2015/2016 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Epidaurus
Kontakt:

Re: 2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 22:59

let3 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:@Kobe ma pusti price, nema se sta tu raspravljat jel Phil najveci ili nije, 11 prstenova u 20 godina (a mi Laker fanovi znamo da ih je moglo itekako vise bit da nije bilo onih sukoba izmedju Shaqa i Kobea) govori samo za sebe. Covjek ima vise prstenja od Auerbacha jbt. Phil Jackson najveci NBA trener ikad i John The Wizard of Westwood najveci NCAA trener ikad, obojica imaju itekakve veze s LAom :kafa:
hajd, bar si za ovo u pravu :mrgreen:
Nekad je bolje pratit drzat se fudbala, tamo ste bar vecina pa se ne osjeti odudaranje :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jan 2016, 23:02

Epidaurus je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:@Kobe ma pusti price, nema se sta tu raspravljat jel Phil najveci ili nije, 11 prstenova u 20 godina (a mi Laker fanovi znamo da ih je moglo itekako vise bit da nije bilo onih sukoba izmedju Shaqa i Kobea) govori samo za sebe. Covjek ima vise prstenja od Auerbacha jbt. Phil Jackson najveci NBA trener ikad i John The Wizard of Westwood najveci NCAA trener ikad, obojica imaju itekakve veze s LAom :kafa:
hajd, bar si za ovo u pravu :mrgreen:
Nekad je bolje pratit drzat se fudbala, tamo ste bar vecina pa se ne osjeti odudaranje :wave:
:mrgreen: :tralala: pa jesam li rekao da si u pravu za Woodena...i opet ti nije po volji :crazy:

a i onaj Kobe je propao ko kauč, što jest jest :zviz:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 23:05

Jbg, pustio covjek i levatskim ekipama da osjete slast osvajanja trofeja i igranja bitnih utakmica, em najveci u generaciji em plemenit. Ko ga ne bi volio takvog :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 jan 2016, 23:06

Kobe Bryant je napisao/la:@Bernard, sad sam na mobitelu, ali sam citao na espn i sve ostale liste ne samo za pg i c. Btw. konačno realna lista espn što se tiče centara ;-)
I PFs su fino odradili barem prvih 6.
filip13 je napisao/la:po meni hakeem ispred shaqa,ostalo ok
To i možda Ewinga izbaciti iz 10 ili staviti na nižu poziciju.

@Epi @Kobe priznajte da bi vas dobili da nije bilo Manuove povrede 2008. :P Taj i onaj poraz 2004. zamjeram Popu. Phil je uvijek bio jači od njega ingame decisions, a te serije se nisu trebale izgubiti i pored te povrede Manua u drugoj.
2003. ne možete opravdati ničim drugim osim tim što je Duncan odigrao historijsku seriju, a i cijeli playoff. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jan 2016, 23:06

Gdje vam je Bosh?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 23:13

Kawhi je napisao/la:
@Epi @Kobe priznajte da bi vas dobili da nije bilo Manuove povrede 2008. :P Taj i onaj poraz 2004. zamjeram Popu. Phil je uvijek bio jači od njega ingame decisions, a te serije se nisu trebale izgubiti i pored te povrede Manua u drugoj.
2003. ne možete opravdati ničim drugim osim tim što je Duncan odigrao historijsku seriju, a i cijeli playoff. :kafa:
Kobe vas je sam tu pobjedio, niste imali sanse protiv najveceg u generaciji tu, da je Manu bio 100% mozda bi izvukli eventualno jos jednu tekmu al onako nalozenog Kobeta se nije moglo dobit. Jos sad ja da povlacim SBBKBB da je Bynum bio zdrav tu i da smo imali kompletnu najbolju visoku liniju lige ...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 jan 2016, 23:15

Sta mislite o trejdu Millsap za Lovea? Ko kaze ne?

Love je uzasan fit defanzivno, a s obzirom da u napadu ne isporucuje, ocekujem da Cavsi pokusaju neki trejd s njim.
Po meni su Hawksi tu na gubitku, ali Love iz Minnya je jedan od najboljih scorera lige a Atlanti nedostaje upravo to.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jan 2016, 23:18

Epidaurus je napisao/la:Jbg, pustio covjek i levatskim ekipama da osjete slast osvajanja trofeja i igranja bitnih utakmica, em najveci u generaciji em plemenit. Ko ga ne bi volio takvog :kafa:
Da je najveci u generaciji- to OK.... cim je Wade to potvrdio i udario pečat - onda je to tako.

