SlevinKelevra je napisao/la:
Koef.: 40

Majku im glupu, yebeni drugoligas i samo 0:1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SlevinKelevra je napisao/la:
Koef.: 40
Lagano. Valjda je neko ispratio.Kelner69 je napisao/la:Ako imate sta za lajv stavite na K bondarenko,ajde sto igra strasan tenis nego se i Kuznetsova nesto hvata za misic,izgleda da nije uredu. Kvota oko 2,50'
steta zbog Mirze; povrijedi se na pocetku trece cetvrtine; a bio je dao vec 7 poena... ovo ostalo prodje lagani.SPY je napisao/la:Malo sam ohladio sa ovim amerikancima fala bogu.Uplatim tu i tamo koji tiket čisto da imam šta provjerit kada dođem sa posla.
![]()
Miami - Milovki KP2
MIddleton 19,5 VIŠE
Bosh 19,5 VIŠE
Mirza 13,5 VIŠE
Denver - Oklahoma 211,5 VIŠE
Miami je u dosta lošoj formi, fali tu par igraca u rotaciji još Wade nije na svom nivou u zadnje vrijeme. Večeras je GTD. Milovki je sasvim solidna ekipa koja može parirati Miamiu. Naravno moram i Middletona ispoštovat i večeras jer je trenutno najbolji igrač gostiju. Bosh jedini konstantan u Miamiju što se poena tiče, ukoliko Wade večeras ne nastupi Bosh bi trebao do poluvremena skupit 20 poena.Mirza je u prošlom susretu između ovih ekipa bio najefikasniji igrač Finiksa sa 19 poena. Očekujem i od njega večeras solidnu pariju sa barem 15 poena. Dobija dosta minuta u zadnje vrijeme jer je finix u **** do grla. Denver i Oklahoma, ovdje se očekuje brza utakmica sa dosta poena. Nadam se da nastavljaju tradiciju i večeras. Tipovni nisu sigurice, igrate na vlastitu odgovornost.
Mirza brateuuSPY je napisao/la:Malo sam ohladio sa ovim amerikancima fala bogu.Uplatim tu i tamo koji tiket čisto da imam šta provjerit kada dođem sa posla.
![]()
Miami - Milovki KP2
MIddleton 19,5 VIŠE
Bosh 19,5 VIŠE
Mirza 13,5 VIŠE
Denver - Oklahoma 211,5 VIŠE
Miami je u dosta lošoj formi, fali tu par igraca u rotaciji još Wade nije na svom nivou u zadnje vrijeme. Večeras je GTD. Milovki je sasvim solidna ekipa koja može parirati Miamiu. Naravno moram i Middletona ispoštovat i večeras jer je trenutno najbolji igrač gostiju. Bosh jedini konstantan u Miamiju što se poena tiče, ukoliko Wade večeras ne nastupi Bosh bi trebao do poluvremena skupit 20 poena.Mirza je u prošlom susretu između ovih ekipa bio najefikasniji igrač Finiksa sa 19 poena. Očekujem i od njega večeras solidnu pariju sa barem 15 poena. Dobija dosta minuta u zadnje vrijeme jer je finix u **** do grla. Denver i Oklahoma, ovdje se očekuje brza utakmica sa dosta poena. Nadam se da nastavljaju tradiciju i večeras. Tipovni nisu sigurice, igrate na vlastitu odgovornost.
]InatSilanBosanski je napisao/la:Teletovic 13,5-, Wade 19,5-, Bosh 19,5+, Ellis 14,5+, Wiggins 20,5+, Goffin-Dzumi 28,5+ na 2KM = 71,52KM
postavi tiket ovdje živ bioadmir12345 je napisao/la:Sad cu izmijesat svojih par parova i vasih par prijedloga da vidim kako ce to ic
Ocekujem taj listic ovdje Admire brate miliadmir12345 je napisao/la:Sad cu izmijesat svojih par parova i vasih par prijedloga da vidim kako ce to ic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.