BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Realno da je prosao to bi bilo zbog povrede Gofana, ocito da je covjek bio polumrtav set i po. A i Edmunda je prosao zbog povrede. Nema veze, dobro je i ovo.
- Partenopei
- Kontakt:
Ubi Mirza servisom hahahahaha
Ubi Mirza Berdiha servom. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Joj hebem ti tenis... 3 set imao 4-1 i prokocka... Kako hebem mu Belgiju i led... Jbt, komotno je mogao proc ovog zutokljunca

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nije dobro. Mogao ga je dobiti u 3. setu. Kakva **** ljudi mojiVGS je napisao/la:Realno da je prosao to bi bilo zbog povrede Gofana, ocito da je covjek bio polumrtav set i po. A i Edmunda je prosao zbog povrede. Nema veze, dobro je i ovo.
"We need to suffer. And we need to fight."
Što ti je reći dobro odmjerena drskost. Bravo, Mirza.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
neka vjezba servu, nadje dobrog psihologa i mogao bi da bude legitiman top 50 igrac, sto bi mu bilo sasvim dovoljno da zivi lagodno do kraja zivota
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jan 2016, 04:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Bravo Basicu
ACE 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ma Mirza 3 puta bolji igrac od Damira, i to je za mene uvijek i zauvijek..
Servisi Mirze, skoro svaki preko 200 km/h

Ajde Damire sad

Ajde Damire sad

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jei li vidio mozda Serenu kako hoda kad gubi covjek bi rekao da joj je ostalo jos 15 minuta zivota, isto i sa ovim **** malim glume povrede da bi uticali na protivnika psiholoski, a ovaj nas nema psihe uopste tako da je ta taktika belgijanca bila puni pogodakVGS je napisao/la:Realno da je prosao to bi bilo zbog povrede Gofana, ocito da je covjek bio polumrtav set i po. A i Edmunda je prosao zbog povrede. Nema veze, dobro je i ovo.
This time next year we'll be millionaires.
Mirza
Hajde Damire skoncentrisi se.

Hajde Damire skoncentrisi se.
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 20 jan 2016, 04:45, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
tako brate ubij servisom ,tako se postaje igrac !!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Re: RE: Re: BiH Tenis
Ili da je i babi muda bila bi deda.Captain4 je napisao/la:E moj Damire. Samo da imaš servis i da nisi psihički nestabilan gdje bi ti kraj bio.
Ne znam ko je veci idiot,ja sto sam se ponado da on moze dobit ovo il covjek koji nakon sto razvali picku svom protivniku sa 6:0 u drugom setu i povede sa 4:1 u trecem kojeg ispusi sa 6 uzastopno izgubljenih gemova.
Ma mars u picku maternu ba,objesi si se ba.
Psihicki nestabilan...pa iz koje te ludare pustise mamu ti ****?!(ne ti C4ptain)
Sta je trebo uradit Goffin nakon sto je izgubio set sa 6:0?
Iz one torbe gdje drzi banane i sokove izvadit pistolj i igrat ruski rulet za vrijeme pauze?
Bjezi ba u **** i tenis sto ga igras uopste.
Bezze ispizdi.
kad mu baba kaže na kraju meča "uči damire sine, uči"
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Šteta što Damir ne ide na Berdycha , a Mirza na Goffina. Mirza bi ga razvalio.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.