Ali Mamba i plemenitost :shock: :rol: nespojivi pojmovi :tralala:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 23:19

Clutch je napisao/la:Sta mislite o trejdu Millsap za Lovea? Ko kaze ne?

Love je uzasan fit defanzivno, a s obzirom da u napadu ne isporucuje, ocekujem da Cavsi pokusaju neki trejd s njim.
Po meni su Hawksi tu na gubitku, ali Love iz Minnya je jedan od najboljih scorera lige a Atlanti nedostaje upravo to.
Pa nisu Hawski naograisali da dadnu Millsapa za Lovea, koji ce im klinac taj prekvalifikovani sljaker. Cavsima bi dosta dobro dosao za evenutalni obracun sa Dubsima al opet on i LeBron bi samo preklapali jedan drugom teren jer su slicni profili igraca. Cavsima treba neko tipa Bosha samo sto je Bosh unikatan igrac u ligi i Riley ga ne bi dao za Lovea ni u ludilu.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 23:30

let3 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Jbg, pustio covjek i levatskim ekipama da osjete slast osvajanja trofeja i igranja bitnih utakmica, em najveci u generaciji em plemenit. Ko ga ne bi volio takvog :kafa:
Da je najveci u generaciji- to OK.... cim je Wade to potvrdio i udario pečat - onda je to tako.

Pa zar ne vidis da je pustio ovoj djecici poput Stepha, Kawhija, Duranta, Westbrooka i slicnih da se bore za titule i takmice da budu najbolji, kako ne vidis plemenitost doktora kosarke tu ? :kafa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 jan 2016, 23:32

Epidaurus je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Sta mislite o trejdu Millsap za Lovea? Ko kaze ne?

Pa nisu Hawski naograisali da dadnu Millsapa za Lovea, koji ce im klinac taj prekvalifikovani sljaker. Cavsima bi dosta dobro dosao za evenutalni obracun sa Dubsima al opet on i LeBron bi samo preklapali jedan drugom teren jer su slicni profili igraca. Cavsima treba neko tipa Bosha samo sto je Bosh unikatan igrac u ligi i Riley ga ne bi dao za Lovea ni u ludilu.
Tako nekako.
During his six years in Minnesota, he shot only 111 corner threes according to Basketball-Reference. Last year alone he shot 126 in Cleveland, and only made 36.5% of them. If you're going to pay a guy the max, you at least need to make some effort to work with him and get him into positions to succeed.
Ali ipak nije sve ni do njega. Ovo je smijesan podatak.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 19 jan 2016, 23:33

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jan 2016, 23:39

Lakersima je poklonjena titula 2002. 2003. i 2004. nisu uzeli sa Kobajom i Shaqom. Tako da je upitno da li bi uzeli i da je Shaq ostao. :kafa:
Rekao sam da necu protiv Kobaje vise pisati zbog tebe, pa nek ostane na ovome. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jan 2016, 23:55

Greivis je napisao/la:
Lakersima je poklonjena titula 2002. 2003. i 2004. nisu uzeli sa Kobajom i Shaqom. Tako da je upitno da li bi uzeli i da je Shaq ostao. :kafa:
Rekao sam da necu protiv Kobaje vise pisati zbog tebe, pa nek ostane na ovome. :kafa:
Dobro, 2002. je bilo ono sranje s Kingsima al opet bolja smo ekipa od njih kako god bili. 2004. titula nije uzeta iz samo jednog razloga a to je sto niko nije pricao ni sa kim i sto je sva ekipa bila u sranju. Shaqa boljela ona stvar, Maloneu puklo koljeno, Kobeu iz sudnice na utakmice dolazio itd itd ... Cak smo i takvi uspjeli doc do finala i vjerovatno bi uzeli da smo bar Malonea imali. Al kako god SBBKBB prica. Samo malo mi je nevjerovatno da ne bi uzeli minimalno 2 titule da je Shaq ostao obzirom da je Shaq uzeo s Wadeom titulu, a u tom trenutku je Kobe bio najbolji igrac lige.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jan 2016, 00:08

Epidaurus je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Pa zar ne vidis da je pustio ovoj djecici poput Stepha, Kawhija, Duranta, Westbrooka i slicnih da se bore za titule i takmice da budu najbolji, kako ne vidis plemenitost doktora kosarke tu ? :kafa:
sve u redu, ali ne diraj mi Kawhija :nene: to je pravi momak na svom mjestu 1/1 :thumbup:

