2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Ibaka se polako ali sigurno pretvara u obicnog startera,odbrana i skok mu izumiru poslako,vise je spot-up suter,tako da nije nivo Milsapa..
Milsap i LMA bi se vec mogli pogurati...dok je Favors tata i za jednog i za drugog,strasan igrac i jako podcjenjen
Milsap i LMA bi se vec mogli pogurati...dok je Favors tata i za jednog i za drugog,strasan igrac i jako podcjenjen
alemsa je napisao/la:Aha sta ima kapak prva runda
Pa Greg Ostertag... kakva je to harlovina bila. Sa onakim Bullsima igrat i opet su imali oruzja i pobjedjivali su, igrali. Ove danas bi satirali.alemsa je napisao/la:Haj i na stranu kvalitet sto uopste nije upitan, pa ovi danas nebi mogli 7 dana hodat nakon serije sa Jazzom, kad ih malo Malone laktom u rebra zazdije, a da odes ka obrucu vazda si na pidu, danas se bukvalno setaju do obruca, prnes pored igraca faul.BernardBarnjak je napisao/la:Evo i ja gledam i ne mogu da vjerujem sta citam.alemsa je napisao/la:Aha sta ima kapak prva runda
- Revolucija
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Njega sam zaboravio. Odlican defanzivac,overall bolji od Millsapa..BernardBarnjak je napisao/la:Meni nije los Favors iz Jazza, PF je a potcjenjen je..
If you're afraid to fail,then you're probably going to fail
Das nam neku tezu i ocekujes da ti se nesto objasni. Valjda bi ti trebao biti taj koji ce nesto dokazati i utemeljiti svoju optimisticnu tvrdnju.Kawhi je napisao/la:Umjesto što komentarišeš mene objasni mi zašto to nije tako? Prenio sam raspravu na drugu temu zato što nije za ove.Clutch je napisao/la:Kawhi je najgori forumas ovdje upravo zato sto tezi da mu postovi budu senzacionalisticki ili u domenu SBBKBB.
A nije da ne shvata kosarku, naprotiv.
Ili je samo ona stara? Prije je trava bila zelenija.
Nidje veze.
Cuj Favors tata za Milsapa i LMA. Ne pretjeruj.ozy je napisao/la:Ibaka se polako ali sigurno pretvara u obicnog startera,odbrana i skok mu izumiru poslako,vise je spot-up suter,tako da nije nivo Milsapa..
Favors je odlican igrac, cisto da me se ne bi pogresno shvatilo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa recimo da je minimalno bolji i od jednog i od drugog,od LMA svakako,sa Milsapom je guravo vec....cisto zbog toga sto Favors igra i napad i odbranu
Sto se mene tice,naravno
Sto se mene tice,naravno
Igra i Millsap odbranu.ozy je napisao/la:Pa recimo da je minimalno bolji i od jednog i od drugog,od LMA svakako,sa Milsapom je guravo vec....cisto zbog toga sto Favors igra i napad i odbranu
Sto se mene tice,naravno
Millsap 18 ppg na 49% suta, 8,7 reb, 3,5 ast, 1,3 blk, 1,8 stl
Favors 16 ppg na 52% suta, 8,6 reb, 1,5 ast, 1,2 blk, 1,5 stl
Napredne su cak i vise na strani Millsapa ali bi mi previse vremena oduzelo da ih sad pisem.
Millsap je bolji igrac, u Favorsovu korist su maksimalno bara-bara. A i sam eye-test mi tako govori, ali postujem tvoje misljenje.
LMA je bolji scorer od obojice, i to je otprilike to sto se njega tice.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
reddick vrlo blizu 50-50-90 procentima suta
Pa tu su negdje Favors i Milsap, i po PERu i per/36...izgleda da odlucuju licne preference
Ovo za LMA potpisujem
Ovo za LMA potpisujem
gledam sastav sixersa,pa samo jednog beka sutera imaju,stauskasa
Sto bi Vivek rekao kad je draftovao jadnog Stauskasa.."he shoots like Steph and he's big like Klay" 
nikako mi nije jasno zasto u blazersima vonleh starta kad ima manju minutazu i od meyersa i od davisa,o ucinka da i ne govorim
Vjeruj da i meni nekad tako djeluje. Ima odlicnu mehaniku suta sa jako brzim izbacajem, i iz bloka sutira identicno brzo kao Steph, Klay iliozy je napisao/la:Sto bi Vivek rekao kad je draftovao jadnog Stauskasa.."he shoots like Steph and he's big like Klay"
JJ Reddick. Samo sto momak ima opasnih problema u glavi.
