Tema za diskusije,pohvale, primjedbe na rad KS BiH
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Mislim da u rječniku pored imena Elmedin Konaković stoji slika crne rupeBassha je napisao/la:Ja bi volio da N.Mandra dobije neku vaznu funkciju u savezu.
A od dini nema se sta pricati vec je receno.
Bassha je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... kic/182155
a molim te ako nije problem i ako znaš, reci tačno ko je zasluzan i koliko će se novca dobiti?TaRgEt_ je napisao/la:Bassha je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... kic/182155
Basha niko ne komentarise ne pljuje, sto je Banka Sparkase potpisala da bude sponzor u naredne 4 godine, a sigurno je moja baba zasluzna.
Zasluzan je onaj i mora biti zasluzan ko radi taj posao za koji je placen, a ne necija baba jer ona nije nadlezna za taj posao.nerminh74 je napisao/la:a molim te ako nije problem i ako znaš, reci tačno ko je zasluzan i koliko će se novca dobiti?TaRgEt_ je napisao/la:Bassha je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... kic/182155
Basha niko ne komentarise ne pljuje, sto je Banka Sparkase potpisala da bude sponzor u naredne 4 godine, a sigurno je moja baba zasluzna.
U-20 je vise logicno da se ukineNedo je napisao/la: znaci da se mora skloniti neka muska selekcija i to ce biti u-16...... ili?
Recimo uz Telecom ce biti jedan od najvecih sponzora, i to pazi bice sponzori svim selekcijama , cak i tvoja firma Uniqa ako tako radis razmislja kako cujem da bude sponzor, međutim BSO nudi jos nesto a to je ona klinika pa ce biti teskoca. Ti znas da sam realan uvijek bio i drago mi je da hoce svi kao Sparkasse banka biti sponzori cvjetali binerminh74 je napisao/la:a molim te ako nije problem i ako znaš, reci tačno ko je zasluzan i koliko će se novca dobiti?TaRgEt_ je napisao/la:Bassha je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... kic/182155
U 20 muska je nepotrebna, ali rekose jos jedna selekcija da ce biti ukinuta, nadam se da ce na u 20 muskoj ostati samo da se ukine procemo bezbolno jako .zaboljisportuBiH je napisao/la:Neće biti vjerovatno U20 muške. Ove sve što su u A diviziji će igrati jer su velike kazne ako odustaneš i ja mislim da onda ne možeš igrati nekoliko godina nikako. U18 ženska će biti jer smo domaćini.
Ovaj trojac o kojem svi pričaju su mnogo toga dobrog uradili. Napravili su i grešaka, ali ovo što se plasiraju na ovom portalu samo vijesti vezane za NUrkića je dno dna. Oni su zaslužni za Sparkasse, ali to će se omalovažavati, a potencirat će se NUrkić. Dno dna novinarstvo.
Ja kako shvatih samo jedna će biti ukinuta, a ima i logike zbog ovoga gore što sam naveo.TaRgEt_ je napisao/la:U 20 muska je nepotrebna, ali rekose jos jedna selekcija da ce biti ukinuta, nadam se da ce na u 20 muskoj ostati samo da se ukine procemo bezbolno jako .zaboljisportuBiH je napisao/la:Neće biti vjerovatno U20 muške. Ove sve što su u A diviziji će igrati jer su velike kazne ako odustaneš i ja mislim da onda ne možeš igrati nekoliko godina nikako. U18 ženska će biti jer smo domaćini.
Ovaj trojac o kojem svi pričaju su mnogo toga dobrog uradili. Napravili su i grešaka, ali ovo što se plasiraju na ovom portalu samo vijesti vezane za NUrkića je dno dna. Oni su zaslužni za Sparkasse, ali to će se omalovažavati, a potencirat će se NUrkić. Dno dna novinarstvo.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja kako shvatih samo jedna će biti ukinuta, a ima i logike zbog ovoga gore što sam naveo.TaRgEt_ je napisao/la:U 20 muska je nepotrebna, ali rekose jos jedna selekcija da ce biti ukinuta, nadam se da ce na u 20 muskoj ostati samo da se ukine procemo bezbolno jako .zaboljisportuBiH je napisao/la:Neće biti vjerovatno U20 muške. Ove sve što su u A diviziji će igrati jer su velike kazne ako odustaneš i ja mislim da onda ne možeš igrati nekoliko godina nikako. U18 ženska će biti jer smo domaćini.
Naravno da znam za UniquTaRgEt_ je napisao/la:Recimo uz Telecom ce biti jedan od najvecih sponzora, i to pazi bice sponzori svim selekcijama , cak i tvoja firma Uniqa ako tako radis razmislja kako cujem da bude sponzor, međutim BSO nudi jos nesto a to je ona klinika pa ce biti teskoca. Ti znas da sam realan uvijek bio i drago mi je da hoce svi kao Sparkasse banka biti sponzori cvjetali binerminh74 je napisao/la:a molim te ako nije problem i ako znaš, reci tačno ko je zasluzan i koliko će se novca dobiti?TaRgEt_ je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.