FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Okolele
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Okolele » 19 jan 2016, 14:56

Levaja se vratio :mrgreen:
u Vitez :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 19 jan 2016, 15:04

U staro jato Livaja.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 19 jan 2016, 15:08

Bob show je poceo.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 19 jan 2016, 15:09

Hoće li se potpisivati ugovor i sa Hajdarevićem? :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 19 jan 2016, 15:14

Okolele je napisao/la:Bob show je poceo.. :lol:
hahahahahahhahaha ubi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 19 jan 2016, 15:27

slika

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 19 jan 2016, 15:32

Brkoo je napisao/la:Jedna stvar mi je zapala za oko, citam ovaj tekst na ovom portalu vezan za jutarnji trening koji su naši odradili. Novinar ovog portala Škorić ga je bukvalno kopirao sa naše zvanične stranice, malo svojim riječima izmijenio, cak i sliku stavio isto sa zvanicne stranice bez da je naveo izvor odakle je skinuo tekst, autora teksta, i link. To je jucer uradio i novinar Pasic. Koliko ja znam to je krivicno djelo. Treba i na ovom polju da pokažemo profesionalnost. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. FK Željezničar polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene fkzeljeznicar.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Svi sadržaji objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora, autora i linka.
Vjerovatno je tacno sto si naveo ovo oko autorskih prava. Medjutim moramo biti svjesni gdje zivimo. Istovremeno smatram da je bolje da sto siri krug nasih navijaca, simpatizera a i onih koji to nisu na sve moguce i nemoguce nacine saznaju novosti oko naseg Kluba. To doprinosi popularizaciji
05. - 07. Oktobar 1992

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 19 jan 2016, 15:48

11plavih1992 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Jedna stvar mi je zapala za oko, citam ovaj tekst na ovom portalu vezan za jutarnji trening koji su naši odradili. Novinar ovog portala Škorić ga je bukvalno kopirao sa naše zvanične stranice, malo svojim riječima izmijenio, cak i sliku stavio isto sa zvanicne stranice bez da je naveo izvor odakle je skinuo tekst, autora teksta, i link. To je jucer uradio i novinar Pasic. Koliko ja znam to je krivicno djelo. Treba i na ovom polju da pokažemo profesionalnost. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. FK Željezničar polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene fkzeljeznicar.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Svi sadržaji objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora, autora i linka.
Vjerovatno je tacno sto si naveo ovo oko autorskih prava. Medjutim moramo biti svjesni gdje zivimo. Istovremeno smatram da je bolje da sto siri krug nasih navijaca, simpatizera a i onih koji to nisu na sve moguce i nemoguce nacine saznaju novosti oko naseg Kluba. To doprinosi popularizaciji
Ne znam druže na sta si mislio kad si rekao moramo biti svjesni gdje živimo, gdje god da živiš zakon moraš poštovati. Za ovo što oni rade se ide u zatvor, klasična piraterija, prenošenje informacija bez dozvole. Lijepo piše gore: "Svi sadržaji objavljeni na domeni fkzeljeznicar.ba se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora, autora i linka". Ako naš klub teži ka tom profesionalizmu onda moramo biti profesionalni na svim poljima. Nemam ja ništa protiv toga da ovaj portal ili bilo koji drugi prenosi informacije vezane za naš klub, cak je i pozeljno da sto vise informacija objavljuje vezanih za nas klub ali kad to rade to moraju raditi na legalan nacin..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 19 jan 2016, 15:56

Ipee svaka cast za ove slike s treninga bas fino radite mislim na zvanicnu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2016, 15:58

Odlicni uslovi u Međugorju ! :thumbup:

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 19 jan 2016, 16:01

E moj Brkoo, pa da je tako, dosta nasih bi sada trebalo lezati u zatvoru zbog neplacanja poreza, ili bi od svoje imovine platili to sto se duguje drzavi, a ne preko ledja kluba.

