2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Odkad se na ovoj temi nije pisalo o Westbrooku... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kakve sve glupe podatke, statisticke ili ne znam kakve nece izmislit.Donnie Darko je napisao/la:Today's game between Derrick Rose & Steph Curry is the first time two MVP PG's will face off in NBA history.
Isto tako nije prvi put, Rose je igrao protiv Nasha ja mislim nakon MVP sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bandwagoners. Kladim se da prije 3-4 godine GS nije bio ni medju prvih 20.Mavs je napisao/la:
Visi smo od Isaiaha. Ali mogu nas klonirati pa da igramo 4 na 1 i opet bi nas unistio. Jos smo Belmin i ja jedni od rijetkih koji dobro igraju kosarku a da pisu ovdje.Torres_9 je napisao/la:nesto kontam da su ova dvojica visoki po 1,70 pa zato vole patuljka ajezeu
Najbolji play zapada.BernardBarnjak je napisao/la:Odkad se na ovoj temi nije pisalo o Westbrooku...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije igrao.BIHfan je napisao/la:Kakve sve glupe podatke, statisticke ili ne znam kakve nece izmislit.Donnie Darko je napisao/la:Today's game between Derrick Rose & Steph Curry is the first time two MVP PG's will face off in NBA history.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako tebi podatak da se u 2016. godini po prvi puta sastaju da playa MVP-a nije fascinantan, ne znači da drugima nije.BIHfan je napisao/la:Kakve sve glupe podatke, statisticke ili ne znam kakve nece izmislit.Donnie Darko je napisao/la:Today's game between Derrick Rose & Steph Curry is the first time two MVP PG's will face off in NBA history.
I ne, nije igrao protiv Nasha 2011-12.
Ne znam zasto bi taj podatak bio glup. Meni je bilo fascinatno kad sam procitao da se u tolikoj historiji lige nikad dva PG MVP-a nisu sastala.
Kont'o sam propustit' taj mec, al' velik se hype dize. Bullsi ce bit' strasno napaljeni veceras.
Kont'o sam propustit' taj mec, al' velik se hype dize. Bullsi ce bit' strasno napaljeni veceras.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Koji su sve playevi bili mvp lige?Donnie Darko je napisao/la:
Ako tebi podatak da se u 2016. godini po prvi puta sastaju da playa MVP-a nije fascinantan, ne znači da drugima nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bob CousyGreivis je napisao/la:Koji su sve playevi bili mvp lige?Donnie Darko je napisao/la:
Ako tebi podatak da se u 2016. godini po prvi puta sastaju da playa MVP-a nije fascinantan, ne znači da drugima nije.
Oscar Robertson
Magic
Nash
Rose
Curry
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Koji su sve playevi bili mvp lige?Donnie Darko je napisao/la:
Bob Cousy, Oscar Robertson, Magic, Iverson, Nash, Rose & Curry.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iverson je bio dvica kad je osvojio.BernardBarnjak je napisao/la:Greivis je napisao/la:Koji su sve playevi bili mvp lige?Donnie Darko je napisao/la:
Bob Cousy, Oscar Robertson, Magic, Iverson, Nash, Rose & Curry.
Kritičari polako pripremaju teren da pređu na njegovu stranu. @Tuzlak baci poneki hejt, al i on shvata da je trebao slušati mene što se tiče Westbrooka.BernardBarnjak je napisao/la:Odkad se na ovoj temi nije pisalo o Westbrooku...
Wowowowow, Zeke nikad nije bio MVP?Raul_64 je napisao/la: Bob Cousy
Oscar Robertson
Magic
Nash
Rose
Curry
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Drugacija su im imena. Nema potrebe da nagalasavas.Clutch je napisao/la:Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
Sramota da nije bio. Ne znam da je neki igrac sa losijim saigracima uspio vise puta doci do prstena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Malo mu je falilo cini mi se 85 ili 86. Ne znam sada napamet...Clutch je napisao/la:Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Na koga mislis konkretno da je bio los igrac a da je bio clan sampionske generacije pistonsa?Greivis je napisao/la:Drugacija su im imena. Nema potrebe da nagalasavas.Clutch je napisao/la:Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
Sramota da nije bio. Ne znam da je neki igrac sa losijim saigracima uspio vise puta doci do prstena.
Nisam rekao da su losi igraci nego da su najlosiji medju osvajacima.BernardBarnjak je napisao/la:Na koga mislis konkretno da je bio los igrac a da je bio clan sampionske generacije pistonsa?Greivis je napisao/la:Drugacija su im imena. Nema potrebe da nagalasavas.Clutch je napisao/la:Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
Sramota da nije bio. Ne znam da je neki igrac sa losijim saigracima uspio vise puta doci do prstena.![]()
![]()
Ko je bio drugi igrac ekipe im? Uporedi njega sa drugim igracem ostalih ekipa koje su osvajale.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zaboravio si gospodina Hakeema.Greivis je napisao/la:Nisam rekao da su losi igraci nego da su najlosiji medju osvajacima.BernardBarnjak je napisao/la:Na koga mislis konkretno da je bio los igrac a da je bio clan sampionske generacije pistonsa?Greivis je napisao/la: Sramota da nije bio. Ne znam da je neki igrac sa losijim saigracima uspio vise puta doci do prstena.![]()
![]()
Ko je bio drugi igrac ekipe im? Uporedi njega sa drugim igracem ostalih ekipa koje su osvajale.
I to u najjačoj konkurenciji ikad. S onakvim Celticsima i Lakersima i nadolazećim Bullsima.Greivis je napisao/la:Nisam rekao da su losi igraci nego da su najlosiji medju osvajacima.BernardBarnjak je napisao/la:
Na koga mislis konkretno da je bio los igrac a da je bio clan sampionske generacije pistonsa?![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Upravu si Donniele. Zaboravio sam i proslogodisnje prvake. Moja greska.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mozda individualno, kao tim su bili strahota. Mozda i najbolji team chemistry ikad i granitna odbrana.Greivis je napisao/la:Drugacija su im imena. Nema potrebe da nagalasavas.Clutch je napisao/la:Steta sto Isiah Thomas nikad nije bio MVP (ne Greivisov patuljak).
Mada su Dumars i Rodman HoF igraci tako da taj tim nikako nije bio los. Ali se slazem da nisu bili najkvalitetnija ekipa lige kad su uzeli naslove.
Zato su i posebni.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.