Durantula i Westbrook su potpuno nebitni likovi, manijakalni nabijaci licne statistike koji nikad nece doci do vode da se napiju, tj. do titule :crazy:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jan 2016, 00:13

let3 je napisao/la: sve u redu, ali ne diraj mi Kawhija :nene: to je pravi momak na svom mjestu 1/1 :thumbup:

Durantula i Westbrook su potpuno nebitni likovi, manijakalni nabijaci licne statistike koji nece doci do vode da se napiju, tj. do titule :crazy:
Dzaba mu sve, za dr. Mambu je malo dijete i uvijek ce to biti. Uostalom jedini covjek koji je po velicini u istoj recenici sa Mambom je Big Fundamental i donekle ovaj sa 2-4 scoreom u finalima al i on je jos uvijek mali za ovu dvojicu :kafa:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 jan 2016, 00:27

Clutch je napisao/la:
During his six years in Minnesota, he shot only 111 corner threes according to Basketball-Reference. Last year alone he shot 126 in Cleveland, and only made 36.5% of them. If you're going to pay a guy the max, you at least need to make some effort to work with him and get him into positions to succeed.
Ali ipak nije sve ni do njega. Ovo je smijesan podatak.
lijepo ga je Bosh upozorio da je zaj3bano igrati sa Bronom :zviz:

:thumbup:
The Charlotte Hornets announced today that forward Michael Kidd-Gilchrist has been cleared for full-contact practice by team orthopedist Dr. Marcus Cook.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jan 2016, 00:32

@Epidaurus brate, jesi li procitao ovu kolumnu Avdije o Mambi....zanimljivo štivo

http://****/a569245/Kolumne/Edin-Av ... srdni.html

izdvajam jedan dio:
Čovjek koji je osvojio pet titula, pogodio čitavo skladište odlučujućih šuteva, čovjek koji nam je podario 81 poen u jednom meču, koji je iz sudnice rješavao playoff utakmice, koji je vratio svjetski košarkaški poredak maestralnom završnicom protiv Španije u Pekingu dok su većini saigrača klecala koljena, izgleda će košarkašku penziju dočekati loveći rekord Kareema Abdul Jabbara.
Sjeti se i sam, bilo je to u finalu na OI u Pekingu 2008....španci (tada ubjedljivo najbolja neamerička ekipa) su se opasno približili, imali svoj momentum, bili u naletu, što se kaže u narodu uhvatili jenkije za jaja :mrgreen: , Wade je ispucao svoju kvotu i stao, haman citava US selekcija je zakocila pred kraj i "posakirivali" se na terenu...i onda je Mamba odlucio da uzme stvar u svoje ruke - uzeo loptu, sasuo par trica u špancima u facu i ugasio im svjetlo...i sve to, ko da je neki šuterski trening u pitanju, a ne finale Olimpijade :urnebes:

E tad je pokazao da je Igrac sa velikim I....i sam coach K je to nakon meča izjavio.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 20 jan 2016, 00:39

let3 je napisao/la:@Epidaurus brate, jesi li procitao ovu kolumnu Avdije o Mambi....zanimljivo štivo

http://****/a569245/Kolumne/Edin-Avdic/Kobi-Nemilosrdni.html

izdvajam jedan dio:
Čovjek koji je osvojio pet titula, pogodio čitavo skladište odlučujućih šuteva, čovjek koji nam je podario 81 poen u jednom meču, koji je iz sudnice rješavao playoff utakmice, koji je vratio svjetski košarkaški poredak maestralnom završnicom protiv Španije u Pekingu dok su većini saigrača klecala koljena, izgleda će košarkašku penziju dočekati loveći rekord Kareema Abdul Jabbara.
Sjeti se i sam, bilo je to u finalu na OI u Pekingu 2008....španci (tada ubjedljivo najbolja neamerička ekipa) su se opasno približili, imali svoj momentum, bili u naletu, što se kaže u narodu uhvatili jenkije za jaja :mrgreen: , Wade je ispucao svoju kvotu i stao, haman citava US selekcija je zakocila pred kraj i "posakirivali" se na terenu...i onda je Mamba odlucio da uzme stvar u svoje ruke - uzeo loptu, sasuo par trica u špancima u facu i ugasio im svjetlo...i sve to, ko da je neki šuterski trening u pitanju, a ne finale Olimpijade :urnebes:

E tad je pokazao da je Igrac sa velikim I....i sam coach K je to nakon meča izjavio.
[youtube][/youtube]
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: 2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la Lillard » 20 jan 2016, 00:40

Kakav odron je ova tema postala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.