Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odgovara li sta legendo?Pitar6785 je napisao/la:Mozel ko napravit kakav avator sa nasim grbom.? Hvala.
Drago mi je da si izabrao tajPitar6785 je napisao/la:Ovaj drugi poredu mi se svida.
A što smo doveli golmana to mačku o rep?Majkl je napisao/la:Fakat ne misle valjda u nastavak sezone sa Plakalom na golu,drag mi je i sve ali treba ga negdje posuditi .
Zukanovic je napisao/la:Plakalo nije vise prvi golman.Bojan Pavlovic ce braniti.
Molimo prikljucite Hilmu na aparate..Zukanovic je napisao/la:Plakalo nije vise prvi golman.Bojan Pavlovic ce braniti.
Ok ,sad mi je lakše .Zukanovic je napisao/la:Plakalo nije vise prvi golman.Bojan Pavlovic ce braniti.
Po tvojoj djecijoj logici, stoperski par Pique-mascerano je najbolji svih vremena, jer su primili najmanje golova,a to sto protivnicke ekipe ne mogu ni doci do njih,nema nikakve vezeDenchiNL je napisao/la:jeste a primili 21 gol u mrežu a ovi naši manekeni samo 13bagra je napisao/la:Bolji su stoperi Čelika nego vaši manekeni Kovacevic, Barbaric i Mihojevic, sa tom trojkom osvojit cete Hasetov kup, ostalo mozete samo sanjati.bagra je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/jovo-koj ... ler/140215 Posljednjih godinu i po dana fenomenalno igra u Čeliku, nije star, a moze igrati stopera i desnog beka. Obestecenje nije vece od 20.000KM jer mu na ljeto istice ugovor...vidjećeš u martu kako se kaRao čelik
![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ASD, Benko123, bvsic, Evander, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, Pitar6785, Rodman, Rule_hz, SamoDaKazeem, Seipronto, Semper i 82 gosta.