BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
tako je! wo ho!
u koliko sati igramo?
u koliko sati igramo?
-
- Kontakt:
Dea u MD-u moze dobiti:
Rogers (154.)
Pera (249.)
Vaidisova (259.)
Stefani (1073.)
Bellis (231.)
Maleckova (250.)
Fridman (283.)
Ferro (254.)
Ovdje bi bilo dobro izvuci Stefani koja je inace dobila WC a izbjeci prvu nositeljicu Rogers i nekadasnju TOP 10 teniserku svijeta Vaidisovu.
Rogers (154.)
Pera (249.)
Vaidisova (259.)
Stefani (1073.)
Bellis (231.)
Maleckova (250.)
Fridman (283.)
Ferro (254.)
Ovdje bi bilo dobro izvuci Stefani koja je inace dobila WC a izbjeci prvu nositeljicu Rogers i nekadasnju TOP 10 teniserku svijeta Vaidisovu.
Znaci sad u tennis tipping imamo i deu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- sigurnoable
- Kontakt:
Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu 

Dzumi u 1h, a Mirza poslije. Oko 3 ili 4hsigurnoable je napisao/la:Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ko prenosi prijatelju?Vedad87 je napisao/la:Dzumi u 1h, a Mirza poslije. Oko 3 ili 4hsigurnoable je napisao/la:Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu
naprijed rejal
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Eurosport 1 i 2Santo je napisao/la:Ko prenosi prijatelju?Vedad87 je napisao/la:Dzumi u 1h, a Mirza poslije. Oko 3 ili 4hsigurnoable je napisao/la:Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu
Bit ce stream za oba meca, a mozda i prenosi na pomenutim kanalima

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bit ce streamova drug. Inace prenosi Eurosport, ali ne znam bas da li ce Damira prenositi pa zatoSanto je napisao/la:Ko prenosi prijatelju?Vedad87 je napisao/la:Dzumi u 1h, a Mirza poslije. Oko 3 ili 4hsigurnoable je napisao/la:Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
FTVSanto je napisao/la:Ko prenosi prijatelju?Vedad87 je napisao/la:Dzumi u 1h, a Mirza poslije. Oko 3 ili 4hsigurnoable je napisao/la:Kad nasa dva ljiljana igraju veceras? Proslu sam propustio valjda ovaj put necu
Nad tobom sunce najljepše sja
Nemam interneta ovde, a imam ove sportske kanale osim arena :/Vedad87 je napisao/la:
Bit ce streamova drug. Inace prenosi Eurosport, ali ne znam bas da li ce Damira prenositi pa zato
naprijed rejal
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Mirza ce 90% biti na es, dok je za Damira neizvjesnoSanto je napisao/la:Nemam interneta ovde, a imam ove sportske kanale osim arena :/Vedad87 je napisao/la:
Bit ce streamova drug. Inace prenosi Eurosport, ali ne znam bas da li ce Damira prenositi pa zato

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir nece biti na ES jer u to vrijeeme ima nishikori i sharapova,to je moje misljenje jedino ako sharapova ne zavrsi to brzo pa da se prebaci na Damira,vidjecemo 

FK Sarajevo !
Kontam da malo prilegnem do 1, al ko da gledam neću se moć' probudit'. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
U Melbourneu kisa.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
- Kontakt:
oko 12 po njihovom vremenu prestaje kisa .

Jel to Enver izvjestava?AnkleBreaker je napisao/la:U Melbourneu kisa.

15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E pa baš je našlo kad će padat.
Sad niti ići spavat niti ostat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobro kisa da malo rashladi 

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Oko 02:00 bi trebali poceti mecevi, dok bi Mirza trebao na vrijeme jer je krov na Hisense Areni.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.