Nije to do strima nego do tebe.. Ja nisam vidio samo Tiagov gol jer je kasnio prenos.. Kako je poceo zastopalo mi mozda 3-4 puta po desetak sekundi..EmirTM87 je napisao/la:Pregledao citavo poluvrijeme propustio sva 3 gola, jbo vas stream vas..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ko može nek gleda na mobitelu, dosta tečnije ide
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
krupa, gošk i sl. mi ni protiv njih nismo imali koga ubaciti sa klupe, jednako su se mučili. isto vrijedi za stevanovića, memija je naš dragulj ali još nije naučio kad izletiti a kad se vratiti na vrijeme za tog modernog beka. naučiće ali još nije.exbabilon je napisao/la:Nije Brotnjo mjerilo, taman da zabijemo jos 10 meni svejedno. Puno vaznije od toga mi je sto vidim da Mirko zna igrati lopte, nas zadnji lijevi bek to nije umio ni protiv ekipa koje nisu puno jace od ovog Brotnja. I da se ne lazemo, par Bekricevih proigravanja od danas nisam mjesecima vidio na Grbavici.
Sad nesto kontam grehota je ako dodje Stanic da na klupi bude ovaj Stevanovic ili Stana , Memija...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
i kod mene bolje na mobitelujaludovolimte je napisao/la:Ko može nek gleda na mobitelu, dosta tečnije ide
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
- jaludovolimte
- Kontakt:
jestbagrcavi je napisao/la:Jel počelo drugo?
EDIT: evo počinje
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
46' - Ekipa Željezničara u drugom poluvremenu: Kjosevski, Sadiković, Hodžurda, Osmanković, Mailson, Blagojević, Hasanović, Hiroš, Beganović, Đermanović i Halvadžić Do kraja utakmice priliku će dobiti Ćeman, Žerić i Mujagić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uzivo-fk ... -ht/182229
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uzivo-fk ... -ht/182229
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Znaci drugi tim izasao, odlicno da i ove vidimo.
Kako je uvrnu Halvadzić, drugi je par patika što nije našla metu..
Mailson na beku, to mi se ne sviđa..
Mailson na beku, to mi se ne sviđa..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
mrsssss hahahahah
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Hahahahha mrs
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobro je ovo s obzirom da je prva utakmica, tek pocele pripreme ima jos dosta toga da se promjeni i proba.
A onda u Turskoj protiv nekog stranog tima (nadam se poznatijeg) da vidimo na cemu smo pred Siroki i proljece.
A onda u Turskoj protiv nekog stranog tima (nadam se poznatijeg) da vidimo na cemu smo pred Siroki i proljece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
AsharaK je napisao/la:Hahahahha mrs
- jaludovolimte
- Kontakt:
izgleda.
jeste.jaludovolimte je napisao/la:Jel Mirza desno krilo igra?
opet enis na beku
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
šta kaže: Dino znaš li da je to go lopta. Skoncentriši se Dino, haloo 
ovi ubiše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.