Pitam ja vasBassha je napisao/la:ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
SAMO ČELIK !
evo dao je 4 golViper je napisao/la:Pitam ja vasBassha je napisao/la:ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()
uglavnom, igrao oko 25 minuta i sad nista..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Biće pakleno u prvoj grupi.
Poljska 4
Norveška 4
Hrvatska 2
Francuska 2
Bjelorusija 0
Makedonija 0
Danska 4
Španija 4
Njemačka 2
Rusija 2
Švedska 0
Mađarska 0
Španiju nije koštao remi protiv Slovenije, ipak prenose maksimalan broj bodova, zato vjerujem da ćemo Dansku i Španiju gledati u polufinalu.
Poljska 4
Norveška 4
Hrvatska 2
Francuska 2
Bjelorusija 0
Makedonija 0
Danska 4
Španija 4
Njemačka 2
Rusija 2
Švedska 0
Mađarska 0
Španiju nije koštao remi protiv Slovenije, ipak prenose maksimalan broj bodova, zato vjerujem da ćemo Dansku i Španiju gledati u polufinalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Poljska kao domaćin sigurno u 1/2f,vjerovatno kao 1. u grupi.U polufinalu će na Špance kao 2. iz one grupe po meni,i mislim da bi tu mogli vidjeti raspad domaćina.
Danci vjerovatno 1. u drugoj grupi u u 1/2f vjerovatno na France koji su i dalje najbolja ekipa na svijetu,i kao 2. idu u 1/2f a onda i finale.
Danci vjerovatno 1. u drugoj grupi u u 1/2f vjerovatno na France koji su i dalje najbolja ekipa na svijetu,i kao 2. idu u 1/2f a onda i finale.
Mens sana in corpore sano.
Oni imaju kompleks koji se zove Francuska. Jedina šansa im je da Francuska ispadne u ovoj grupi, a Francuska igra protiv Bjelorusije, Hrvatske i na kraju Norveške. Ne znam, Hrvatska ima dvije ultra teške utakmice, Poljska i Fraancuska, volio bih da to pregrme, ali teško...DANTES je napisao/la:@virtu danska uzima
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja se vodim da su zadnje dvije olimpijske godine oni uzeli epVirtu4l je napisao/la:Oni imaju kompleks koji se zove Francuska. Jedina šansa im je da Francuska ispadne u ovoj grupi, a Francuska igra protiv Bjelorusije, Hrvatske i na kraju Norveške. Ne znam, Hrvatska ima dvije ultra teške utakmice, Poljska i Fraancuska, volio bih da to pregrme, ali teško...DANTES je napisao/la:@virtu danska uzima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, ali na oba nisu igrali protiv Francuske, to ti pričamDANTES je napisao/la:Ma ja se vodim da su zadnje dvije olimpijske godine oni uzeli ep
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Sa svima bi mogli igrati, jest da imamo negativne omjere sa svima, ali bi, uz želju i pozitivan naboj, mogli proći na SP.
Makedonija neOmark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Sa svima bi mogli igrati, jest da imamo negativne omjere sa svima, ali bi, uz želju i pozitivan naboj, mogli proći na SP.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zašto?DANTES je napisao/la:Makedonija neOmark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
- alan_kardec
- Kontakt:
A šta je sa reprezentacijama koje su ispale nakon prvog kruga? Jel i one igraju u baražu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sve igraju u barazu osim prvih 6 reprezentacija mislimalan_kardec je napisao/la:A šta je sa reprezentacijama koje su ispale nakon prvog kruga? Jel i one igraju u baražu?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Francuska ne igra u baražu, ona je već na SP. Pored njih još dvije ili tri ekipe idu direktno u zavisnosti od plasmana Francuske.Bihac96 je napisao/la:Sve igraju u barazu osim prvih 6 reprezentacija mislim
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Island ??? nista nisu pokazali na prvenstvu a vec smo ih jednom izbacili...Omark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I Island naravno, ako mognemo njih dobiti.delinjo je napisao/la:Island ??? nista nisu pokazali na prvenstvu a vec smo ih jednom izbacili...Omark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Jednostavno ovaj njihov roster je prestar, svi su skoro veterani i njihovo vrijeme polahko prolazi.
Nisu im naročito visoki bekovi, teško prave nešto na postavljenu odbranu i tu bi mogli tražiti šansu.
Možemo dobiti Island, ne možemo Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju.Omark je napisao/la:I Island naravno, ako mognemo njih dobiti.
Jednostavno ovaj njihov roster je prestar, svi su skoro veterani i njihovo vrijeme polahko prolazi.
Nisu im naročito visoki bekovi, teško prave nešto na postavljenu odbranu i tu bi mogli tražiti šansu.
Slažem se sa svim što si napisao. Island nam sigurno odgovara, posebno zbog naše odbrane sa kojom bi oni ponovo imali problema, a njihova odbrana je itekako ranjiva. Nama treba protivnik koji nema granitnu odbranu, jer naš napad je kritičan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.