Diskusija obicna za sta forum i sluzi, nikakvo zamaranje mi ovo ne predstavlja..bagrcavi je napisao/la: Sve ja tebe kontam, ali što se ti zamaraš sa tim?
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
TI si onda jedan veoma dokon i besposlen dječak/momak/čovjek kad u ova doba tražiš izjave Jankovića, Đelmića i razbijaš glavu u upravi i finansijama fudbalskog kluba Željezničar. Ja navijam za Želju i sve to, ali u ova doba mi ni na kraj pameti nije neki od fudbalera i njigova primanja. Ali eto, svako ima svoje.joker90 je napisao/la:Diskusija obicna za sta forum i sluzi, nikakvo zamaranje mi ovo ne predstavlja..bagrcavi je napisao/la: Sve ja tebe kontam, ali što se ti zamaraš sa tim?
DRUG NEBI TI PUNCA
Može nam sejoker90 je napisao/la:http://fak.tor.ba/ognjen-delmic-otvorio ... -prozivku/ (obrisati ovu tacku u "faktor")HenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jankov ... car/164510
Opet lažete i varate igrače, Kokotu marke niste platili, a raju hajcate na Đelmića da mu je nađeno povećanje a u praksi nije, to je to nova uprava, pojačana forumašima koja laže normalne navijače i ljude. Politika poznata od prije, obećaj jedno daj drugo. Tomić, Čolić, Janković, Kokot i Đelmić su do sad izašli u javnost ko je slijedeći?
I nista ne guzim povrh svega toga, da belaj jos veci bude..bagrcavi je napisao/la:TI si onda jedan veoma dokon i besposlen dječak/momak/čovjek kad u ova doba tražiš izjave Jankovića, Đelmića i razbijaš glavu u upravi i finansijama fudbalskog kluba Željezničar. Ja navijam za Želju i sve to, ali u ova doba mi ni na kraj pameti nije neki od fudbalera i njigova primanja. Ali eto, svako ima svoje.joker90 je napisao/la:Diskusija obicna za sta forum i sluzi, nikakvo zamaranje mi ovo ne predstavlja..bagrcavi je napisao/la: Sve ja tebe kontam, ali što se ti zamaraš sa tim?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A pa u tome je problem znači. Sigurno da nećeš naći ništa da guziš ako noći provodiš razmišljajući o Željinim igračima i onim koji su se povezivali sa Željom.
DRUG NEBI TI PUNCA
Haj fala na savjetima, nego ima li sta vezano za temu ili ste ostali bez rijeci?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bez teksta. Otvorili ste nam oci.
Ima odgovor procjena je da se nakome igracu treba dati tolika i tolika plata da bi sve preko toga napravilo disbalans sto u budzetu sto u ekipi i da treba izbjegnuti ovo sto se kod vas desava sa Velkoskim da se na kraju pod svaku cijenu morate rjesavati igraca sa takvim ugovorima.joker90 je napisao/la:Haj fala na savjetima, nego ima li sta vezano za temu ili ste ostali bez rijeci?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovo nije nova izjava niti je receno nesta sto se ne zna. Uostalim,sta bi Djelmic sad mogao reći...Ostao je bez ugovora, pri tom narušio klupsku disciplinu.
Ovo nije nova izjava.Prije 3,4 dana je ovo objavljeno negdje.
On je ovdje nešta rekao kako jeste,nešta prešutio, nešta malo promijenio.
Tačno je damu je nudjen novi, poboljšan ugovor. Kao i Kokotu i Aci. I u isto vrijeme kad i njima.
Ovi su prihvatili uvjete i produzili. On se prvo kolebao, pa se neckao pa rekao nakon izvjesnog vremena da ne prihvata te uvjete. Nakon toga je slijedio niz negativnih događaja kad je on u pitanju i u jednom momentu,pred kraj jesenje dijela sezone mu je rečeno da klub nije zainteresiran za produženje ugovora i da može ići.
Nakon toga je on pokušao preko šefa struke da ponovo otvori priču sa upravom. Na prijedlog šefa, uprava je pristala da produlji ugovor sa ovim igračem ali samo pod istim uvjetima kao u prethodnom ugovoru.
Ne vidim razloga da ova priča po bilo čemu bude bilo kome zanimljiva.
