FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dje su Videi neki nešto jeboga da malo gledam nmg vise izdrzat kad ce sve pocet dje su izjave
[youtube][/youtube]

- Evolution87
- Kontakt:
Valja cekati jos mjesec i po

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nisu oni primili najmanje golova ikad, ne znam šta govoriš uopšte? znaš li ti šta si htio reći?Harisharis je napisao/la:
Po tvojoj djecijoj logici, stoperski par Pique-mascerano je najbolji svih vremena, jer su primili najmanje golova,a to sto protivnicke ekipe ne mogu ni doci do njih,nema nikakve veze
mi upoređujemo odbrane sa drugim odbranama ?
doduše navijaš za želja zbogom

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako ne dođu klasni centralni/defanzivni vezni, ja bi volio da promjenimo taktiku u 4-2-3-1 (pogotovo ako ode i Benko).
Jos jedan igrac na sredini ce nadomjestiti manjak kvaliteta, a Reis ce sigurno igrati bolje na poziciji desetke , nego da igra centralnog.
Uz to i Radovcu bi vise odgovarala ova taktika, znamo da je u 4-4-2 skoro pa beskoristan.
Ja to zamisljam ovako:
Pavlovic,
Kadusic, Kova, Barba, Almir Bekic
Rustemovic, Radovac
Amer Bekic Reis Luiz Duljevic
Cezar
Meni ovo djeluje vise nego dobro, sta vi mislite?
Jos jedan igrac na sredini ce nadomjestiti manjak kvaliteta, a Reis ce sigurno igrati bolje na poziciji desetke , nego da igra centralnog.
Uz to i Radovcu bi vise odgovarala ova taktika, znamo da je u 4-4-2 skoro pa beskoristan.
Ja to zamisljam ovako:
Pavlovic,
Kadusic, Kova, Barba, Almir Bekic
Rustemovic, Radovac
Amer Bekic Reis Luiz Duljevic
Cezar
Meni ovo djeluje vise nego dobro, sta vi mislite?
-
- Kontakt:
mozhe li mi neko objasniti ko je blizak klubu,koji je fol shto smo sami sebe nominovali za shestoaprilsku nagradu?nisam to bash najbolje skont"o
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nemosh ba to druzhenukleusmember je napisao/la:mozhe li mi neko objasniti ko je blizak klubu,koji je fol shto smo sami sebe nominovali za shestoaprilsku nagradu?nisam to bash najbolje skont"o
VVVBK

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nukleus, nista licno, al fkt koji je fazon sa ch, zh, sh, dh, dzh 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
bizaran haveru,slichan ovoj samonominaciji[WHITE SMILING FACE]Lakoste je napisao/la:Nukleus, nista licno, al fkt koji je fazon sa ch, zh, sh, dh, dzh
VVVBK
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
A bio je normala prvu godinu nakon registracije, ne kontam ni ja fazon.Lakoste je napisao/la:Nukleus, nista licno, al fkt koji je fazon sa ch, zh, sh, dh, dzh
- JavierBosnia
- Kontakt:
Informacija iz prve ruke, Jesic odbio 2 kluba...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Nisam znao da je Kojasevic potpiso za Vardar, a i onaj nas bivši Mijuskovic igro za njih 1600 minuta
A brat je mora mu se priznat'.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jesica trazili da im bude trener?JavierBosnia je napisao/la:Informacija iz prve ruke, Jesic odbio 2 kluba...
Koja dva kluba?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Nisam blizak klubu, ali što se tiće nominacije za šestoaprilsku nagradu to smatram kao očuvanje tradicije i sl. Na primjer, sramota za grad Sarajevo je da se ne obilježava godišnjica smrti Keme Montena, pa kada bi naše šampionske generacije dobile tu nagradu to bi značilo da nas Grad poštuje i čuva tradiciju. E sad nisam siguran kolika je i novčana nagrada ako se ove godine i dodjeljuje. I misim d nije bitno da li se sam nominujes ii tebe neko drugi nominuje.nukleusmember je napisao/la:mozhe li mi neko objasniti ko je blizak klubu,koji je fol shto smo sami sebe nominovali za shestoaprilsku nagradu?nisam to bash najbolje skont"o
VVVBK
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Nismo sami sebe nominovali.
FK Sarajevo je nominovalo šampionsku generaciju kluba. Neće klub dobiti šestoaprilsku nagradu nego šampionska generacija kluba i tačno ljudi koji su taj uspjeh postigli.To je razlika vjerovao ili ne, ne znam ni što se uključih da ti objasnim ali nevjerovatno je kakve ljudi gluposti pišu. Sami sebe nominovali.
Jel ikad i jedna institucija nominovala svoje ljude npr za nešto? Jel to apsurd u svijetu?
Šampionska generacija treba dobiti šestoaprilsku nagradu i umjesto da s ponosom kažeš moj klub je nominovao tu generaciju za nagradu ti se pitaš što smo sami sebe nominovali.
To je najviše društveno priznanje za značajna ostvarenja i značajne rezultate rada u oblastima privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, tehnike i tehnologije, sporta, zdravstva i socijalne zaštite, zaštite čovjekove sredine i u drugim oblastima rada i stvaralaštva, bez obzira na godinu ostvarenja, a koji doprinose ukupnom unapređenju i razvoju grada Sarajeva.
A kako smo te godine od 30 kola bili prvi 25 kola, što nikad niko nije u Jugoslaviji prije nas, dolazio ti je Mančester pred 40.000 ljudi, popularizovao si sport i prave vrijednosti, nekolicina ih je igrala za repku. Etc.
Lijepo te molim da to više ne radiš, prije nego fino pročitaš članak. Fino staneš i promisliš i onda skontaš aha ti su ljudi dali nešto ovom gradu a bili su dio mog kluba, ponosim se.
FK Sarajevo je nominovalo šampionsku generaciju kluba. Neće klub dobiti šestoaprilsku nagradu nego šampionska generacija kluba i tačno ljudi koji su taj uspjeh postigli.To je razlika vjerovao ili ne, ne znam ni što se uključih da ti objasnim ali nevjerovatno je kakve ljudi gluposti pišu. Sami sebe nominovali.
Jel ikad i jedna institucija nominovala svoje ljude npr za nešto? Jel to apsurd u svijetu?
Šampionska generacija treba dobiti šestoaprilsku nagradu i umjesto da s ponosom kažeš moj klub je nominovao tu generaciju za nagradu ti se pitaš što smo sami sebe nominovali.
To je najviše društveno priznanje za značajna ostvarenja i značajne rezultate rada u oblastima privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, tehnike i tehnologije, sporta, zdravstva i socijalne zaštite, zaštite čovjekove sredine i u drugim oblastima rada i stvaralaštva, bez obzira na godinu ostvarenja, a koji doprinose ukupnom unapređenju i razvoju grada Sarajeva.
A kako smo te godine od 30 kola bili prvi 25 kola, što nikad niko nije u Jugoslaviji prije nas, dolazio ti je Mančester pred 40.000 ljudi, popularizovao si sport i prave vrijednosti, nekolicina ih je igrala za repku. Etc.
Lijepo te molim da to više ne radiš, prije nego fino pročitaš članak. Fino staneš i promisliš i onda skontaš aha ti su ljudi dali nešto ovom gradu a bili su dio mog kluba, ponosim se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
kako brat detaljno i smireno objasni 

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], istokzeljo, Konzerva, mire971, nedimmmm1337, pjankesarajevo, rimljanin90, Tarapi i 73 gosta.