Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Zašto se pljuje po Edinu? Jeste odigro mozda najslabiju polusezonu odkako ga pratimo, ali znao se je i vračati posle takvih perioda. Vjerujem da Edinu nije svejedno, tako da ocekujem uskoro dobre igre.
P.S.: Ovdje a i na drugima pdf-ovima se koriste tezke rječi i formuliranja kod uvreda sportista, dali naših ili ostalih. Jel to potrebno?
P.S.: Ovdje a i na drugima pdf-ovima se koriste tezke rječi i formuliranja kod uvreda sportista, dali naših ili ostalih. Jel to potrebno?
dobre guzove ima Belma
Ovakav kakav je nikakav,nije ni za zelje.Alipasino je napisao/la:Najpametnije uzet ovi sezonu pare Jos jednu se uvalit nekom Svabi i TU uzet pare i tivra se u Zelju u svoj grad.

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
covjece, kako se samo na ovom forumu pokazuje koliko smo mi bosanci pogan teska i da sve ovo sto nam se desava i zasluzujemo, cak smo i sretni jer nam se ne desava ni upola koliko bi trebali kakvi smo!
covjek je izasao iz bosne kao golobrad mladic i otisao u cesku kruh zaradjivati i kad je zapeo za oko prosjecnom njemackom bundesligasu i kroz nekoliko sezona im donio titulu onda je odjednom postao drag svima i bio je idol obozavanja. pa svi ti golovi za repku, gdje nikada nije rekao - ne dolazim na okupljanje, mrsko mi jer sam zvijezda.
pa prelazak u city i konacno rjesavanje svih svojih zivotnih briga, ali ne on tu nije stao, jer nerojeno puta bio veliki donator mnogih udruzenja, spasavanje ljudskih zivota (djecijih) donacijama, pa ispred unicefa, pa pomoc raji iz sarajeva. sad da neko ode u rim i sretne ga na ulici i kaze djesi dzeko sta ima, ne bi okrenuo glavu vec bi popricao s tobom i ako ima vremena i na kafu otisao.
al pogani bosanac ce mu zagledati koga on zigu, kolika je amra kurava, jel kitio sabana (pa i on je covjek - moze se opustiti)...i slag na tortu, kad ga ne ide, a mi ne znamo zasto (mozda su ne daj boze neki privatni problemi)...ne bosanac ce stati u prve redove da ga pljuje, da mu se nasladjuje, da ga zove klocem, da se sprda itd...itd....fuuuuuuuuuj pogani jedna bosanska.....fuuuuuuuuuuuj.
covjek je izasao iz bosne kao golobrad mladic i otisao u cesku kruh zaradjivati i kad je zapeo za oko prosjecnom njemackom bundesligasu i kroz nekoliko sezona im donio titulu onda je odjednom postao drag svima i bio je idol obozavanja. pa svi ti golovi za repku, gdje nikada nije rekao - ne dolazim na okupljanje, mrsko mi jer sam zvijezda.
pa prelazak u city i konacno rjesavanje svih svojih zivotnih briga, ali ne on tu nije stao, jer nerojeno puta bio veliki donator mnogih udruzenja, spasavanje ljudskih zivota (djecijih) donacijama, pa ispred unicefa, pa pomoc raji iz sarajeva. sad da neko ode u rim i sretne ga na ulici i kaze djesi dzeko sta ima, ne bi okrenuo glavu vec bi popricao s tobom i ako ima vremena i na kafu otisao.
al pogani bosanac ce mu zagledati koga on zigu, kolika je amra kurava, jel kitio sabana (pa i on je covjek - moze se opustiti)...i slag na tortu, kad ga ne ide, a mi ne znamo zasto (mozda su ne daj boze neki privatni problemi)...ne bosanac ce stati u prve redove da ga pljuje, da mu se nasladjuje, da ga zove klocem, da se sprda itd...itd....fuuuuuuuuuj pogani jedna bosanska.....fuuuuuuuuuuuj.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sto je najgore Dzeko u polju igra jako dobro, uvijek odvuce dva igraca, defanzivno zatvara puno vise, trosi se i nema srece. Statistiku namjestis kako hoces. Dzeko je stalno na lopti i u sansi, to ne moze biti da je bas toliko los. Pocinjem sumnjati da je bolje da i ne pogledam tekmu. Da covjek stoji na terenu, rekao bih, al'Verona ga je dupliraala vrlo agresivno i opet je izborio poziciju. Promasio, pa sta?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- JohnCleese
- Kontakt:
Statistika je kao bikini, puno otkriva a opet nista ne pokazuje 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Dohakali su mu Amra Silajdzic, Senijad Ibricic i Saban Saulic.
