Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Aidin Mahmutović prelazi u Sigmu Olomouc.
Korak nazad u karijeri i sigurno je da su selektori bili upravu kada ga nisu pozivali u reprezentaciju.
Korak nazad u karijeri i sigurno je da su selektori bili upravu kada ga nisu pozivali u reprezentaciju.
TMovac je napisao/la:Mirza Halvadzic potpisao za Zelju. ako proigra mozda bi ga mogli kaparisat. istina nije se razvijao kako se ocekivalo ali jos je mlad, mozda ga ocepi kod nas.
Jest da je youtube, al po ovome, ovakav profil igraca mi nemamo. Bilo bi super kad bi se razvio u solidnog igraca.
Bas ovaj video se vrti na ovoj temi vec godinu dana. A nekima je tada bilo smijesno spominjanje ovog igraca u bilo kakvom kontekstu sa reprezentacijom odnosno kao potencijalnog buduceg reprezentativca. Dobar potez i momak bi trebao odigrati Premijer ligu kvalitetno. Potencijal je tu a kasnije ko zna. Ako bude napredovao moze i do reprezentacie dogurati samo postepeno.
Konacno da se i ja u necemu slozim sa HusikomHusika je napisao/la:Zeljo drzi BH fudbal na svojim plecima, da se hoce barem jos jedan ili dva kluba prikljuciti u proizvodnju igraca situacija sa levelom bi se popravila i vratila tamo gdje joj je mjesto na balkanu...TMovac je napisao/la:Mirza Halvadzic potpisao za Zelju. ako proigra mozda bi ga mogli kaparisat. istina nije se razvijao kako se ocekivalo ali jos je mlad, mozda ga ocepi kod nas.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta nam Gent uradi od Zolotica i Hajradinovica.
J3bes ovo.
J3bes ovo.
Don't believe the hype.
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Da nisu možda oni sami krivi?akisarajevo92 je napisao/la:Sta nam Gent uradi od Zolotica i Hajradinovica.
J3bes ovo.
akisarajevo92 je napisao/la:Sta nam Gent uradi od Zolotica i Hajradinovica.
J3bes ovo.
jos su oni njihovi igraci samo sto su sad malo otisli na "praksu"
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Meni je najviše žao Hajradinovića jer je obećavao na pozicijama na kojim smo deficitarni, tj. krila.
Nadam se da će pokazati talenat u Haugesundu.
Hoce sigurno dobar je igrac. Bio bi on odlican i u Belgijskom prvenstvu samo da ne igra za tako velik klub kao sto je Gent gdje se je jako tesko probiti u prvih 11. Slicno mislim i za Halvadzica koji ce imati puno laksi posao u losoj Premijer ligi. Gdje bi trebao pokazati svoju klasu bez vecih problema.Omark je napisao/la:Meni je najviše žao Hajradinovića jer je obećavao na pozicijama na kojim smo deficitarni, tj. krila.
Pokazao je u Trencinu da je jako dobar, prelazak u Gent je bila nagrada za dobre igre, ali jaka konkurencija nije dozvolila da i tamo pokaže šta zna.Ajax je napisao/la:Hoce sigurno dobar je igrac. Bio bi on odlican i u Belgijskom prvenstvu samo da ne igra za tako velik klub kao sto je Gent gdje se je jako tesko probiti u prvih 11. Slicno mislim i za Halvadzica koji ce imati puno laksi posao u losoj Premijer ligi.Omark je napisao/la:Meni je najviše žao Hajradinovića jer je obećavao na pozicijama na kojim smo deficitarni, tj. krila.
U mladoj reprezentaciji je bio najbolji pojedinac na terenu u svakoj utakmici koju je igrao, jedini je nešto pokušavao i probijao.
Sve je na njemu sada da se nametne i u Haugesundu i da nakon posudbe u Gentu gledaju ozbiljnije na njega.
