Od Puzigace nema nista, postoji prica da bi Radinovic mogao u Zrinjski a Radulovic u kontra smijeru.
I definitivno se pregovara sa napadacem Aleksandrom Jevticem... Znace se da li dolazi do sutra.
Za sada niko nije otisao.
Moderator/ica: vlakanje
Rek'o je Kusturic da od trofeja kupa ne odustajemo! E sad, svasta se moze desiti, kao sto si rekao, mada... Sto ne bi u vitrine stavili jos jedan trofej, bas bi lijepo staodelko je napisao/la:Izgleda da nisu svi zaboravili na nasvracamo se jaci nego ikad
Sanicanin ode al nema veze, docice jos poneko pojacanje i mislim da smo opet konkurentni za opstanak... A ko zna, u kupu je sve moguce
Mda, dobro da su doveli jednog golmana nakon odlaska Jovića.bluearmy je napisao/la:Klub si stigli jos Vuklis, Milosavljev i Djilas.
Pa dobro, 6 igraca, a otislo 8 zasad, sasvim okstaragarda je napisao/la:alaj vi nakamaraste za dan,led te j e b o![]()
![]()
..ko da kladice skupljate a ne igrace
![]()
ako su to one na koje ja mislim, i nisuMortemHz je napisao/la:Dobro su vam pomogle nase pare
vlakanje je napisao/la:ako su to one na koje ja mislim, i nisuMortemHz je napisao/la:Dobro su vam pomogle nase pareovi na snimku su malo skuplji...
vi spremate kesh za prvo kolo(i jos neki)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.