što? ljevak je latentni zmajčekVirtu4l je napisao/la:Sad si najeb'oFaraonTM je napisao/la:Što se tiče Slovenaca nadam se dobijaju i paralelno sa tim šalju kući Njemce.
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Inače za danas,
M.Hansen (4,5) više, mislim da je vrijeme da prebaci jednu utakmicu na ovom prvenstvu, granica smanjena za dva gola u odnosu na prvu tekmu sa Rusima.
N.Ekberg (4,5) više, u prvoj prešao u drugoj ostao ispod, nek' nastavi u tom ritmu i svi sretni a trebao bi jer je ovo bitna tekma za Šveđane i on kao njihov najbolji i najiskusniji igrač bi definitivno trebao povući ekipu.
L.Nagy (3,5) manje, najrizičniji par (kvota 2,00) danas, ogroman respekt za velikog Mađara al' mislim da sa svojim navikama na ovom prvenstvu (daleko od pune minutaže, i daleko od preuzimanja odgovornosti i uzimanja velikog broja šuteva) ne može preći ovu granicu protiv jedne od najboljih (ako ne najbolje onda sigurno druge) odbrana na svijetu i protiv definitivno najboljeg golmana svijeta, fantastičnog Landina.
Također ako će neko igrati neki ludi listić nek' stavi CG 2, vjerujem da će propišati krv da dobiju bez obzira na objektivnu limitiranost.
M.Hansen (4,5) više, mislim da je vrijeme da prebaci jednu utakmicu na ovom prvenstvu, granica smanjena za dva gola u odnosu na prvu tekmu sa Rusima.
N.Ekberg (4,5) više, u prvoj prešao u drugoj ostao ispod, nek' nastavi u tom ritmu i svi sretni a trebao bi jer je ovo bitna tekma za Šveđane i on kao njihov najbolji i najiskusniji igrač bi definitivno trebao povući ekipu.
L.Nagy (3,5) manje, najrizičniji par (kvota 2,00) danas, ogroman respekt za velikog Mađara al' mislim da sa svojim navikama na ovom prvenstvu (daleko od pune minutaže, i daleko od preuzimanja odgovornosti i uzimanja velikog broja šuteva) ne može preći ovu granicu protiv jedne od najboljih (ako ne najbolje onda sigurno druge) odbrana na svijetu i protiv definitivno najboljeg golmana svijeta, fantastičnog Landina.
Također ako će neko igrati neki ludi listić nek' stavi CG 2, vjerujem da će propišati krv da dobiju bez obzira na objektivnu limitiranost.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Komšija na aparatimaVirtu4l je napisao/la:Sad si najeb'oFaraonTM je napisao/la:Što se tiče Slovenaca nadam se dobijaju i paralelno sa tim šalju kući Njemce.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Pogledaj velike utakmice Hrvatske, vecinu ih rjesavo Balic obranom, presjecena lopta. Sto ti znas o Hrvatskoj? Stupidan ti odgovor. Zna se tko je ovdje glineni golub, rumenige.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je uglavnom nije igrao, a i kad je igrao bio je glineni golub.UltrasNotRed je napisao/la: Ti lijevo stvarno nemas pojma. Nije stvar Balic Karabatic, al'izjaviti da Balic nije obranu igrao je mizerna spoznaja.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jel te stid?FaraonTM je napisao/la:Što se tiče Slovenaca nadam se dobijaju i paralelno sa tim šalju kući Njemce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nikad!samo_lijevo je napisao/la:Jel te stid?FaraonTM je napisao/la:Što se tiče Slovenaca nadam se dobijaju i paralelno sa tim šalju kući Njemce.
@UltrasNotRed
Ma pusti lijevog, vidiš da je dečko rukometni analfabeta
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A možda "mi" i "vi" nismo istoBraveheart23 je napisao/la:Mi smo bili samo na jednom prvenstvu prosle godine kako ja znam... i sada idemo u baraz opet, kakva velika takmicenja
Je l' ti to možda palo na um
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:A možda "mi" i "vi" nismo istoBraveheart23 je napisao/la:Mi smo bili samo na jednom prvenstvu prosle godine kako ja znam... i sada idemo u baraz opet, kakva velika takmicenja![]()
Je l' ti to možda palo na um![]()
Domaćin pušta Cecu na razglas kad Crna Gora da gol 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobra ti taktika za sevape , svaki dan objaviš
"We need to suffer. And we need to fight."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zlu ne trebalo, pita neko svako maloCaptain4 je napisao/la:Dobra ti taktika za sevape , svaki dan objaviš![]()
Crna Gora bezidejna u napadu, izuzev Ševaljevića koji ih drži koliko toliko u utakmici al' ne može ni on sam.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
+1UltrasNotRed je napisao/la:Pogledaj velike utakmice Hrvatske, vecinu ih rjesavo Balic obranom, presjecena lopta. Sto ti znas o Hrvatskoj? Stupidan ti odgovor. Zna se tko je ovdje glineni golub, rumenige.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je uglavnom nije igrao, a i kad je igrao bio je glineni golub.UltrasNotRed je napisao/la: Ti lijevo stvarno nemas pojma. Nije stvar Balic Karabatic, al'izjaviti da Balic nije obranu igrao je mizerna spoznaja.
Balić>Karabatić barem po mom mišljenju, svakom svoje..
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
sportskilaik
- Kontakt:
Gleda li iko Slovence, zna li slucajno sta je s Gajicem ?
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Gledam ja. Igrao prvi 12-13 minuta i izasao. Vjerovatno ce igrati cijelo drugo poluvrijeme.sportskilaik je napisao/la:Gleda li iko Slovence, zna li slucajno sta je s Gajicem ?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
sportskilaik
- Kontakt:
Re: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Ma vidim dao 3 gola i samo nestao sa terena, ovaj play by play uzas nista nema. Reko da se nije povrijedio ili nesto. HvalaAnkleBreaker je napisao/la:Gledam ja. Igrao prvi 12-13 minuta i izasao. Vjerovatno ce igrati cijelo drugo poluvrijeme.sportskilaik je napisao/la:Gleda li iko Slovence, zna li slucajno sta je s Gajicem ?
Raspad Crne Gore...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.