FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Samo mi je Handanovića žao. Ostali yebite se.
"We need to suffer. And we need to fight."
- PaskalHens
- Kontakt:
Ovo je udar na inteligenciju bio. Kako glupa utakmica maestralnog taktičara.
Viva la France, as they say in Rome.
Kakva utakmica
sve gori od goreg... Palacio
Brozovic i Guarin trpaj obojicu ko prvi ponudi... Lijepo se gube bodovi samo nastavite ovako...
Mancini se izgleda vraca starom nacinu vodjenja ekipe
Brozovic i Guarin trpaj obojicu ko prvi ponudi... Lijepo se gube bodovi samo nastavite ovako...
Mancini se izgleda vraca starom nacinu vodjenja ekipe
Guarin 15 miliona , Brozović 18

Samo Handa..ovo ostalo nidje veze..mancini taktika heheheh nista on bolje od nas ovdje na ovom forumu nezna..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Pogledat cu ponovno zadnje tri utakmice ovaj tjedan pa onda komentirat sve.
Izbori
Izbori
Empoli i Sassuolo jos jucer skinuo
Izbori
Izbori
Dabog da se obojica ugušili.Handanovic;Nagatomo-Miranda-Juan-Telles; Medel-Kondogbia; Biabiany-Ljajic-Perisic; Jovetic
Izbori
Joj da je ovo veceras dobiti, ko da bi mi pola tereta sa ledja spalo.
Forzaaaa INTER!!!!!
Forzaaaa INTER!!!!!
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma zašto dobiti večeras? Nema potrebe. Da sam na mjestu mancinija izveo bih treći sastav, je.bo te kup. Okrenuti se borbi za treće mjesto i sve tome podrediti.
Viva la France, as they say in Rome.
Treba proći da si dignu samopouzdanje.Da se nije prosulo ove neke bodove u zadnjim kolima i ja bi bio za to da se danas odmori većina igrača i koncentrira na prvenstvo.Pogotovo jer je težak ždrijeb do finala.
Bez obzira što Napoli odmara neke igrače bit će itekako teško večeras jer se odavno nije tamo slavilo.
Izbori
Bez obzira što Napoli odmara neke igrače bit će itekako teško večeras jer se odavno nije tamo slavilo.
Izbori
Imam osjećaj da ih uzimamo večeras. Očekujem atraktivnu utakmicu sa dosta golova
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Slabo slabo ..
Nista bezveze poluvrijeme, samo Handa bog na golu.
Na kraju dosta oprezno od strane obje ekipe.Napoli imao jednu,dvije šanse,ali generalno se malo toga neutralnom gledatelju zanimljivo vidjelo.
Perišić je flop samo takav.Nervira me iz utakmice u utakmicu.Doveden je da odmah da doprinos,a nije pokazao gotovo ništa.Očajan je.Po stoti put već...bolje da je Shaqiri ostavljen.
Jovetić nevidljiv.Toliko o onome ubaci kreativnijeg igrača naprijed odnosno umjesto Icardija pa će napad sigurno bolje izgledat i istureni čovjek neće biti odsjećen.
Ljajić se najviše trudi kao i uvijek,ali ne može uz slabu potporu suigrača.Kondogbia imao neke nepotrebno izgubljene lopte,ali i on pokušava.Trudi se,dobro se kreće u sredini.
Nagatomo panjina mi živce diže jer se po tko zna koji put kad ode naprijed i Napoli oduzme loptu ne vraća ekspresno nazad nego šetucka.
Izvadio bi Perišića i stavio Icardija.Ljajić lijevo,Jovetić iza napadača.
Izbori
Perišić je flop samo takav.Nervira me iz utakmice u utakmicu.Doveden je da odmah da doprinos,a nije pokazao gotovo ništa.Očajan je.Po stoti put već...bolje da je Shaqiri ostavljen.
Jovetić nevidljiv.Toliko o onome ubaci kreativnijeg igrača naprijed odnosno umjesto Icardija pa će napad sigurno bolje izgledat i istureni čovjek neće biti odsjećen.
Ljajić se najviše trudi kao i uvijek,ali ne može uz slabu potporu suigrača.Kondogbia imao neke nepotrebno izgubljene lopte,ali i on pokušava.Trudi se,dobro se kreće u sredini.
Nagatomo panjina mi živce diže jer se po tko zna koji put kad ode naprijed i Napoli oduzme loptu ne vraća ekspresno nazad nego šetucka.
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 jan 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
+1SiamoNoi je napisao/la:Na kraju dosta oprezno od strane obje ekipe.Napoli imao jednu,dvije šanse,ali generalno se malo toga neutralnom gledatelju zanimljivo vidjelo.
Perišić je flop samo takav.Nervira me iz utakmice u utakmicu.Doveden je da odmah da doprinos,a nije pokazao gotovo ništa.Očajan je.
Izbori
JOVETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bravo Jo Jo, bilo je i vrijeme.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.