Kokot je glup.HenryLloyd je napisao/la:Ono sto je pisao za upravu putem fb, bile su ovdje slike na temi.Gator je napisao/la:Kojih porukaHenryLloyd je napisao/la:Zasto kontra efekat? Sjetimo se Kokota i njegovih poruka npr.
Ja bih volio dok su bar ove pripreme u Antaliji da 100% mentalno udjemo u nastavak sezone.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- HenryLloyd
- Kontakt:
Pa to ti i pisem, ipak je ovo mala drzava pa se svasta pise u pp porukama putem fb. Nisu nasi igraci Mesi i Ronaldo pa da licno imaju 4 zaposlenika koja odgovaraju ljudima/medijama.Gator je napisao/la:
Kokot je glup.
Plavo proljece! 1921
- kenan_tm87
- Kontakt:
To bi izazvalo samo kontra efekat, da se nesto kriju, izmisljaju, i sl. Moraju se ljudi cuti ponekad sa prijateljima i porodicom, ne pisu dok su na treningu nego kad se odmaraju. Manite se izmisljanja kojekakvih gluposti...
FORZA ZELJO
Sreća pa će brzo ove prijateljske pa se neće pisati o glupostima.. 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Budi pamet i nece biti problema. Ko je njima kriv što imaju hrpu levata.HenryLloyd je napisao/la:Pa to ti i pisem, ipak je ovo mala drzava pa se svasta pise u pp porukama putem fb. Nisu nasi igraci Mesi i Ronaldo pa da licno imaju 4 zaposlenika koja odgovaraju ljudima/medijama.Gator je napisao/la:
Kokot je glup.
- HenryLloyd
- Kontakt:
Nikakav kontra efekat, kazem ti eto bar za ove pripreme dok smo u Antaliji nebi bilo lose.kenan_tm87 je napisao/la:To bi izazvalo samo kontra efekat, da se nesto kriju, izmisljaju, i sl. Moraju se ljudi cuti ponekad sa prijateljima i porodicom, ne pisu dok su na treningu nego kad se odmaraju. Manite se izmisljanja kojekakvih gluposti...
Ja ne zelim da nam Kokot psuje po upravi ili Antolovic koji trazi svoj BMW po fb. Dokle cemo biti mahala?!
Plavo proljece! 1921
Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
Ja ne vidim nikakvu potrebu za tim, ali bas nikakvu.Niti vidim korist od toga.
edit: ne za to moguce pojacanje
, vec za zabranu facebooka.
edit: ne za to moguce pojacanje

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ko ti je dozvolio da pises?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
FORZA ZELJO
Bega 

- HenryLloyd
- Kontakt:
Evo npr. Danskoj rukometnoj rep. zabranjen pristup socijalnim mrezama tokom cijelog EP. Ma glupi danci...ZZtop10 je napisao/la:Ja ne vidim nikakvu potrebu za tim, ali bas nikakvu.Niti vidim korist od toga.
edit: ne za to moguce pojacanje![]()
, vec za zabranu facebooka.
Za mjesec dana kad nam pocnu baciti selfije ovdje po pdf-u sa bazena u Antaliji. Samo zelim jaku ozbiljnost i da nam igraci budu mentalno spremni!
Plavo proljece! 1921
- kenan_tm87
- Kontakt:
Haj jufkice svojim poslom, postoji tema za padobrance.Zukanovic je napisao/la:Bega

FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:Sreća pa će brzo ove prijateljske pa se neće pisati o glupostima..

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
sto me molis na pp da ti kazem a ovamo me tjeras sa teme.
- kenan_tm87
- Kontakt:

Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 19 jan 2016, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
evo :kenan_tm87 je napisao/la:Hahahahahahha, ja te molim, ajde sikter

Robben?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- GoodisonPark
- Kontakt:
Padobranac, imaš temu na kojoj pišu navijači ostalih klubova
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8120
A ako si došao da pokupiš muštuluk onda možeš dobiti kitu cvijeća

A ako si došao da pokupiš muštuluk onda možeš dobiti kitu cvijeća

povratak otpisanih!
nijebagrcavi je napisao/la:Robben?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cuspajz, Levin, OzmoodPinglewood i 54 gosta.