Stvarno se nadam da se neko pojacanje sprema jer je prijeko potrebno.A za sada sve neobicno mirno...
Izbori
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To je jasno i Thohir je to potvrdio prije januaraSampiJuve je napisao/la:Mi prvo moramo prodavati, tako da ako Guarin i Nokija odluce da ostanu, tesko da cemo se pojacavati u Januaru.
Sky: Inter will make 18€m from Guarin's move to Jiangsu Suning. For the player: 7€ per year.
Najbolji izlazni transfer u historiji kluba , poslije Ibrahimovića.Andrej je napisao/la:Sky: Inter will make 18€m from Guarin's move to Jiangsu Suning. For the player: 7€ per year.
Ni meni, al to sto kazes, za sve je najbolje da ode.SiamoNoi je napisao/la:Ranocchia mi ne smeta ni malo,ali je činjenica da je sada višak i najbolje i za njega i za klub je da ode.
Ne znam , ali znam da ga možemo kupiti za 15 ili da dobijemo 50% od idućeg transfera.SiamoNoi je napisao/la:Koliko se dobilo za Bonazzollija od Sampdorije?7m?
Izbori
To sam napiso u januaru kad je otiso. Sta je sad istina pojma nemamarminz je napisao/la:Bonazzolija mozemo vratit za 14 miliona, a ukoliko ga Sampdoria proda imamo 50% od zarade.
A dobro,to je sve sad slično.Veći postotak,više dat za povratak i obrnuto.arminz je napisao/la:4.5 smo dobili za njega, za 9 ga mozemo vratit, 30% od iduce prodaje. Tako sam bar skoro vidio da se pisalo. Treba iskopat postove od proslog januara, pisali smo vjerovatno.
To sam napiso u januaru kad je otiso. Sta je sad istina pojma nemamarminz je napisao/la:Bonazzolija mozemo vratit za 14 miliona, a ukoliko ga Sampdoria proda imamo 50% od zarade.
arminz je napisao/la:necu prezivit jos jedan njegov propali transfer
Stara kineska legenda kaže da će tamo jednoga dana stići tamnoputi čovek sa druge strane planete i da će uz njegovu pomoć jedna lopta preleteti Kineski zid.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.