Koliko vrijedi na transfermarktu?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad vrijedi 2miliona, na ljeto 4 milionaGator je napisao/la:Koliko vrijedi na transfermarktu?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
hoćel imat cijenu ko Dulja?Zukanovic je napisao/la:nijebagrcavi je napisao/la:Robben?Zukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- jaludovolimte
- Kontakt:
Hoće ako mu zabranimo facebookbagrcavi je napisao/la:hoćel imat cijenu ko Dulja?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
#izdrzikono nije sve u fejsu.
Stvarno mislim da Edisu treba pomoc u strucnom stabu.
Nemre to vajik on sam radit, dajder mu pomoci da ne rinta samokana.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
joj sta je ovo zatisje pred buru vako ovo se nemere izdurat, nema ni ajzeje, neku noc se napili, zvao me na kafu a zavrsili pjani u jarku..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Jeste to proslavili vijest da je Joco otisao u Radnik da zabije fukarama i konama i nama omogući tituluMinjore je napisao/la:joj sta je ovo zatisje pred buru vako ovo se nemere izdurat, nema ni ajzeje, neku noc se napili, zvao me na kafu a zavrsili pjani u jarku..

Životni saputnik! 1921
Edisu kao prvo treba dobar (a sta je dobar...MuhamedTM je napisao/la:#izdrzikono nije sve u fejsu.

Jos jedan dan narooode! Sutra napokon prva tekma. Brotnjo away!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Utakmica u 15 sati, biće na FB prenos, biće izvještaj 1921.tv aBd, a vrlo vjerovatno jedan portal će stream radit.
-
- Kontakt:
Na čijem fb? Kluba, vas ili?Ipee je napisao/la:Utakmica u 15 sati, biće na FB prenos, biće izvještaj 1921.tv aBd, a vrlo vjerovatno jedan portal će stream radit.
Životni saputnik! 1921
Kluba, kluba.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Hajde probajte to srediti, barem sada nije tesko stream, moze i telefonom samo da se gledaIpee je napisao/la:Utakmica u 15 sati, biće na FB prenos, biće izvještaj 1921.tv aBd, a vrlo vjerovatno jedan portal će stream radit.

Too ipee svaka cast cijeloj ekipi 1921ba 

Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 20 jan 2016, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nije @super nikakav igrac, obican forumas ko i mi , nemoj da ga prozivasZukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ide ponekad na termin hahah
Minjore je napisao/la:Nije @super nikakav igrac, obican forumas ko i mi , nemoj da ga prozivasZukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.

Dobar je @super igrač, bolji od JoceMinjore je napisao/la:Nije @super nikakav igrac, obican forumas ko i mi , nemoj da ga prozivasZukanovic je napisao/la:Dolazi jedan super igrac u zelju.ako ostane bez povrede onda je to veliko pojacanje.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Svaka čast za 1921.tv, aferim momci

Kad je Super najavio ona četri igrača prije svih novina,portala iitd 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.