet iznad prosjeka .... Iskreno ja sam licno protiv dovodjenja igraca koji su zavrsili sa Sarajevom mi treba da idemo stepenicu gore ne nazad....
Mozda je vecinski vlasnik milijarder MI NEMAMO MILIJARDE i sto se prije pomirite sa tim manje cete se nervirat i pljuvat po svemu i svacemu .... neznam sta vam je .... klub prvo mora prodat par igraca da se ostvari profit da se vidi da je vrijedan ulaganja na duze staze ...... prva stepenica je kaNp i to lagano ide ....Dobili smo trenera takvog da nam dusmani zavide .... ljudi polako .... spominjete neki Dinamo pa ludjaci Mamic je prvo vadio kajmak 5 godina prodao Boga oca prije nego sto je poceo u ozbiljno ulagat u igracki kadar .... SIDJE MENADJERI NISAM VAS PREPOZNAO odigrali par puta managera na kompu i mislite da to sve tek tako ide .... ouzbiljite se ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ja se mogu staviti u poziciju Muharemovica i sam sebe zapitati a sto bi igrao djabaluka? Niko nije lud, osim nas navijaca..pitic je napisao/la:Normalno da je zavrnuo. Odlazak najboljih igrača u Olimpicu to pokazuje Merajić , Pandža otišli u druge klubove, raskinulo se sa Stefanom, Handžićem, treba Muharemović i Stanić da idu. Gracić je i sam rekao nedavno da više neće davati lovu za ove starohane koji su fol ime, a ništa na terenu ne pokuzuju tu misli na igrače tipa Raščića, Hadžije itd.Zip je napisao/la:Ne kontam kako mozete reci tipa.. Gracic zavrnuo pipu, pa bjezi iz Olimpica..
Prvo da ga nisu nasi zvali on nikad nebi dosao u FKS.. Uostalom ON JOS UVIJEK NIJE NAS IGRAc..
Niko nije lud jbte ako te zove klub koji ima para, jos za taj klub navijas i jos ti da dobre pare na zalasku karijere da odbije..
A Lede jeste mozda ostario, al mozda moze pomoci.. Povrijedi se Rustem, ja se necu sikirati ko ce mi igrati, znam da ce Lede to dobro odraditi..
Uostalom @hilmo je sve rekao, previse ocekujete..
Kod nas su vazda neke teorije zavjere..
@pantelija Ti da radis u nekoj firmi, i da ti sefovi ne placaju, seru po tebi, jel bi im se ti naguzio samo zato sto volis tu firmu? Il bi trazio neko drugo mjesto u nekoj drugoj fimi koja ce te vise cijeniti?
Mi zaboravljamo da ovi fudbaleri zaradjuju, to je njihov posao.. Idu tamo gdje su bolji uslovi..
Dobro rekose ljudi..
" LJUBAV SU IZMISLILI SIROMASNI DA BI MOGLI KARINDJATI
Nema vise ljubavi, shvatite.. ides tamo gdje ti je bolje
Ako već znaš da su ga naši prvi kontaktirali ( a ne da se je on nudio preko svoga menađera jer mu manađer sve ugovara ) daj nam reci ko mu je menađera kontaktirao da li Dino, Ješa ili neko treći iz klubaTo me baš zanima...
Navijao je on za FKS i 2013 kada ga ni puškom nisi mogao natjerati da dođe u FKS.
Zar ti stvarno misliš da će on uzeti puno veće pare u FKS nego što je nekada uzimao u OlimpicuRazmisli dva puta, zato što u Olimpicu pare više neće za većinu biti kao što su nekada bile jer onaj Gracić je barem što se tiće para počeo sebi dolaziti.
Nije možda ostario, nego je ostario i to je svima jasno. Možda može pomoći, a možda nam može i bezveze mjesto zauzimati u ekipi.
To je njima posao i cilj im je sto vise zaraditi.. Njihov vijek je kratak, max 20 godina.. pogotovo u bosni gdje je velika razlika izmedu 100-400KM u plati..
Ja vjerujem da on moze biti jako dobar u ovoj ekipi, i siguran sam da ce nam valjati..
I ja bih volio da mozemo dovoditi igrace za milione, al realno mi smo se previse digli i previse ocekujemo i naravno nakon tih ocekivanja mi trohnemo ko budale...
