BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Što će se vješat, kapnulo 42k dolara u džep.pinoglavi je napisao/la:Samo da se ne objesi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Klocno jedna klocerska
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Nije valjda da ga Olivo tuceLARSSONCHE je napisao/la:damire ne brini se, ima jedan gori do tebe to je Del Bonis

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
- Kontakt:
Recite mi molim sta je ovo bilo?
Eeee moj Damire, haj ti fino kod nekog psihića inače ćeš samo nazadovati.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trebo je uzeti onaj treci set .Trebo ye uzeti treci yebeni set !
Nema veze, očekivano je bilo da padne nakon 3. seta, šta je tu je, idemo dalje
Ne vrijedi se okretati prema već sada prošlosti

Ne vrijedi se okretati prema već sada prošlosti

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ma nea sanse realnoMomciluk je napisao/la:Mogao bi Mirza ovo i uzet kolko god izgledalo nemoguce, a kad bi dobio ni 1/4 finale nije daleko jer je Berdych najjaci u ovom dijelu zdrijeba... auu jesam optimistican sam sebe iznenadi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Partenopei
- Kontakt:
Samo cuvaj servis Mirzoni...
lik je 16 na atp listi
Ma daaaaaaaaaaaaaaj hahahahahahahahaMomciluk je napisao/la:Mogao bi Mirza ovo i uzet kolko god izgledalo nemoguce, a kad bi dobio ni 1/4 finale nije daleko jer je Berdych najjaci u ovom dijelu zdrijeba... auu jesam optimistican sam sebe iznenadi
"We need to suffer. And we need to fight."
ma yebo pare, ovo kad se izgubi tesko te pare utjeseKaunas je napisao/la:Što će se vješat, kapnulo 42k dolara u džep.pinoglavi je napisao/la:Samo da se ne objesi
Nad tobom sunce najljepše sja
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Jbt bog, vodio 5 1 i servira i sad 5 5AnkleBreaker je napisao/la:Nije valjda da ga Olivo tuceLARSSONCHE je napisao/la:damire ne brini se, ima jedan gori do tebe to je Del Bonis
-
- Kontakt:
Damire uci od Mirze 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E moj Damire, nije ovaj tebe pobjedio već ti sam sebe. Servis moraš popravit, jače ga udarat.
Kako mi u svakom sportu moramo spominjat "da je ono uzeo, pobjedio bi..." neka više uzmu.

Kako mi u svakom sportu moramo spominjat "da je ono uzeo, pobjedio bi..." neka više uzmu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
mirza ne yebe berdiha 1%

Jest 16. samo što je mogao izgubiti 1. set vrlo lagano , o 3. neću pričati katastrofa jednostavno. Damire vrati se u glumu , manji je stres.COYS je napisao/la:lik je 16 na atp listi
"We need to suffer. And we need to fight."
Sad si ti ispo "krivac"i nista licno ali zasto se ovoliko moraju u negativnom smislu spominjati Damir i Mirza?? Zasto uvijek se mora jedan blatiti a jedan uzdisati u nebesa? Kao mozda jedan od najveci fanova Damira na ovom forumu, koji ga je pratio i na prvim fjucersima i ja sam extremno razocaran ali zasto sr*ti po covjeku. Izgubijo je mec u trecem setu, ovo je formalnost bila. Damir ocito nije dosjeo necemu vecem nego sto je ovo danas. I to su cinjenice. Ne sumjam da ce jednog dana igrati i zavrsnice GS, sto ce se mnogi sad smijati kad citaju. DaBogda uvijek imali po nekoliko tenisera i teniserki u vrhu svijeta ali neki se moraju upitati sta oni zele sa svojim komentarima. Sutra ce biti obrnuto i to je okej. To je sport. Onaj kome dobro ide uvijek ce imati simpatije vise.delinjo je napisao/la:mene su ovdje razapinjali kada sam rekao da je Mirza bolji igrac od Damira....
Steta za ovu priliku Damire ali nije ni kraj svijeta.
Sretno Mirza!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.