Samo se ti nedaj majstore,ultrasegamega je napisao/la:Dohakali su mu Amra Silajdzic, Senijad Ibricic i Saban Saulic.
Čega se još treba čuvati? Poduči me ja sam već skrenuo pa poslušam Šabana.

Sve to stoji, ali on promašuje iz utakmice u utakmicu i to postaje problem.UltrasNotRed je napisao/la:Sto je najgore Dzeko u polju igra jako dobro, uvijek odvuce dva igraca, defanzivno zatvara puno vise, trosi se i nema srece. Statistiku namjestis kako hoces. Dzeko je stalno na lopti i u sansi, to ne moze biti da je bas toliko los. Pocinjem sumnjati da je bolje da i ne pogledam tekmu. Da covjek stoji na terenu, rekao bih, al'Verona ga je dupliraala vrlo agresivno i opet je izborio poziciju. Promasio, pa sta?
Sve pada u vodu, na kraju se samo statistika i golovi gledaju, kao što je i kod njega slučaj, džaba skokovi, pasovi i ostalo, kada je statistika katastrofa.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Statistika je za zanimaciju prosjecnog gledatelja. Svaki pravi trener zna koliko vrijedi Dzeko na terenu, a on i kada je u golgeterskoj krizi je pojava na terenu. Radi za tim prave stvari.Omark je napisao/la:Sve to stoji, ali on promašuje iz utakmice u utakmicu i to postaje problem.UltrasNotRed je napisao/la:Sto je najgore Dzeko u polju igra jako dobro, uvijek odvuce dva igraca, defanzivno zatvara puno vise, trosi se i nema srece. Statistiku namjestis kako hoces. Dzeko je stalno na lopti i u sansi, to ne moze biti da je bas toliko los. Pocinjem sumnjati da je bolje da i ne pogledam tekmu. Da covjek stoji na terenu, rekao bih, al'Verona ga je dupliraala vrlo agresivno i opet je izborio poziciju. Promasio, pa sta?
Sve pada u vodu, na kraju se samo statistika i golovi gledaju, kao što je i kod njega slučaj, džaba skokovi, pasovi i ostalo, kada je statistika katastrofa.
Vita est militia
To ne možeš objasniti napaljenim navijačima Rome i ovim forumašima koji jedva čekaju da neki naš igrač upadne u krizu.UltrasNotRed je napisao/la:Statistika je za zanimaciju prosjecnog gledatelja. Svaki pravi trener zna koliko vrijedi Dzeko na terenu, a on i kada je u golgeterskoj krizi je pojava na terenu. Radi za tim prave stvari.Omark je napisao/la:Sve to stoji, ali on promašuje iz utakmice u utakmicu i to postaje problem.UltrasNotRed je napisao/la:Sto je najgore Dzeko u polju igra jako dobro, uvijek odvuce dva igraca, defanzivno zatvara puno vise, trosi se i nema srece. Statistiku namjestis kako hoces. Dzeko je stalno na lopti i u sansi, to ne moze biti da je bas toliko los. Pocinjem sumnjati da je bolje da i ne pogledam tekmu. Da covjek stoji na terenu, rekao bih, al'Verona ga je dupliraala vrlo agresivno i opet je izborio poziciju. Promasio, pa sta?
Nadam se da će se Džeko vratiti, vrijeme je da proradi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba neko Edinu plesku puknuti, da se resetuje. Učinit system restore 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Javiere, jesi li ovo ti na slici?JavierBosnia je napisao/la:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jesam bebohurem je napisao/la:Javiere, jesi li ovo ti na slici?JavierBosnia je napisao/la:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dzeko divi smanadu iza kompjutera.Utipla im malo Rima jedan vikend sevap da malo vide nesto drugi osim mahale.Kad nikad vise nebi zaigro znamo mi dobro sta si ti ucinio za ovi zemlje i nasu repku.Sve najbolje tebi supruzi i buducem novom Dzeki.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Bravo majstore, to i ja svim ovim kafa/kladionica menadzerima govorim.Zar neko ima hrabrosti reci nesto ruzno, kao da covjek igra za njih a ne za sebe i njega iskreno boli neka stvar za njima....Alipasino je napisao/la:Dzeko divi smanadu iza kompjutera.Utipla im malo Rima jedan vikend sevap da malo vide nesto drugi osim mahale.Kad nikad vise nebi zaigro znamo mi dobro sta si ti ucinio za ovi zemlje i nasu repku.Sve najbolje tebi supruzi i buducem novom Dzeki.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meni je licno Dzekson najdrazi igrac, o kvaliteti ne treeba raspravljati. Ali bossnci l smo jeboteb treba se malo salit i na svoj racun. Full podrska edinu cekamo njegovu formu, malo pozitive jebote
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.