Svi mi volimo FKS i kao takvi moramo svakog igraca podrzati, ma ko on bio.. pogotovo ako jos gine na terenu..
- Burberry46
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:Citam ove komentare vec 2 dana i sve mi mrsko da bilo sta napisem jer se iznerviram sta procitam al evo da kazem i ja svoje misljenje ...
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da češće posjećujete Koševo kao ovaj forum bilo bi super
Zadnja izmjena: fico, dana/u 19 jan 2016, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hehe ako prvotimci nemaju fb instagram i dalje furaju...
Evo ih sad sa treninga
Ubi ih Jesa
Ali samo u kost
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovaj forum je prava slika našeg društva,pljuni pa prokuni.Sve manje pravih forumaša i istinskih navijača F.K.S. piše na istom.Kako likovi ko mortem i pitarbordl,a ima ih još,postadoše """glavni""" ,ode tema u tri lijepeDBR1987 je napisao/la:Citam ove komentare vec 2 dana i sve mi mrsko da bilo sta napisem jer se iznerviram sta procitam al evo da kazem i ja svoje misljenje ...
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Kažu zabranjen im instagram al poslije podne
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sad ispada da su ostali igrači 2013 igrali djaba a lede to nije prihvatio ... Bilo je i tih godina prejaki igrača i fino plaćenih ... A sto lede nije Htjeo ima jos štošta a ne samo pare 
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nabije vas Lede sve na qrac

Nabije vas Lede sve na qrac
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Samir je na fb aktivanmuhamedhulk je napisao/la:Hehe ako prvotimci nemaju fb instagram i dalje furaju...Evo ih sad sa treninga
Ubi ih Jesa
Ali samo u kost
Zasto bi im instagram bio zabranjen, ne pretjerujte.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne igra ti Duljevic u Mostaru.Hordas Doboj je napisao/la:Ma vec smijesno postaje. Nabijaju nepotrebne tenzije.pitarlOOk je napisao/la:Fakat je očajno čitati tolike negativnosti koje izlaze iz ovih postova "navijača" SarajevaHordas Doboj je napisao/la:Ovo vise i nije kritika vec samo kontriranje i omalozavanje svega i svacega.
Da ce se bar izvinuti poslije. Al eto, pljujte jos malo...bukvalno se trudim da što manje čitam sve ovo, nema niko sabura sekunde da se ekipa iskristalizira nakon još nekih dolazaka i da se konačan sud donese o ekipi
razumio bi toliku frusrtraciju da mi nismo aktuelni šampioni i da i dalje godina plačemo za titulom, ne kontam vas nikako
Sve bi to bilo ok da je prvenstvo pocelo i da imamo 1 kiks. Al ovo sada sto pojedinci rade je dno. Plasiranje raznoraznih gluposti bez po argumenta. Argumente ne mogu ni imati naravno jer su pripreme tek startale, a gdje je jos pocetak prvenstva. Samo dragi Bog zna kako cemo igrati. Nadam se da ce Jesic posloziti ove sve kockice i da ce to biti ona prava ekipa koja ce da gine na svaku loptu.
Ocito je vec da ti ne trebaju neka imena da bi uzeo titulu ili lijepo igrao. Ne vidim te neke zvijezde ni u jednoj ekipi koja je ispred nas. Nas je jednostavno mucilo nesto drugo, i nadam se da je sada ova cistka igrackog kadra urađena da bi se razbili ti "klanovi" i stvorila neka zdrava takmicarska atmosfera.
[img]http://footballformation.co.uk/team/442/190116063823.png[/img]
KLUPA: Simeunovic, Radovac, Muharemović, Kallasi, Okic, Berberovic i klinci iz akademije na klupi. Po meni vise nego solidna ekipa za nasu ligu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nije, ovaj profil što ima sa njegovim imenom nije njegov pravi profil.Pitaristok je napisao/la: Samir je na fb aktivan
Eto po tebi sada u ovaj novi vakat nema vise ni sexa. Bogami ja sam staromodan a i kokuz tako da .....Zip je napisao/la:Dobro rekose ljudi..
" LJUBAV SU IZMISLILI SIROMASNI DA BI MOGLI KARINDJATI
Nema vise ljubavi, shvatite.. ides tamo gdje ti je bolje
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Napapijri, nedimmmm1337, Vanja8 i 32 gosta.