FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Realno prva postava jedina izmjena Antola / Vedran
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Merhaba je napisao/la:Realno prva postava jedina izmjena Antola / Vedran

Ostalo je očekivano

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I tata bi sine, svasta nesta ali...Gator je napisao/la:I Zrinjski bi Ugljesu
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
BLAGOJEVIĆ NA KLUPI, uprava napoljearelinho je napisao/la:Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Stevanović, Kosorić, Hodžurda, Kramarić - Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić

- SlevinKelevra
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić

-
- Kontakt:
guzva nam je prava na sredini, blagoja je jedan od boljih ali opet zola je u odlicnoj formi bio u istri... bice **** oko borbe za prvih 11
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
SlevinKelevra je napisao/la:arelinho je napisao/la:Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Neka se Bekrić, Blagojević i Zolotić bore za svoje mjesto u timufedeltafrotta je napisao/la:guzva nam je prava na sredini, blagoja je jedan od boljih ali opet zola je u odlicnoj formi bio u istri... bice **** oko borbe za prvih 11

@Slevin

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dobro,zanimljivo nam jer je puno novih igraca. Ali ne trebamo nista zakljucivati iz postave koja ce poceti danasnju utakmicu. Takodje ne trebamo nista zakljucivati iz danasnje utakmice. Ovo je tek pocetak pravljenja jednog tima. A to je proces. I trebao bi se zavrsiti do pocetka prve prvenstvene utakmice.
- themaniaks
- Kontakt:
Extra sastav ovako sam i ja zamisljao prvu ekipu,popunili smo sve pozicije kvalitetno samo jos po meni jedan bek fali za klupe.AJMO ZELJOOOOOOOOOOOOarelinho je napisao/la:Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Stevanović, Kosorić, Hodžurda, Kramarić - Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
SlevinKelevra je napisao/la:arelinho je napisao/la:Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Tiago - Lendrić

-
- Kontakt:
Pa sta je sad?!
Ja mislim da će se Blagojević i Bekrić boriti za mjesto u prvih 11Ajzea je napisao/la:Neka se Bekrić, Blagojević i Zolotić bore za svoje mjesto u timufedeltafrotta je napisao/la:guzva nam je prava na sredini, blagoja je jedan od boljih ali opet zola je u odlicnoj formi bio u istri... bice **** oko borbe za prvih 11
@Slevin
Vidi se da ovo ne rade tako cesto 

Što nas navuče administracija sportsport.ba.. Sve za klikove 
Trenutno korisnika/ca: amko21, barbarez, Brkoo, dell21, exbabilon, FKZ1921, KLIS, LARSSONCHE, mavi, Merhaba, mimsy, najjacimanijak, rodrigo87, themaniaks, Tryg, zeljeznicar1, ZeljoSampioneGo i 243 gosta.

Trenutno korisnika/ca: amko21, barbarez, Brkoo, dell21, exbabilon, FKZ1921, KLIS, LARSSONCHE, mavi, Merhaba, mimsy, najjacimanijak, rodrigo87, themaniaks, Tryg, zeljeznicar1, ZeljoSampioneGo i 243 gosta.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 21 jan 2016, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li linka
Meni se cini da smo izigrani, vise srece drugi put. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.