BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sad kad ovi navijači sa Džumijevog meča nalete na Mirzin. Idemo sad , Mirza majstore , ne damo te nikome. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
**** vas sve Damir u picku... Sta koji **** serete? Vratite se nekoliko postiva unazad pa ce te vidit koliko ste ga dizali u nebesa, a sad je kloc, psihopata, ludjak itd.!? I ja sam iznerviran kao i svi vi, slazem se da ima najvise problema sa servom i psihom, ali tako ga vrijedjat, a prije sat-dva ga dizali u nebesa. Meni se vise ni ne gleda tenis, ali hajde, nije kraj svijeta, tek ,u je 24godine. Morao je u 3 setu na 4-1 pobijedit, ali je to psihicki pao kao i mnogo puta, i eto, izgubi. Imamo mi i Basica, ali ne do Bog da sad Mirza povede, pa da ga onda Berdych nabusi. Bilo bi Mirza ovo, Mirza ono.
Tipicno za nas Bosnje! Ajdee Mirzaa!!
Tipicno za nas Bosnje! Ajdee Mirzaa!!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
da, ali nikad nije prosao 2 kolo na ao, imao je damir sansu za razliku od mirzeCOYS je napisao/la:lik je 16 na atp listi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Sad si ti ispo "krivac"i nista licno ali zasto se ovoliko moraju u negativnom smislu spominjati Damir i Mirza?? Zasto uvijek se mora jedan blatiti a jedan uzdisati u nebesa? Kao mozda jedan od najveci fanova Damira na ovom forumu, koji ga je pratio i na prvim fjucersima i ja sam extremno razocaran ali zasto sr*ti po covjeku. Izgubijo je mec u trecem setu, ovo je formalnost bila. Damir ocito nije dosjeo necemu vecem nego sto je ovo danas. I to su cinjenice. Ne sumjam da ce jednog dana igrati i zavrsnice GS, sto ce se mnogi sad smijati kad citaju. DaBogda uvijek imali po nekoliko tenisera i teniserki u vrhu svijeta ali neki se moraju upitati sta oni zele sa svojim komentarima. Sutra ce biti obrnuto i to je okej. To je sport. Onaj kome dobro ide uvijek ce imati simpatije vise.delinjo je napisao/la:mene su ovdje razapinjali kada sam rekao da je Mirza bolji igrac od Damira....
Steta za ovu priliku Damire ali nije ni kraj svijeta.
Sretno Mirza!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Haj ako nista pogodio sam da ce bit 3:1 za Gofneta 
Jbg nema bez serve nista, bar ne na hardu. Ali eto hvala mu sto nam je dao nadu, i sto mu je mazno onaj set 6:0. Bice bolje valjda.
Mirza bi mogo definitivno do bar 1 TB-a.

Jbg nema bez serve nista, bar ne na hardu. Ali eto hvala mu sto nam je dao nadu, i sto mu je mazno onaj set 6:0. Bice bolje valjda.
Mirza bi mogo definitivno do bar 1 TB-a.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Jedino što mi je žao navijača koji su gledali i onih koji su ispite zanemarili
Ništa idemo dalje , sretno Mirza nije sramota od ovakve igračine izgubiti!

Ništa idemo dalje , sretno Mirza nije sramota od ovakve igračine izgubiti!
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja ne komentarise Damira jer sam iznerviran pa da malo ispusem. A Mirza izgleda odlicno na terenu mada ne vjerujem da ce moci dugo izdurati...vidjet cemo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Šteta za Damira. Dobar meč za njega ali opet par padova. Još on ući na ovom nivou. Mirza solidno ali Berdih je svijet za sebe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ne mora...Damketa gotivim ko brata....i svaka mu cast...nikad ga ne bi blatio...gine za ovu zemlju...nema uslova...samo pricam o igrackim kvalitetima...moje misljenje mnogi se ne slazu Boze mojsajo10 je napisao/la:Sad si ti ispo "krivac"i nista licno ali zasto se ovoliko moraju u negativnom smislu spominjati Damir i Mirza?? Zasto uvijek se mora jedan blatiti a jedan uzdisati u nebesa? Kao mozda jedan od najveci fanova Damira na ovom forumu, koji ga je pratio i na prvim fjucersima i ja sam extremno razocaran ali zasto sr*ti po covjeku. Izgubijo je mec u trecem setu, ovo je formalnost bila. Damir ocito nije dosjeo necemu vecem nego sto je ovo danas. I to su cinjenice. Ne sumjam da ce jednog dana igrati i zavrsnice GS, sto ce se mnogi sad smijati kad citaju. DaBogda uvijek imali po nekoliko tenisera i teniserki u vrhu svijeta ali neki se moraju upitati sta oni zele sa svojim komentarima. Sutra ce biti obrnuto i to je okej. To je sport. Onaj kome dobro ide uvijek ce imati simpatije vise.delinjo je napisao/la:mene su ovdje razapinjali kada sam rekao da je Mirza bolji igrac od Damira....
Sretno Mirza!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo Decima

