PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Totti dobio novog sponzora RiS Kondomi Gračanica...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@Krleza onaj post o dragosti se nije odnosio na tebe nego na ok momke sa vase teme koji se znaju zayebavat i koje sam skenirao kao gradsku raju sa klikerima da skonta moje podyebavanje u kojim nema zlobe sekundu. Ti i kolega smajli ste obični čobani koje uživam maltretirati i mentalno zlostavljati tako da vaše komentare i neukusne planinske pošalice doživljavam kao da mi pišu Jimmy i Tim Timmy iz South Parka

- GoodisonPark
- Kontakt:
Kako su se samo primirili u zadnje vrijeme ovi "dežurni humoristi", a orgijali su ovdje danima na račun Veleža. Kako dođe pastrmka i donese paket penicilina, "nasta muk u kafani" sad sve fini momci, prestali piti idu u džamiju i tako šućur Allahu lijepo se druže 
povratak otpisanih!
Propade ti zonfa, džabe si gaće skido humoristaDoeTz je napisao/la:.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam o cemu pricasbagrcavi je napisao/la:Propade ti zonfa, džabe si gaće skido humoristaDoeTz je napisao/la:.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
GoodisonPark je napisao/la:Kako su se samo primirili u zadnje vrijeme ovi "dežurni humoristi", a orgijali su ovdje danima na račun Veleža. Kako dođe pastrmka i donese paket penicilina, "nasta muk u kafani" sad sve fini momci, prestali piti idu u džamiju i tako šućur Allahu lijepo se druže
- HenryLloyd
- Kontakt:
A gdje su ostali navijaci Veleza, neki bojkot ovog foruma ili?
Plavo proljece! 1921
Lakoste je napisao/la:A vi Tuzlaci ne znate da mu odgovorite. Pa oni su prosle zime pisali na zvanicnoj stranici kluba da su dogovorili nastavak saradnje i produzavanje ugovora sa Tomicem.
http://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-prod ... cem/13079/Objavljeno: 11.01.2015. u 20:57
Da bi mjesec dana nakon toga to isto demantirali na zvanicnoj stranici.
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ora/13326/
Objavljeno: 09.02.2015. u 21:24![]()
![]()
![]()
![]()
Prije dva mjeseca, sve sam skoro dogovorio sa Željom, oko produženja ugovora, i samo je potpis falio, no prije 20-ak dana, jedan od ljudi iz kluba me je nazvao, i ponudio mi sasvim druge uslove, na što nisam pristao. Javio sam se direktoru kluba, vezano za prozivku, i obavijestio ga da nismo dogovorili dalju suradnju, i da se neću pojaviti na prozivci
Za kraj, Đelmić nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, te da je potrebno nekoliko dana, da odluči što je najbolje za njega, i njegovu karijeru..(Redakcija Online24)
Nista novo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Mi imamo svoj forum i svi su tamo ali to nije razlog napustanja. Razliciti arsini moderacije koji nisu imali sekunde milosti prema crvenoj strani. Ne kazem da nisam zasluzio svoje banove ali ako smo npr u istoj diskusiji i krenemo se prcat po cijenu trajnog onda nas obadvojicu poprži a ne samo jednog (i to veležovca) . Neki ovdje pišu da se pobjeglo zbog rezultata što nije istina. Rodjeni forum je ponovo aktiviran krajem februara prošle godine i od tada se vecina pokupila. Sada je tamo ukupno oko 330 članova i vode se normala diskusije. Malo je i meni bezveze što ih nema ovdje jer tamo nema cirkusa kao ovdje ali ok svako ima svoje mišljenje i ja to poštujem. Velež je ovdje imao najjači pdf što se tice lisica zayebancije kulture i normalnog dijalogaHenryLloyd je napisao/la:A gdje su ostali navijaci Veleza, neki bojkot ovog foruma ili?
Tikvane procitaj opet moj post i sve tako dok ne skontas.Cocaine je napisao/la:@Krleza onaj post o dragosti se nije odnosio na tebe nego na ok momke sa vase teme koji se znaju zayebavat i koje sam skenirao kao gradsku raju sa klikerima da skonta moje podyebavanje u kojim nema zlobe sekundu. Ti i kolega smajli ste obični čobani koje uživam maltretirati i mentalno zlostavljati tako da vaše komentare i neukusne planinske pošalice doživljavam kao da mi pišu Jimmy i Tim Timmy iz South Parka![]()
![]()
Kao sto rekoh prije sretan put u kantonalac i da nam se ugasite akb.
Mozda neki jesu zaboravili ja nisam sve gadosti koje si pisao na forumu rodjenih.
I hvala momku koji te poruke proslijedio.
Barem nisam hinjo kao ti i otvoreno kazem sta mislim.
Psujes sarajlijama mater (te poruke smo vidjeli ovdje)a ovdje im se uvlacis u pakas.
I ono vrijedjanje djece je dno dna ali sta ti znas o tornjak obicni.za vrijedjanje djece izvadio bi ti srce golim rukama cobane. I ti nekome drzis moralne lekcije.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Shut up Mimseeeey!!!!Cocaine je napisao/la:@Krleza onaj post o dragosti se nije odnosio na tebe nego na ok momke sa vase teme koji se znaju zayebavat i koje sam skenirao kao gradsku raju sa klikerima da skonta moje podyebavanje u kojim nema zlobe sekundu. Ti i kolega smajli ste obični čobani koje uživam maltretirati i mentalno zlostavljati tako da vaše komentare i neukusne planinske pošalice doživljavam kao da mi pišu Jimmy i Tim Timmy iz South Parka![]()
![]()
Nullius in verba
- GoodisonPark
- Kontakt:
Poslali samo pastrmku, da bude fer i ravnopravna borbaHenryLloyd je napisao/la:A gdje su ostali navijaci Veleza, neki bojkot ovog foruma ili?
Pastrmka vs Brnjoze
povratak otpisanih!
How deep is ur loveGoodisonPark je napisao/la:Poslali samo pastrmku, da bude fer i ravnopravna borbaHenryLloyd je napisao/la:A gdje su ostali navijaci Veleza, neki bojkot ovog foruma ili?![]()
Pastrmka vs Brnjoze
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
@Krleža nemoj se glupirat nego haj brato jednom Tim Tiiiiiimmmmmmmmmmiiiii

Battle of the giants 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bolje receno giant and mountain dog with šaraDoeTz je napisao/la:Battle of the giants
To ponestalo inspiracije na Engleskom pa napravio mjesavinu ?Cocaine je napisao/la:Bolje receno giant and mountain dog with šaraDoeTz je napisao/la:Battle of the giants
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:To ponestalo inspiracije na Engleskom pa napravio mjesavinu ?Cocaine je napisao/la:Bolje receno giant and mountain dog with šaraDoeTz je napisao/la:Battle of the giants
Da nije dog from šar mountain evo nema ni na GT grob te yebo
ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.