Ili jos banalniji primjer. Nasi ne mogu rastjerati i sprijeciti prodaju fush dresova i salova 20m od stadiona i uopsteno u gradu, na kojima gubimo puno vise novca, nego ovdje gdje portal prenosi vijest sa zvanicne stranice bez objave izvora informacije.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 19 jan 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 19 jan 2016, 16:04

E vala mogle bi se i slike igrača postaviti kada dođu iz Međugorja.. :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 19 jan 2016, 16:10

kenan_tm87 je napisao/la:E moj Brkoo, pa da je tako, dosta nasih bi sada trebalo lezati u zatvoru zbog neplacanja poreza, ili bi od svoje imovine platili to sto se duguje drzavi, a ne preko ledja kluba.
Klub je udruženje građana, nije privatno vlasništvo pa da neko zbog neplacanja poreza ode u zatvor ili da mu se imovina oduzima, i to su mnogi iskoristili. Svi BH klubovi su izbjegavali placanje poreza jer su vjerovali da ce im država to oprostiti kao što je Hrvatska oprostila svojim klubovima. Ne znam postoje li mehanizmi da se određeni ljudi koji su nanosili finansijsku štetu klubu kazne, to bolje zna Bajramovic..
Ovaj banalniji primjer sto si postavio, to ti se zove "rad na crno", za takve stvari postoje inspekcije(koje rijetko rade svoj posao)..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 19 jan 2016, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jan 2016, 16:14

nema to nikakve veze, svi su bar na papiru u istom košu. udruženja građana jedino nemaju poreza na dobit (jer nemaju ni dobit), ali ako ne plaćaju one koje jesu dužni posljedice su potpuno iste kao i za ostale.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jan 2016, 16:16

Brkoo je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:E moj Brkoo, pa da je tako, dosta nasih bi sada trebalo lezati u zatvoru zbog neplacanja poreza, ili bi od svoje imovine platili to sto se duguje drzavi, a ne preko ledja kluba.
Klub je udruženje građana, nije privatno vlasništvo pa da neko zbog neplacanja poreza ode u zatvor ili da mu se imovina oduzima, i to su mnogi iskoristili. Svi BH klubovi su izbjegavali placanje poreza jer su vjerovali da ce im država to oprostiti kao što je Hrvatska oprostila svojim klubovima. Ne znam postoje li mehanizmi da se određeni ljudi koji su nanosili finansijsku štetu klubu kazne, to bolje zna Bajramovic..
Naravno da postoje mehanizmi o pokretanju krivične odgovornosti za bilo koje kršenje zakona, bez obzira što je klub UG. Ako si imenovan za predsjednika ili direktora kluba, to se mora u sudu upisati u sudski registar. Tako da te pozicije povlače i odgovornost.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 19 jan 2016, 16:18

Aleksandar Kosorić!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 19 jan 2016, 16:25

Jah eto, maznu sebi pare od transfera i ne mogu u zatvor jer je klub UG. Ta suplja "svi su radili tako, vjerovali su da ce se otpisati dugovi" kod mene ne pije vode, krsili su zakon i zavalili klub milionskim dugovima. Klub da brine o svojim interesima davno bi rijesio mnoga pitanja, pa i pitanje prodaje ebenih cevapa i fush dresova i salova oko stadiona.
FORZA ZELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jan 2016, 16:29

ma otpisivale su i veće države od naše dugove sportskim kolektivima. ali nije se smjelo svjesno ići i pouzdati u to.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 19 jan 2016, 17:14

"Sve što je imo od oruzja to su srce ruke i lopata - njegov je dan udaran a njegov san 1000 tona za jedan dan" :mrgreen: (ne)opravdano odsutan :)

Vozdra plava armijo i dobrodošlica svim novim igračima, posebno zoli I bekriji :thumbup:

Ovo je bio moj prvi post na temi, malo se jelo, malo se pilo ;)
GoodisonPark je napisao/la:Dajte ba ljudi iz uprave, Edise, dovedite nam više tu jbn "10" cijela ekipa će prodisati sa kvalitetnom kreacijom na sredini, nana sa trebevića vidi u čemu je problem, samo naši još nešto fol razmišljaju.Vratit Bekrića koji zna, kako izgleda šampionska igra. To nam fali u nazad par godina, Rijad je to nekako krpio i pokrivo ali, ne lezi vraže. Samke vrati se i pokazi šta znaš.Uzo si pinku i možeš odigrati za Želju još dvije tri godine, vrhunski, probaj jbg, a neće ti biti džaba, ipak je Željo TAJ koji te napravio igračem. Ljubi te brat))
Novi kolačić jbg, pozz svima..
povratak otpisanih!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 19 jan 2016, 18:14

Hajduk prodao golmana za 4,5 miliona eura

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hajduk- ... iji/182081

Nemaju oni toliko kvalitetnije igrace da ih po 10 puta skuplje prodaju. Nadam se da ce neko imati sluha i otici do Splita i vidjeti kako su to uspjeli i da ce sve ovakve pozitivne primjere ispratiti i razgovarati sa svim klubovima u regiji da naucimo nesta.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.