Naprosto,u nekom periodu si bio u situaciji da dovodis one igrače koje možeš dovesti. Dovodio si ih namjenski,da ti dadnu ruke za neko vrijeme. To vrijeme prošlo, ti igrači su dali svoje,za to što su dali ti si ih platio i dovodjenja.
Ovo nije nova izjava.Prije 3,4 dana je ovo objavljeno negdje.
On je ovdje nešta rekao kako jeste,nešta prešutio, nešta malo promijenio.
Tačno je damu je nudjen novi, poboljšan ugovor. Kao i Kokotu i Aci. I u isto vrijeme kad i njima.
Ovi su prihvatili uvjete i produzili. On se prvo kolebao, pa se neckao pa rekao nakon izvjesnog vremena da ne prihvata te uvjete. Nakon toga je slijedio niz negativnih događaja kad je on u pitanju i u jednom momentu,pred kraj jesenje dijela sezone mu je rečeno da klub nije zainteresiran za produženje ugovora i da može ići.
Nakon toga je on pokušao preko šefa struke da ponovo otvori priču sa upravom. Na prijedlog šefa, uprava je pristala da produlji ugovor sa ovim igračem ali samo pod istim uvjetima kao u prethodnom ugovoru.
Ne vidim razloga da ova priča po bilo čemu bude bilo kome zanimljiva.
Naprosto,u nekom periodu si bio u situaciji da dovodis one igrače koje možeš dovesti. Dovodio si ih namjenski,da ti dadnu ruke za neko vrijeme. To vrijeme prošlo, ti igrači su dali svoje,za to što su dali ti si ih platio i dovodjenja.
Pa vidi, trazis prijatelju odgovore dole u onim postovima vezano za ove igrace, pa su ti neki forumasi dali odgovore, a ti nisi to prihvatio kao odgovore, vec pominjes kako i sta Jankovic i Djelmic kazu. Jeste ovo forum i normalno je da pogotovo navijaci rivala na obje teme u opstim diskusijama traze nacin da nekako uzburkaju neke ili aktuelne ili vec prosle teme.joker90 je napisao/la:http://fak.tor.ba/ognjen-delmic-otvorio ... -prozivku/ (obrisati ovu tacku u "faktor")HenryLloyd je napisao/la:Sta je ovo Djelmic opet sere po upravi?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jankov ... car/164510
Opet lažete i varate igrače, Kokotu marke niste platili, a raju hajcate na Đelmića da mu je nađeno povećanje a u praksi nije, to je to nova uprava, pojačana forumašima koja laže normalne navijače i ljude. Politika poznata od prije, obećaj jedno daj drugo. Tomić, Čolić, Janković, Kokot i Đelmić su do sad izašli u javnost ko je slijedeći?
Ali ti evo u startu ne prihvatas i tvoj dio koji si ovde napisao pocinje sa "opet lazete i varate igrace...", kako onda nesto i probati objasniti kada si ti vec odgovorio na svoja pitanja.
Po tebi je politika poznata od prije, ponudi i obecaj jedno, prevari igraca i daj drugo.
Na ovo hocu da se nadovezem i kao odgovor @panteliji, jer vidim da nekoliko vas ovde pokusava da potencira ulazak forumasa u upravu, pa sada se i on ili oni pridruzuju ovde u promovisanju lazi uprave i daju odbranu i podrzavaju sve to, usput lazuci posten narod koji voli klub. Znas, tako smisljena teza ne moze da pije vode, pogotovo ne moze da slaze posten narod, jer narod ima oci i vidi kada neko laze, zna kada se desavaju dobre a kada lose stvari u klubu. Ni taj ulazak u upravu nije tacan, jer je to nesto potpuno drugo.
