BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
A hljeb te ne yebo udjem na fake taxi, ona nije ni rekla da nema da mu plati a ja vec svoje obavio. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kad sad bahne LaDecima 

Ja hodam sa Eugenie Bouchard ima dva mjeseca, ona ni nezna

- pravnik1981
- Kontakt:
Gledaj face ko da je neko tavom udaroCOYS je napisao/la:
cibulkova

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Prikazuju i Damirov teren, a ja sam cuo sad kad je komentator potvrdio da ce prenositi Basica.. za Damira mozda kombinovani prenos neki nesto??? jel sta spominjao ja se ne ukljucih na vrijeme da ga slusam 
@pinoglavi
ahahahah ma ne bi mu popustio nema sanse, da nije admin uletio raspravljali bi do 8 ujutro ako treba
BOUCHARD

@pinoglavi
ahahahah ma ne bi mu popustio nema sanse, da nije admin uletio raspravljali bi do 8 ujutro ako treba

BOUCHARD

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Nista od Damira na Eurosportu, jedino ako Masa brzo zavrsi sa Sasnovich moguce da predju na Damira.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Neki bas nemaju ukusa iako o okusima se ne raspravlja, al' et'.
Jos pola sata odgodjeno
- Partenopei
- Kontakt:
Ma bolje da ga ne prenose. Kada god su ga prenosili(Arena, SK i ES) on je glatko popusio.AnkleBreaker je napisao/la:Nista od Damira na Eurosportu, jedino ako Masa brzo zavrsi sa Sasnovich moguce da predju na Damira.
Kao sto rekoh maloprije, kisa ce tek prestati oko 2, tako da ocekujem da Damir izadje na teren oko pola 3.nJoy je napisao/la:Jos pola sata odgodjeno
Zadnja izmjena: Partenopei, dana/u 20 jan 2016, 01:14, ukupno mijenjano 2 puta.
BEZ SPAMANJA S OVIM FOTKAMA
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
i ja kazem, pored zive Bouchard da im se svidja neka druga teniserka, sramotahurem je napisao/la:Neki bas nemaju ukusa iako o ukusima se ne raspravlja, al' et'.

Pyro is not a crime !
Ma ne sekiraj se tebra, bit ce kad Bog odrediCaptain4 je napisao/la:Tek u 2 i to sa upitnikom ..

Nad tobom sunce najljepše sja
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Lisicki pa sve ostale.

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Ljudi budimo realni...
Hoćeš i ja da budem realan?

Hoćeš i ja da budem realan?
Upravopinoglavi je napisao/la:Ma ne sekiraj se tebra, bit ce kad Bog odrediCaptain4 je napisao/la:Tek u 2 i to sa upitnikom ..

Možda ova kiša pomogne Damiru , teren će biti dosta klizav

"We need to suffer. And we need to fight."
Carla Suarez Navarro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.