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Bravo Mirza, odlicna igra, nemas gresaka kao onaj Damir, izmislio si tenis za njega, od servisa pa do stabilnosti odnosno nerviranja 

napravise od mirze siromaha komentatori
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

15.10.2013.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Moj je komentar bio vise prema mnogim drugima ovdje koje do jucer nikad nisam ni vidio ali i to pokazuje da nasi teniseri rade nesto dobro pa se ukljucuje i nova publika, mozda zato i ne marim na vecinu losi komentara i usporeda kako je Mirza Federer za Damira ili slicno. Ti si mi eto naisao na ruku sto bi se reklo. Halali.delinjo je napisao/la:Ne mora...Damketa gotivim ko brata....i svaka mu cast...nikad ga ne bi blatio...gine za ovu zemlju...nema uslova...samo pricam o igrackim kvalitetima...moje misljenje mnogi se ne slazu Boze mojsajo10 je napisao/la:Sad si ti ispo "krivac"i nista licno ali zasto se ovoliko moraju u negativnom smislu spominjati Damir i Mirza?? Zasto uvijek se mora jedan blatiti a jedan uzdisati u nebesa? Kao mozda jedan od najveci fanova Damira na ovom forumu, koji ga je pratio i na prvim fjucersima i ja sam extremno razocaran ali zasto sr*ti po covjeku. Izgubijo je mec u trecem setu, ovo je formalnost bila. Damir ocito nije dosjeo necemu vecem nego sto je ovo danas. I to su cinjenice. Ne sumjam da ce jednog dana igrati i zavrsnice GS, sto ce se mnogi sad smijati kad citaju. DaBogda uvijek imali po nekoliko tenisera i teniserki u vrhu svijeta ali neki se moraju upitati sta oni zele sa svojim komentarima. Sutra ce biti obrnuto i to je okej. To je sport. Onaj kome dobro ide uvijek ce imati simpatije vise.delinjo je napisao/la:mene su ovdje razapinjali kada sam rekao da je Mirza bolji igrac od Damira....
Sretno Mirza!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Steta Mirza, bravo majstore ponosan sam na tebe kako god 

Mirza, nema veze, glavu gore.

15.10.2013.
Više bih volio da sam gledao kako Berdych pobijeđuje Mirzu 3-0 u setovima nego Damira i njegovu psihu ..
"We need to suffer. And we need to fight."
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ma sve ok...svi oni moraju puno raditi da nadoknade nedostatke koje imaji...i Mirza i Damir...ali kad nemaju uslova tesko je...da drzava ulaze njihovi rezultati bi bili puno boljisajo10 je napisao/la:Moj je komentar bio vise prema mnogim drugima ovdje koje do jucer nikad nisam ni vidio ali i to pokazuje da nasi teniseri rade nesto dobro pa se ukljucuje i nova publika, mozda zato i ne marim na vecinu losi komentara i usporeda kako je Mirza Federer za Damira ili slicno. Ti si mi eto naisao na ruku sto bi se reklo. Halali.delinjo je napisao/la:Ne mora...Damketa gotivim ko brata....i svaka mu cast...nikad ga ne bi blatio...gine za ovu zemlju...nema uslova...samo pricam o igrackim kvalitetima...moje misljenje mnogi se ne slazu Boze mojsajo10 je napisao/la: Sad si ti ispo "krivac"i nista licno ali zasto se ovoliko moraju u negativnom smislu spominjati Damir i Mirza?? Zasto uvijek se mora jedan blatiti a jedan uzdisati u nebesa? Kao mozda jedan od najveci fanova Damira na ovom forumu, koji ga je pratio i na prvim fjucersima i ja sam extremno razocaran ali zasto sr*ti po covjeku. Izgubijo je mec u trecem setu, ovo je formalnost bila. Damir ocito nije dosjeo necemu vecem nego sto je ovo danas. I to su cinjenice. Ne sumjam da ce jednog dana igrati i zavrsnice GS, sto ce se mnogi sad smijati kad citaju. DaBogda uvijek imali po nekoliko tenisera i teniserki u vrhu svijeta ali neki se moraju upitati sta oni zele sa svojim komentarima. Sutra ce biti obrnuto i to je okej. To je sport. Onaj kome dobro ide uvijek ce imati simpatije vise.
Sretno Mirza!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ybt chalenge, koji ga qrac trazis 
@dreamer sta su tacno rekli, ja gledam na es2 i ovaj sasvim korektno komentira

@dreamer sta su tacno rekli, ja gledam na es2 i ovaj sasvim korektno komentira
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.