A, očekujem Halvadžića da kod nas pokaže šta zna i da imamo koristi od njega u budućnosti, kako Željkan, tako i naša repka.
Steta za Harisa. Opet, nije sve tako crno, mlad je i vrijeme je pred njim.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Prevljak zabio u prijateljskoj,bajic na klupi 
Bosanskohercegovački stoper Dario Dumić od danas je i zvanično novi nogometaš holandskog NEC Nijmegena s kojim je potpisao ugovor u klupskim prostorijama. Riječ je o posudbi do kraja sezone, nakon čega će s holandskim klubom potpisati trajni ugovor.
Dumić, koji je šest godina nastupao za danski Brondby, u nedjelju je stigao u Holandiju, a jučer je obavio ljekarske preglede, da bi danas zvanično potpisao ugovor s N.E.C. Nijmegenom.
"Bilo je teško napustiti Brondby nakon toliko godina, ali vrijeme je bilo za promjenu. Zadovoljan sam transferom. Već sam upoznao neke stvari ovdje i zaista mi se sviđa. Sutra ću se upoznati i s ekipom", rekao je Dumić.
Dvadesettrogodišnji defanzivac ranije se povezivao sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a s njim su obavljeni i razgovori, a ističe da se nada da će izboriti poziv u bh. nacionalni tim.
"Cilj mi je da što više i bolje igram. Kao i do sada, želja mi je bila izboriti poziv u reprezentaciju, a nadam se da ću to ovdje uspjeti, jer se radi o kvalitetnoj ligi i klubu koji se bori za mjesta koja vode u evropska takmičenja", dodao je bh. stoper.
Dumić je omladinski fudbal je igrao u Himmelev-Veddelevu i Hvidovreu, da bi nakon toga potpisao za engleski Norwich City, gdje je bio priključen i prvom timu. Vratio se u Dansku 2010. godine, kada je potpisao za Brondby za koji je igrao sve do sada.
Ovaj stoper igrao je za sve mlađe selekcije danske reprezentacije, ali nikada nije krio da mu je najveća želja zaigrati u dresu Bosne i Hercegovine.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Davor Dumic iz Brondby-a prelazi u NAC Nijemegen (Holandija 1.liga) na posudbu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Šta je sa onim Stefanom Simićem iz Milana? Vidim da je bio na klupi u utakmici protiv Fiorentine, a sjećam se da ga je Vlado Jagodić spominjao kao budućeg reprezentativca naše zemlje.
DRUG NEBI TI PUNCA
zar nije bila prica da je odlucio da ce za Cehe igratibagrcavi je napisao/la:Šta je sa onim Stefanom Simićem iz Milana? Vidim da je bio na klupi u utakmici protiv Fiorentine, a sjećam se da ga je Vlado Jagodić spominjao kao budućeg reprezentativca naše zemlje.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
nije da je holandska liga sada nešto posebno, al' sigurno bolja od danske lige i sigurno napredak u odnosu na Brondby
Sta mislis bil Borgija trebalo u repku zvatChinaglia je napisao/la:nije da je holandska liga sada nešto posebno, al' sigurno bolja od danske lige i sigurno napredak u odnosu na Brondby
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ne znam, 7 liga jebga, a opet, Mario Basler ga trenira, nije to zanemarivo jebtHeller je napisao/la:Sta mislis bil Borgija trebalo u repku zvatChinaglia je napisao/la:nije da je holandska liga sada nešto posebno, al' sigurno bolja od danske lige i sigurno napredak u odnosu na Brondby
Zlatko Tripić postigao dva gola u prijateljskom duelu Grojter firta i Grashopersa,na transfermarktu piše da je norvežanin rođen u Rijeci-Hrvatska,mislim da je to dječko koji je ranije igrao za Molde i pominjao se u kontekstu naše repke jer je porijeklom iz BiH,ako je to taj dječko,obzirom na godine-23 i činjenicu da je lijevo krilo dobre brzine,vrijedi ga propratiti.