Nasao sam se prozvan kod @pantelije posebno, jer sam po njemu promijenio plocu i nacin pisanja, sada sam drugacijeg stava itd. To jednostavno nije tacno. Uvijek sam u ovih sest godina koliko obitavam na forumu bio umjereni kriticar. Nikada nisam dosao u pretjeranu i nekulturnu diskusiju sa bilo kim na ovom forumu, do prije neki dan sa @duskom, pa se vjerovatno ucinilo ostalima da je moja prica i nacin pisanja sada drugaciji. Situacija je potpuno jednostavna. Upravo ovo sto si gore napisao, poznata politika, ponudi jedno, daj drugo. Cak se ni tada u doba kada sam javno prije par godina proglasen najvecim pljuvacem na svojoj temi, to nije desavalo u takvom obimu, ali se jeste radilo divlje, sto je meni smetalo, cak i u doba kada smo imali kao klub najbolje rezultate. Svaki dobar potez cu naravno da pohvalim jer se radi o klubu kojeg volim bezuslovno. Ova uprava je do sada bar u mojim ocima napravila nekoliko dobrih poteza, sa kojima sam ja izrazito zadovoljan. To cu pohvaliti. Naravno da hocu, isto kao i vi sa svojim klubom,dosla vam je uprava koja radi onako kako vi to mislite da je dobro i hvalite je na sva zvona, sto je potpuno logicno i dobro. Na ljetni prelazni rok naseg kluba sam bio izuzetno ogorcen, a to je radila ova aktuelna uprava. Sto kaze @pantelija, postoje tragovi, pa moze da se vidi. Moze da se vidi sve sto svi pisu ovde, pa tako i ono sto sam ja pisao. Jako sam puno kritikovao nacin rada u sportskom segmentu jer je bio vidljivo los. Sada se to popravilo i zadovoljan sam pa cu naravno to da pohvalim. U svim drugim segmentima, ova uprava koja je aktuelna trenutno, radi svoj posao bar po meni jako dobro i jako uspjesno. Nista niti branim, niti koga lazem u ime nekoga, niti imam razloga za te stvari.
Na pitanja ovih igraca koje si spomenuo ovde, ja bih ti mogao odgovoriti bukvalno isto kao sto su ti odgovorili prethodnici. Ne mogu ja sada naci nacina da tebe i ostale koji se ovo pitaju ubijedim u suprotno. Ti kazes ovako, podupres tekstovima, mi kazemo malo drugacije i sada ostaje ono u sta smo mi ubijedjeni da je tako i ono u sta si ti ubijedjen da nije tako. Vrtili bi pricu oko ovoga tri dana i opet bi rezultat ostao isti, mi bi odgovarali a ti bi bio ubijedjen u suprotno. Meni je to potpuno u redu sa tvoje strane i puno te pozdravljam svakako.
@molotovljev...tebi dugujem izvinjenje prijatelju. Sjecam se da smo se dopisivali, razgovor je bio korektan, ti si me pitao oko nekih stvari, ja sam ti odgovarao i sjecam se da nisam imao vise vremena i obecao da cu se vratiti. Ja se jesam vratio ali je u medjuvremenu doslo nekoliko odgovora na temu nase price i jednostavno nisam smatrao da je potrebno da i ja nesto slicno napisem kao odgovor. Medjutim, kriv sam, trebao sam odgovoriti, tako te nisam ispostovao i ovom prilikom ti se stvarno izvinjavam. Zaista moja greska, gledacu da se ne ponovi,ako ponovo udjemo u neku diskusiju nekad.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hvala na odgovorima @pile i @FKZ.. Halali @bokaco, znam da si regularan lik, ali ne daju mi se citati toliki postovi sve da mi ih je brat pisao..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Hvala na odgovorima @pile i @FKZ.. Halali @bokaco, znam da si regularan lik, ali ne daju mi se citati toliki postovi sve da mi ih je brat pisao..

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- molotovljev
-
- Kontakt:
Kad igrate prvu prijateljsku utakmicu,u Međugoriju ?
U četvrtak protiv BrotnjaGradKamena je napisao/la:Kad igrate prvu prijateljsku utakmicu,u Međugoriju ?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- crozzer
- Kontakt:
Da nema ovog Mulalica, kome bi se smijali ? 

Dzeni kopam nos na TV igracima heftu suspendovan heftu nije Jesicu zajeban sam drugi mi igrace dovode ili ovo vam je zadnje zadnje zadnje zadnje upozorenjecrozzer je napisao/la:Da nema ovog Mulalica, kome bi se smijali ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- crozzer
- Kontakt:
Ovo je rat momci...Dino Pekić će napisati prvih 11....Preorat teren moramo....Ovi stariji igraci moraju vodat' ove mlađe.....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vi jednu odlicnu stvar pokusavate prikazati kao nesto lose, al ne ide vam jbg. Skontali smo i mi onu zezanciju, i dobra je bila fakatbagrcavi je napisao/la:Uđe li se na fejsbuk?

A ti idi ostri nozeve, maceve, cisti pusku sta vec

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.