BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ne daj se Mirza molim tee
uči kad si lud za lopteLjumanM95 je napisao/la:kad mu baba kaže na kraju meča "uči damire sine, uči"
Nad tobom sunce najljepše sja
Daj te dobar link za Mirzu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
bravo to je to..u srz si ga ubo..Dzoni je napisao/la:Ili da je i babi muda bila bi deda.Captain4 je napisao/la:E moj Damire. Samo da imaš servis i da nisi psihički nestabilan gdje bi ti kraj bio.
Ne znam ko je veci idiot,ja sto sam se ponado da on moze dobit ovo il covjek koji nakon sto razvali picku svom protivniku sa 6:0 u drugom setu i povede sa 4:1 u trecem kojeg ispusi sa 6 uzastopno izgubljenih gemova.
Ma mars u picku maternu ba,objesi si se ba.
Psihicki nestabilan...pa iz koje te ludare pustise mamu ti ****?!(ne ti C4ptain)
Sta je trebo uradit Goffin nakon sto je izgubio set sa 6:0?
Iz one torbe gdje drzi banane i sokove izvadit pistolj i igrat ruski rulet za vrijeme pauze?
Bjezi ba u **** i tenis sto ga igras uopste.
Bezze ispizdi.
- madridista4ever
- Kontakt:
upravo to, dobro si rekao. ništa on nije bio povrijeđen, to je sve taktika bila i nakon 3:1 u 3. kad mu je doktor došao i gledo ga nešta lafo pito hoćeš nastaviti, damir poslije toga počeo nonšalantno igrati kontajući da će predati a ako neće da će ga lahko uzeti opet.. hoće al u ku.rcu, zbog toga je ovaj 16. igrač svijeta, a damir 82..Momciluk je napisao/la:Jei li vidio mozda Serenu kako hoda kad gubi covjek bi rekao da joj je ostalo jos 15 minuta zivota, isto i sa ovim **** malim glume povrede da bi uticali na protivnika psiholoski, a ovaj nas nema psihe uopste tako da je ta taktika belgijanca bila puni pogodakVGS je napisao/la:Realno da je prosao to bi bilo zbog povrede Gofana, ocito da je covjek bio polumrtav set i po. A i Edmunda je prosao zbog povrede. Nema veze, dobro je i ovo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma joj kako igras Mirzaa svaka ti cast..

2-2 bravo momcino.

2-2 bravo momcino.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 20 jan 2016, 04:49, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mirza da izgubi 3-0 sa po dva uzeta gamea treba mu čestitat

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Mirza ce uskoro i po ATP listi pokazati da je bolji od psihica damira
Bravo Mirzaaaaa

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sad ja zbog ovog psihičkog raspada nemam snage gledati Mirzinu fantastičnu igru
Edit: sad spominješ treći set i 4-1, e moj damire
Edit: sad spominješ treći set i 4-1, e moj damire
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 jan 2016, 04:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- LARSSONCHE
- Kontakt:
damire ne brini se, ima jedan gori do tebe to je Del Bonis
evo spominje treci set. kako je labilan samo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Isti sam.pinoglavi je napisao/la:Sad ja zbog ovog psihičkog raspada nemam snage gledati Mirzinu fantastičnu igru

15.10.2013.
Mogao bi Mirza ovo i uzet kolko god izgledalo nemoguce, a kad bi dobio ni 1/4 finale nije daleko jer je Berdych najjaci u ovom dijelu zdrijeba... auu jesam optimistican sam sebe iznenadi 

This time next year we'll be millionaires.
- Partenopei
- Kontakt:
Mirza

-
- Kontakt:
Šta kaže ovo Boga ti ? " ... kod 4 1 u trećem setu nisam ga dobio ... " ?
mene su ovdje razapinjali kada sam rekao da je Mirza bolji igrac od Damira....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.