FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A možda nećeš igrati prvo pretkolo već drugo odmah. Hoću da kažem da raja odmah konta evo milion i po ko ove godine, a i ove je bilo manje jer je bilo i troškova,a realno Evropu možeš nadoknaditi jednom prodajom igrača.
ove godine niko nije počinjao od drugog, ni nosioci ni nenosioci, i tu su nešto mijenjali. mislim po koeficijentu države, a on nije skočio.
-
- Kontakt:
U ovoj polusezoni su se izvalile poprilicne pare za pojacanja sto je dovoljan dokaz da finansijski jako dobro stojimo.. Napravljena je okosnica tima i za iducu sezonu.. Europa nama mora biti prioritet radi mnogih stvari.. Nisu tu samo finansije u pitanju.. Sto se samo finansija tice ne bi bila velika katastrofa i da ne odemo u europu ali bi to porilicno usporilo i otezalo da stvari idu zeljenim tokom..
BUDI ŽELJO !!!
Kako sam ja čuo, i nismo u minusu. Problem će biti ako ne izađemo u evropu ni ove ni iduće godine...club21 je napisao/la:Bez evrope smo u minusu i to debelom sto se budzeta tice, kao da smo dzaba dovodili ovolike igrace vec zbog evrope.
Ako ste slusali Bajramovica, Uprava vec ima planove i kako da popune prazninu u budzetu ukoliko i ne bude Evrope tako da nece biti smak svijeta ako se to desi. Nadam se samo da prica na press konferenciji nije bila demagogija vec ima realno uporiste.ublehas je napisao/la:Kako sam ja čuo, i nismo u minusu. Problem će biti ako ne izađemo u evropu ni ove ni iduće godine...club21 je napisao/la:Bez evrope smo u minusu i to debelom sto se budzeta tice, kao da smo dzaba dovodili ovolike igrace vec zbog evrope.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne znam sta ga komplikujete...Ne ode li se u Evropu logicna je prodaja Dade i Memije koji će pokriti godišnji budžet uz sponzore i ostalo Evropa će nam doći faktički gratis...al da ne pretjerujemo. Ovaj Željo je sigurno interesantniji i sponzorima više od onog Zelje s Livajom Diattom i ostalim, čast njima ne vrijeđam nikog al tako je...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- LARSSONCHE
- Kontakt:
- kenan_tm87
- Kontakt:
Po meni je manja steta zbog para, a puno veca zbog koeficijenta koji bi nas kocio sljedecih 5 godina da budemo nosioci u slucaju titule. 

FORZA ZELJO
Bajramovic je rekao da imaju spreman novac za sljedecih 6 mjeseci, ako se ne izbori Evropa raskid ugovora sa ovim novim igracima. Jednostavno
Nigdje veze. Nije Amar to nikad rekao.Gator je napisao/la:Bajramovic je rekao da imaju spreman novac za sljedecih 6 mjeseci, ako se ne izbori Evropa raskid ugovora sa ovim novim igracima. Jednostavno
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Po meni ako Amir potpise novi ugovor ti je naše nnajveće pojačanje,naravno uz Jug.
Neki dan sam pisao za Evropu, ne kontam čemu ste toliki pesimisti i spominjete ako ako..Ponavljam prosle godine u isto doba smo tako pisali, pa na kraju umalo titula sa onako oskudnom ekipom.Sada imamo jak tim,jer mi smo Željo,uvijek na vrhu,tako će i ove godine biti i kroz kup i kroz ligu ćemo je izboriti.Ja vjerujem u to,i stojim iza toga..
Neki dan sam pisao za Evropu, ne kontam čemu ste toliki pesimisti i spominjete ako ako..Ponavljam prosle godine u isto doba smo tako pisali, pa na kraju umalo titula sa onako oskudnom ekipom.Sada imamo jak tim,jer mi smo Željo,uvijek na vrhu,tako će i ove godine biti i kroz kup i kroz ligu ćemo je izboriti.Ja vjerujem u to,i stojim iza toga..
neće se sigurno opet praviti nova ekipa ako se ne izbori evropa. ovo koliko je pokušaj da se izbori, toliko je i priprema za sljedeću godinu na vrijeme.
nijeublehas je napisao/la:Nigdje veze. Nije Amar to nikad rekao.Gator je napisao/la:Bajramovic je rekao da imaju spreman novac za sljedecih 6 mjeseci, ako se ne izbori Evropa raskid ugovora sa ovim novim igracima. Jednostavno
nisi razumio
ja sam razumio ali mislim da neće biti tako.
Uz pun stadion i Jug, dobiti Široki i onda im prilaziš na 5 bodova, 11 kola do kraja, euforija raste, ideš poslije toga ekipi koju su svi otpisali(Veležu) i tu ako Bog da ostvarujemo pobjedu onda nakon toga docekujemo neku ekipu na Grbavici i sa tih 9 bodova sve bi se okrenulo na našu stranu. Ovo je ono u najboljem slucaju kad bi bilo.PlavaPorodica je napisao/la:Po meni ako Amir potpise novi ugovor ti je naše nnajveće pojačanje,naravno uz Jug.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
To je samo jedno od rjesenja za brizne navijace. Plan ŽChWilla je napisao/la:ja sam razumio ali mislim da neće biti tako.
Dobar start otvara sve mogucnosti, jos ako u narednom krugu kupa dobijemo drugoligasa sve bi moglo ici po planu ako Bog da.
Jedna stvar mi je zapala za oko, citam ovaj tekst na ovom portalu vezan za jutarnji trening koji su naši odradili. Novinar ovog portala Škorić ga je bukvalno kopirao sa naše zvanične stranice, malo svojim riječima izmijenio, cak i sliku stavio isto sa zvanicne stranice bez da je naveo izvor odakle je skinuo tekst, autora teksta, i link. To je jucer uradio i novinar Pasic. Koliko ja znam to je krivicno djelo. Treba i na ovom polju da pokažemo profesionalnost. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. FK Željezničar polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene fkzeljeznicar.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Svi sadržaji objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora, autora i linka.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!