@filipe
To ce se promijeniti na iducem draftu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Boston has scored 105 points per 100 possessions with Thomas on the floor, and just 94.5 when he sits -- one of the largest such gaps in the league.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Kobe Bryant
- Kontakt:
let3 je napisao/la:
Gregg te gleda i ne može da vjeruje šta se piše![]()
al' fakat Popov svaki prsten vrijedi ko dva Philovasamo uzmi u obzir kakve je igrace imao, kako je sklapao ekipe, da skoro sve velike NBA zvijerke izbjegavaju SA u širokom luku itd
e 'vako , naravno da ne pikam kada je Phill dobio Lerry Browna , pa da je Phill bolji jer Brown nije imao adekvatnu ekipu da se suprostavi , a Lakersi u PO 2001 su i statistički najbolja ekipa ikad tako da to nije fer, ali je Pop imao itekako prilika i dobre igrace da pokaze da je bolji od Phill-a.
Krenimo redom :
2000 nismo se susreli vi ispali od Phoenixa od Marbury-a zvanog vazelin u prvom kolu ko vam je kriv mi smo se sa tim Phoenixom poigrali u drugom kolu.... a vi kao branioci titule
2001 tu smo vas pomeli ali bas razvalili doduse Kobe i Shak su se najbolje slagali znalo se ko sta radi i to se vidjelo na terenu najbolja PO serija da nije bilo prevelikog odmora pred finale i ludog Iversona PO bi zavrsio historiski bez poraza , ali eto vjerovatno je Iverson od svih tih godina zasluzio da pokaze da se ipak mogu pobjediti ti nepobjedivi lakersi ....
2002 lagano na iskostvo imali ste dobru ekipu : Tim, Robinson, Bown, S. Smith , Kapetan Jack, Rose , Tony, ....da napomenem bilo je 4-1 u svih 5 ste imali vodstvo u 4/4
2003 jedini poraz bili ste extra kvalietni Tim u najboljim godinama i u bas primeu , ovdje nas je bas izradila povreda Fox-a , george nije taj kapacitet nismo imali klupe osim Medvedenka a Shak se ugojio i ispao iz forme pocele prve svadje , Kobe je bio in zone ali nije mogao sam previse vas je bilo kvalitetnih a Horry nije pogodio niti jednu tricu
2004 opet smo bez klupe sa povdjerejnim Maloneom i Paytonom koji imaju 41 godinu , samo Kobe koji je bez treninga dolazio u PO jer imao sudjenje i sa fat Shakom i 0,4 Fisherom [youtube][/youtube]
2005 nas nema sve smo trade , igraju indijanci
2006-07 jos uvjek igraju indijanci Smush Walton , George, Kwame , Medsen ,... mi se sa Phoenixom i Nash-om hrvemo u prvoj rundi i oba puta zasluzeno ispadamo , spade D'Anroni bolji trener
2008 i ako na papiru imate izrazito bolju ekipu tolika sreca Bryanta sto je dobio Gasola vas sam dobija 4-1[youtube] [/youtube]
2009 mi u osvetnickom modu zbog potaza u finalu vi ispadate u prvoj rundi a to vam je bio max
2010 vi ste pometeni od Phoenixa , mi tog Phoenixa na iskustvo tj na savrsenstvo Braynata dobijamo [youtube][/youtube]
2011 nas je Dallas zasuo tricama a vas mede dobili u prvoj rundi
2012 obje ekipe gube od Oklahome tako da samo na istom , ali nam je tu NBA suknula zbog nekog glupog rasporeda morali smo igralti B2B tekmu u PO
po svemu navedenom stvarno ne vidim po cemu je Pop bolji trener od Phill-a drugo je sto je pomeo ostalu konkurenciju i sl. ali Phill je ZEN MASTER !
@Kobe ma pusti price, nema se sta tu raspravljat jel Phil najveci ili nije, 11 prstenova u 20 godina (a mi Laker fanovi znamo da ih je moglo itekako vise bit da nije bilo onih sukoba izmedju Shaqa i Kobea) govori samo za sebe. Covjek ima vise prstenja od Auerbacha jbt. Phil Jackson najveci NBA trener ikad i John The Wizard of Westwood najveci NCAA trener ikad, obojica imaju itekakve veze s LAom 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ESPN nova lista. Nakon PG sada lista najboljih centara...
http://espn.go.com/nba/story/_/page/nba ... 19178961=1
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@Bernard, sad sam na mobitelu, ali sam citao na espn i sve ostale liste ne samo za pg i c. Btw. konačno realna lista espn što se tiče centara 
Odlicna lista.BernardBarnjak je napisao/la:ESPN nova lista. Nakon PG sada lista najboljih centara...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
po meni hakeem ispred shaqa,ostalo ok
hajd, bar si za ovo u pravuEpidaurus je napisao/la:@Kobe ma pusti price, nema se sta tu raspravljat jel Phil najveci ili nije, 11 prstenova u 20 godina (a mi Laker fanovi znamo da ih je moglo itekako vise bit da nije bilo onih sukoba izmedju Shaqa i Kobea) govori samo za sebe. Covjek ima vise prstenja od Auerbacha jbt. Phil Jackson najveci NBA trener ikad i John The Wizard of Westwood najveci NCAA trener ikad, obojica imaju itekakve veze s LAom
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.