meni licno se ne svidja ovaj potez uprave. Nije imao gdje, pa haj u Jedinstvo. On je prije bio nasa glavna uzdanica, ali sumnjam da je on onaj stari. Niti je u formi.
Moderator/ica: GracanicaAA
Nase ambicije su ostale iste, a to je PREMIJER LIGA i nista drugo, a mislim da taj cilj i nije daleko jer smo trenutno treci na tabeli. Olimpik nam bijezi 4.boda,a dolaze nam u Bihac. Jos svasta nesto nam ide na ruku...seldo je napisao/la:Ste je ovo Komicu otjera li ste Alispahica,sad mi je sve jasno kakve su vam ambicije !!!!!
Prijtelju imas pozz okd VB89 i RU08,znas do vam do nas nece bit,mi ceo vam "dat"bodove prvo kolo u Bihacu,jer kod nas je katastrofa u klubu,jos nisu poceli treniratF.G.R. HARMANI je napisao/la:Nase ambicije su ostale iste, a to je PREMIJER LIGA i nista drugo, a mislim da taj cilj i nije daleko jer smo trenutno treci na tabeli. Olimpik nam bijezi 4.boda,a dolaze nam u Bihac. Jos svasta nesto nam ide na ruku...seldo je napisao/la:Ste je ovo Komicu otjera li ste Alispahica,sad mi je sve jasno kakve su vam ambicije !!!!!
Samo vi nas potcjenjujte...
recim seldo hahahahaseldo je napisao/la:Prijtelju imas pozz okd VB89 i RU08,znas do vam do nas nece bit,mi ceo vam "dat"bodove prvo kolo u Bihacu,jer kod nas je katastrofa u klubu,jos nisu poceli treniratF.G.R. HARMANI je napisao/la:Nase ambicije su ostale iste, a to je PREMIJER LIGA i nista drugo, a mislim da taj cilj i nije daleko jer smo trenutno treci na tabeli. Olimpik nam bijezi 4.boda,a dolaze nam u Bihac. Jos svasta nesto nam ide na ruku...seldo je napisao/la:Ste je ovo Komicu otjera li ste Alispahica,sad mi je sve jasno kakve su vam ambicije !!!!!
Samo vi nas potcjenjujte...
Presao je Novakovic u Laktase,danas je citao u "Avazovom Sportu" !!fk sarajevo je napisao/la:neki dan procita ali ne znam gdje da je novakovic blizu laktasa
Adnan Kaltak je potpisao za Jedinstvo i u subotu 21.02. bi se trebao prikljuciti ekipi!F.G.R. HARMANI je napisao/la:Adnan Kaltak ja trenutno najnovije ime koje bi moglo pojacati Jedinstvo. Rijec je prvom golmanu Iskre iz Bugojna. Pregovori sa upravom su jos u toku. Vidjet cemo hoce li ista biti od realizacije transfera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.