FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 20 jan 2016, 13:59

Vejnović dolazi sutra- prekosutra.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 20 jan 2016, 14:37

Pappy je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Pappy, zašto ste otjerali momka, zato što je balija, je l' :roll:
Zatucana sredina jbg. Ne vrijednujemo različitosti.
:lol: :lol:
i ja bi ga zatjerao.
kod nas prije par god dosao novi trener (bloudek) i odmah na prvi trening s kapom nk zagreb. isli navijaci da mu objasne..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 jan 2016, 14:43

Pappy je napisao/la:Vejnović dolazi sutra- prekosutra.
Garant da slavu brat proslavi...mnogo dobar igrac meni bar jedan od boljih u ekipi...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 jan 2016, 14:48

U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
FaustinoAsprilla je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Pappy, zašto ste otjerali momka, zato što je balija, je l' :roll:
Zatucana sredina jbg. Ne vrijednujemo različitosti.
:lol: :lol:
i ja bi ga zatjerao.
kod nas prije par god dosao novi trener (bloudek) i odmah na prvi trening s kapom nk zagreb. isli navijaci da mu objasne..
Ma brate to je nepoštovanje kluba u koji dolaziš. Nema to nikakve veze sa tim ko je i odakle je. Dolazili su i prije igrači iz Sarajeva i Željezničara, evo ih i ove godine tu opet, pa ih nikad nismo tjerali. Da nije Sarajevo, već bilo koji drugi klub iz Premijer lige, isto bi se postupilo. Ne možeš doći igrati za jedan klub, i pričati kako si srećan, a na trening dolaziti sa drugim obilježjima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jan 2016, 19:50

trebao je brat obući majicu s Ljiljanima :opaopa:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 jan 2016, 20:12

Čovjek dosađuje na raznim temama. Preko 12 hiljada postova u dvije godine dovoljno govori.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 20 jan 2016, 20:42

Pappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz Visokog

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 jan 2016, 21:44

ziher je napisao/la:
Pappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz Visokog
Rekoše mi u klubu. Stiže sad i meni događaj na fejsu da igrate sa Bosnom, pa mi ništa nije jasno. :D Za mene je uoopšte ta utakmica rano za nas, ali eto, dobro će poslužiti da se istrče.
Chinaglia je napisao/la:trebao je brat obući majicu s Ljiljanima :opaopa:
Ništa mu ne bi falilo. Imao si i imaš igrače u klubu koji su nosili te majice, nosili majice Armije BiH, i imali tetovaže Nasera Orića, pa ih eto još u klubu. Doduše istetovirani je otišao. :D

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 jan 2016, 13:40

ziher je napisao/la:
Pappy izgleda ipak da igramo sa Vama ali ne u nedjelju nego u subotu u Visokom, dok nama u nedjelju ostaje tekma sa Bosnom isto u Visokom.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 jan 2016, 21:05

Subota 13:00, stadion Visoko
Mladost - Slavija.

Nedjelja 13:00 stadion Visoko
Bosna - Mladost.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jan 2016, 22:07

ziher je napisao/la:
ziher je napisao/la:
Pappy izgleda ipak da igramo sa Vama ali ne u nedjelju nego u subotu u Visokom, dok nama u nedjelju ostaje tekma sa Bosnom isto u Visokom.
U subotu sam ja i rekao. :D Haj izvedite slabiju postavu protiv nas. Mi nemamo snage ni za poluvrijeme trenutno. :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 jan 2016, 22:22

Vidi stvarno si rekao u subotu :) Vidjet cemo sta ce biti ali mislim da ce to biti kombinovano. Nego Pappy dolazis li u Visoko

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2016, 00:10

ziher je napisao/la:Vidi stvarno si rekao u subotu :) Vidjet cemo sta ce biti ali mislim da ce to biti kombinovano. Nego Pappy dolazis li u Visoko
Vjerovatno hoću. Mada, postoji određena doza šanse i da neću. :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2016, 20:54

Predrag Papaz trenira sa ekipom, vjerovatno će potpisati.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jan 2016, 22:48

Kakav je ovaj Lalovic sto se spominje kao moguce pojacanje Drine? Znate li nesto o tome?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2016, 23:36

trnovica je napisao/la:Kakav je ovaj Lalovic sto se spominje kao moguce pojacanje Drine? Znate li nesto o tome?
Čuj znamo li, pisao o tome. :urnebes:

Vjeruj mi da mi najžalivije pada njegov odlazak, od svih u zadnje dvije godine. Mali je još uvijek junior, kapiten juniorske selekcije, ali već sada se vidi da može da bude odličan igrač. Kod nas je debitovao u prvom timu u Mostaru, a onda protiv Mladosti u Lukavici odigrao više od poluvremena i to na odličan način. Treba mu utakmica, nažalost kod nas su se opet drugi igrači gurali, umjesto da on bude prva zamjena Arsenijeviću, i nije bio ni u planovima za drugi dio, tako da je odlučio da ode. Opet, ima neki problemčić oko papira. Slavija će tražiti lovu za njega, pa ako Drina plati tu simboličnu cifru vaš je.

Ja vjerujem da će vama biti od koristi, ako ga pustite da igra.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jan 2016, 20:01

Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 24 jan 2016, 20:14

Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jan 2016, 20:15

narodniheroj je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?
U kampu Sarajeva.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 24 jan 2016, 20:22

Hvala na odgovoru...sad će te biti opasni jbg. uslovi, ovo-ono, napredak , Evropa i te stvari :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.